valla arkadasım içindeki ses çok güçlüde ben seni hiç güçlü göremedim ve yemin ederim yazılarını okurken içim daraldı
bırak nereye giderse gitsin.ya allah askına senin bu evliliği düşündüğün kadar o seni düşünmüyoki tel. acmaya bile tenezül etmiyoki adam.sen kendi yandığınla kalıyon.farzetki geri döndü tekrar bastan başladınız.sen yine hamile kaldın sanıyomusunki değişecek.inan bana kendisin bastan göstermiş allah yat kalk sükret kurtulduğun için.
birde en büyük hata sende bu adam sana ne yapsa haklı sen arkadasken onunla birlikte ol sonra bebek için evlen sonra eşinden hastalık kap valla bunlar bi evlilikte hiç normal seyler değil.aslımnda sen karsıt görüsü olanlar yazmasın demissin ama kendimi alamadım.liseli çocuklar gibi davranmıssın.kocaman bi kadınsın.sen aklını basına al. bu adamdan ne köy nede kasaba olur.ay cok kızdım.kadın dediğin hep güçlüdür mücadele eder evliliği için ama değecek adam için mücadele eder . niye bu kadar ısrar ediyosunki.ac davanı yada bırak o acsın al tazmınatını gec kenara bırak sen değil o düşünsün.sen her ne kadar haklı olsanda alırsın her istediğini.ha dersenki ben onu istiyom gelecek olanları değil dersen oda senin bileceğin bişey.dilime uzak allah esirgesin ama böle bişey benim basıma gelse donuna kadar alırdım elinden beni bu kadar üzdüğü i.çin.birde seni hırpaladığı için onu haklı görüyosun.daha okadar yeni evlisinizki gözünü açmak istemyosun aykırı bi düşünceyi bile düşmanlık gibi görüyosun.sen onun bu kadar üstüne gidersen emi,n olki dediğine ulasamassın.bence sen kendini agırdan sat. bu güne kadar yapmamsıın ama bence bu saatten sonra asla onu umrsamadığını göster.sen neler kaybettin bak de tabi onun artık umrundamısındır orasını bilmiyorum.