• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımı yitirmek üzereyim... Yardım...

vajinal siğili kimden kapmış acaba asabım bozuldu kocan iyi bi dayağı haketmiş işyerinde karşı karşıya geldiğinizde napıyo peki

siğili bence yurt dısına gttıgı 1 ay kaldıgı (iş geregı) ulkede kapdı.oranın tuvaletlerı cok pıs kullanmak zorunda kalmıs yuzde 99 ordan bence baskasıyla yatmadıgına kalıbımı basarım esımı bılıyorum...cunku dıger ıs arkdslarıda hep enfeksıon olmuslar wclerden karsı karsı gelemıyoruz kı...ne arıo ne telıme cıkıo ..gecenlerde bankada karsılastık gormedı benı ben gordum...yakında ısyerınde yuzyuze bakıcaz nadırde olsa karsılasırız bakalım..
ama cok zor gecıyor ınanın..herkes mutlu

hamıle bırını gorsem esı yanında kahroluyorum...:1no2:

20 günde dediğiniz kadar çok değişmişse olsa olsa yıldırım çarpmış olabilir veyahut;

Sizin hastalığınız özel hayatınızı sekteye uğrattı ise meşk bitti aşk bitti gecenin 3' ünde ayak yıkayan adam gitti de olabilir.

2. bir seçenek ise çocuğunuz olacağını öğrendikten sonra evlendiğinizi söylediniz belkide evliliği kaldıramadı sorumlulukta ağır gelmiş olabilir.

Belkide sizin dediğiniz gibi babasının kışkırtması da olabilir ama yinede bana çokk düşük bir ihtimal gibi geliyor bu bir insanı taparcasına seven bir insan düşünüyorumda sanmıyorum ki kimsenin dolduruşuna gelsin.

bu dedıklerınızın hepsı gecerlı..kavga gurultu olur hatta belkı ayrılınabılırdı bu sebepler ıle..ama cocugumu aldıırp benıde bırdaha aramaması baska nedenler gerektırıyor onuda buldum zaten dedgm gbı ...buyu

Canim adi üstünde o koca öbürü bebek !!!! kocan senin bebegin degil!!!! onu ilk önce bir kabul etsen diyorum ....sonucda bebeginide kaybetmisin, sen bukadar ustune düsmeye devam edersen o şeyinden inci damlayan kocayida kaybedeceksin !!!!!

dahada birsey yazmayacagim sinirlerim bozuldu :bbo
:

hıcbıseyın ustune geregınden fazla dusmedım ben...karsılıklı bırbırımızı sevdık ve saydık bırden bıre hersey degıstı..ınsan kısa zamanda cok sey yasıyabılır kı ben esıme 6 yıl onceden berı asıgım ama onu bulmam ve kazanmam gec oldu...bızım ılıskımızde ınanın kusur yokdu ve bız bunu düşünurduk bukdr ıyı olmak kotumu dıye..bunları dusunurken ust uste felaketler yasadık..en sonunda ıkımızınde sınırlerı harab oldu..bu duurmdan maddı zarar goren aılesı bı kırayı bıle veremedıklerı için esımı kendı taraflarına ceke ceke bunalta bunalta cocugu cınnet gecırttıler bunlada yetınmedıler baktılarkı kavga yetmıyor buyu ıle ayırdılar...bunu yasamayan bılemez...aynen ole benım esım herseyden kıymetlı bu yuzden bırakmıycam...onun özunu bılmesem beklemezdım..bebegım ıcın kahroluyorum ama esımıde kaybetmeyı goze alamam..yasamını tamamlayamamıs bebegım bırgun bana aynı ruhla gerı gelecek bunu hısetmezsem kendımı anne olmakdan da men edıyorum

belliki ailesi istemiyor sabret bakalım belki birşeyler yoluna girer.inşallah düzelirseven çiflerin aileleri yüzünde ayrılmasına dayanamıyorum.çok üzüldüm ya anlatamam senağlama

:
belliki ailesi istemiyor sabret bakalım belki birşeyler yoluna girer.inşallah düzelirseven çiflerin aileleri yüzünde ayrılmasına dayanamıyorum.çok üzüldüm ya anlatamam senağlama

babası ıstemıyor cunku esım kardeslerı ve annesıne bakıodu babasının hayatı karısık aynı evde yasamıolar...ama babadan cok korkuyorlar..beklıyorum senağlama

Herşeyi iyi düşün canım.Hakkında hayırlısı.Bu arada özel mesaj attım sana bi bak

Öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm..Kolay şeyler değil.Eşini çok uzun zamanda beri tanıyor ve seviyorsun.Sevginizin gücüne inanıyorsan vazgeçmeden sadece bekle.Anlattıklarında sende de suç buluyorum keşke herşeye rağmen bebeğini aldırmasaydın seni kovsa da dövse de ...Çok kısa süre de tanışmış birşeyler yaşamış, hastalanımış, gebe kalmış ve evlenmişsiniz..Aile baskısı üstüne maddi sıkıntılar üstünüze gelmiş bu ikinizinde psikolojisi bozumuş.Sabret bakalım neler olacak..

Umarım herşey gönlünce olur..Hakkında HAYIRLISINI DİLİYORUM..

Öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm..Kolay şeyler değil.Eşini çok uzun zamanda beri tanıyor ve seviyorsun.Sevginizin gücüne inanıyorsan vazgeçmeden sadece bekle.Anlattıklarında sende de suç buluyorum keşke herşeye rağmen bebeğini aldırmasaydın seni kovsa da dövse de ...Çok kısa süre de tanışmış birşeyler yaşamış, hastalanımış, gebe kalmış ve evlenmişsiniz..Aile baskısı üstüne maddi sıkıntılar üstünüze gelmiş bu ikinizinde psikolojisi bozumuş.Sabret bakalım neler olacak..

Umarım herşey gönlünce olur..Hakkında HAYIRLISINI DİLİYORUM..

bebegı aldırmamak için uzun sure dırendım..canımı alsanız aldırmam dedım ama oyle bır nokta oldukı..ben bebegın saglıgı ıcın ugrasırken hastane onlerınde bı msj geldı orda anladımkı bu bebege zarar verılecek..gozumun onune hersey geldı bende ıstenmeyen bır bebektım ve bunu cok agır odedım..sevgısız kalarak..bırgun bana neden benı dogurdun dememesı ıcın,hastalıgım yuzunden her ay narkoz alıp zeka gerılıgı olmaması için babası tarafından cınnet gecırılıp öldurulmemesı için kıydım yavruma...kıymaksa..sorarsan yınede pişmanım ama o an en dogru karar buydu

beklıyorum..bu arada sıgıllerım 2 taneydı cogalmıslar..bıktım yemın ederım bıktım

arkadaşım ben sana bişi söylimmi bir evliklik nasıl başlamışssa öyle gider bir süre sonra bakmışsın senin psikolojin daha cok bozulmuş ben ikikere ayrılıp barıştım hiç birşey değişmedi bence şansını zorlama vardır bundada bir hayır herşeyi akışına bırak yoksa benim giibi delirirsin kötü evliliklerin sonu buuu hele dayak bir kere yedin mi artık dönüşü yok her zaman yersin düzelmez boş ver hayatın tadını cıkar bekarlık sultanlık bilemedin bir sene acı cekersin oda en fazla sonra hayatına devam edersin insan annesi babası ölüyo zamanla onun acısı bile hafifliyo zaman herşeyin ilacı sevgi bir yere kadar mutsuz olmaktansa aşık olmamayı tercih ederim.

bide o siğillere gelince canım sen evlenmeden önce böyle değildi evlendikten sonra böyle oldu demişsin ya haa işte o sana bence gerçek yüzünü hiç göstermemiş evlenene kadar bence sen inan ma yani

Deadbride, siz zaten kararınızı vermişsiniz...
Boşanmayacakmışsınız..

Bu durumda, bize "İnşallah aranız düzelir." demek düşer...

Ama bilin ki, eşinizin size karşı yaptığı hatalar, hafife alınacak cinsten değil.
Sadece siz şu anda, öyle görmeyi istiyorsunuz...

Bence olması gereken şeyler olmamış evliliğinizde...

Bu tramvayı atlatsanız bile, ileride benzer sebepler ( belki çok daha kötü durumlar ) yüzünden, yine aynı noktaya geleceğinizi düşünüyorum...
:delphin:

haklı olabılırsınz ama yasadıklarıma sahıt olsanız benı anlardınz..içimdekı ses cok guclu..zorladıgm yok sadece beklıyorum ve cok ozluyorum

20 gunluk evliyken sana bunlari yasatmasi cok uzucu..Siddet olmamis olsaydi son kez yuzyuze konus dicektim ama siddet gosteren bir erkegin sana zarardan baska verecegi hic birsey olmaz.Tabi karar sizin.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Son düzenleme:
20 gunluk evliyken sana bunlari yasatmasi cok uzucu..Siddet olmamis olsaydi son kez yuzyuze konus dicektim ama siddet gosteren bir erkegin sana zarardan baska verecegi hic birsey olmaz.Tabi karar sizin.Hakkinizda hayirlisi olsun.

şiddet derken hergun dayak yemedım bırkackere hrpaladı dovmek için degıl tartsma anında oldubenneyaptımki

ay çok kızdım ben size deadbride. şiddet derken hafif hırpaladı ne demek ya.
şiddetin azı çoğu mu olur. bu nası kör aşk nası bağımlılık.
adam sizi dövüyor. siz onu bile haklı çıkarıyosunuz.
ayrıca prezervatif diye bişey var bilmem duymuşmuydunuz.

kusura bakmayın ama bu kör liseli aşkı ve bağımlılığıyla giderseniz kocanız size ne yapsa müstahak.
boşanın boşanmayın diyemem.
ama sakın o adamı haklı çıkarmayın. dövmüş sizi dahası var mı?
hafifçe hırpalamış bile olsa aklında sizin ağzınızı burnunuzu kırmak geçmiş.
lütfen allah akıl vermiş fikir vermiş ananız babanız size belki bi fiske bile vurmadı elin adamında niye hak görüyosunuz siz??

şoka girdim yemin ederim ya. böyle bişey olamaz yani.

tek tavsiyem bu adamdan çocuk yapmayın. çocuğa yazık olur.

esımle 8 ay cıkdık.hersey ıyıydı kendısı bana tapar derecede severdı.her dedıgımı yapmısdır ben kendısnden 3 ay once bı hastalık kapdım buna ragmen bırakmadım.sonra hamıle kaldımı orendım aynı donem.zar zor evlendık.fakat esım ınanılmaz degısdı 20 gun oluyor
evlenelı..20 gunde şiddet dayak oldu.ve hakaretler senden ıgrenıyorum demeler sankı o ınsan deıldı ayrılmaya karar verdık zorlada cocugu aldrdı benden 9 gun once...cok zor durumlarda kaldım.esımı cok sevıyorum ve suan benımle konusmuyor ımkanı yok telefonuma cıkmıyor ınanılması cok zor..o benım ruh esımdı yarın esyalarım babamın evıne tasınmadan bıselr yapın nolur..bu işde bısey var...babası evlenmemızı ıstemıyordu bence o bişey yaptrdı...dogum tarıhlerımız bıle aynı bızım nolur esım gerı donsun ..bosanayımmı bosanmıyımmı..aynı sırketteyız ayrılıyımmı kafayı yıceeeeeeeeeeeeeeemsenağlama

ve sen hala seviyorum diyosun..
sen kararını vermişsin bence ayrılmassın
hayat senin hayatın..
değermi sor bir kendine
hem şiddet hem sevgisilik .. özellikle bebeğimi istemeyip aldırtan adamı ben
koca diye kapıdan içeri almam ..
kusura bakma sen böle oldukça kocan daha çok tepene biner ..

valla arkadasım içindeki ses çok güçlüde ben seni hiç güçlü göremedim ve yemin ederim yazılarını okurken içim daraldı
bırak nereye giderse gitsin.ya allah askına senin bu evliliği düşündüğün kadar o seni düşünmüyoki tel. acmaya bile tenezül etmiyoki adam.sen kendi yandığınla kalıyon.farzetki geri döndü tekrar bastan başladınız.sen yine hamile kaldın sanıyomusunki değişecek.inan bana kendisin bastan göstermiş allah yat kalk sükret kurtulduğun için.
birde en büyük hata sende bu adam sana ne yapsa haklı sen arkadasken onunla birlikte ol sonra bebek için evlen sonra eşinden hastalık kap valla bunlar bi evlilikte hiç normal seyler değil.aslımnda sen karsıt görüsü olanlar yazmasın demissin ama kendimi alamadım.liseli çocuklar gibi davranmıssın.kocaman bi kadınsın.sen aklını basına al. bu adamdan ne köy nede kasaba olur.ay cok kızdım.kadın dediğin hep güçlüdür mücadele eder evliliği için ama değecek adam için mücadele eder . niye bu kadar ısrar ediyosunki.ac davanı yada bırak o acsın al tazmınatını gec kenara bırak sen değil o düşünsün.sen her ne kadar haklı olsanda alırsın her istediğini.ha dersenki ben onu istiyom gelecek olanları değil dersen oda senin bileceğin bişey.dilime uzak allah esirgesin ama böle bişey benim basıma gelse donuna kadar alırdım elinden beni bu kadar üzdüğü i.çin.birde seni hırpaladığı için onu haklı görüyosun.daha okadar yeni evlisinizki gözünü açmak istemyosun aykırı bi düşünceyi bile düşmanlık gibi görüyosun.sen onun bu kadar üstüne gidersen emi,n olki dediğine ulasamassın.bence sen kendini agırdan sat. bu güne kadar yapmamsıın ama bence bu saatten sonra asla onu umrsamadığını göster.sen neler kaybettin bak de tabi onun artık umrundamısındır orasını bilmiyorum.

ay çok kızdım ben size deadbride. şiddet derken hafif hırpaladı ne demek ya.
şiddetin azı çoğu mu olur. bu nası kör aşk nası bağımlılık.
adam sizi dövüyor. siz onu bile haklı çıkarıyosunuz.
ayrıca prezervatif diye bişey var bilmem duymuşmuydunuz.

kusura bakmayın ama bu kör liseli aşkı ve bağımlılığıyla giderseniz kocanız size ne yapsa müstahak.
boşanın boşanmayın diyemem.
ama sakın o adamı haklı çıkarmayın. dövmüş sizi dahası var mı?
hafifçe hırpalamış bile olsa aklında sizin ağzınızı burnunuzu kırmak geçmiş.
lütfen allah akıl vermiş fikir vermiş ananız babanız size belki bi fiske bile vurmadı elin adamında niye hak görüyosunuz siz??

şoka girdim yemin ederim ya. böyle bişey olamaz yani.

tek tavsiyem bu adamdan çocuk yapmayın. çocuğa yazık olur.

öncelıkle hıtap seklınıze konusmanıza dıkkat edın.ıyıce okumamıssınz yazdıklarımı.esıme bende vurdum onu o anlamda tahrık eden benım.sıddetın tabıkı azı cogu olmaz ben babamdanda dayak yedım merak etmeyın bılıyorum dayagı atanın ve yıyenın psıkolojısını..nasıl hamıle kaldıgm konusuna grmıycegım ama asla dedıgım bır donemdı bılmem anlatabıldımmı ve benım haberım yokdu..basınıza gelmedı ya ne kolay dımı bulunca yerden yere vurması..oyle yapılmaz boyle yapılır demesı ne kolay ! adamı zorla kolundan tutup cekmıyorum buyuyu bozdurdukdan sonrakı tavırlarına bakacagım deişdı ıse bır sansı daha hakedıyoruz yoksa napalım her genc gbı ılk buyuk kavgada bosanalımmı yanı allah gunahkarları affederken banamı kaldı eşim dedıgım canımı bagıslamamak duzelırse neden affetmıyım..duzeldıgıne emın olursam zarar vermıycegıne eskısınden dahada sevecegıne ınanırsam neden olmasın.ne kör lıse askı ne bagımlılık tanılarınız dogru deıl kaldıkı sız şahit deılsınız hıcbırseye..ama kolay yolu tercıh etmeyecegım..eşim duzelmedende cocuk yapmaya nıyetım yok aldırdıgım bebegımıde ben bılerek yapmadım..kımse evlenmeden hamıle kalmak ıstemez..allah kımsenın başına vermesın

valla arkadasım içindeki ses çok güçlüde ben seni hiç güçlü göremedim ve yemin ederim yazılarını okurken içim daraldı
bırak nereye giderse gitsin.ya allah askına senin bu evliliği düşündüğün kadar o seni düşünmüyoki tel. acmaya bile tenezül etmiyoki adam.sen kendi yandığınla kalıyon.farzetki geri döndü tekrar bastan başladınız.sen yine hamile kaldın sanıyomusunki değişecek.inan bana kendisin bastan göstermiş allah yat kalk sükret kurtulduğun için.
birde en büyük hata sende bu adam sana ne yapsa haklı sen arkadasken onunla birlikte ol sonra bebek için evlen sonra eşinden hastalık kap valla bunlar bi evlilikte hiç normal seyler değil.aslımnda sen karsıt görüsü olanlar yazmasın demissin ama kendimi alamadım.liseli çocuklar gibi davranmıssın.kocaman bi kadınsın.sen aklını basına al. bu adamdan ne köy nede kasaba olur.ay cok kızdım.kadın dediğin hep güçlüdür mücadele eder evliliği için ama değecek adam için mücadele eder . niye bu kadar ısrar ediyosunki.ac davanı yada bırak o acsın al tazmınatını gec kenara bırak sen değil o düşünsün.sen her ne kadar haklı olsanda alırsın her istediğini.ha dersenki ben onu istiyom gelecek olanları değil dersen oda senin bileceğin bişey.dilime uzak allah esirgesin ama böle bişey benim basıma gelse donuna kadar alırdım elinden beni bu kadar üzdüğü i.çin.birde seni hırpaladığı için onu haklı görüyosun.daha okadar yeni evlisinizki gözünü açmak istemyosun aykırı bi düşünceyi bile düşmanlık gibi görüyosun.sen onun bu kadar üstüne gidersen emi,n olki dediğine ulasamassın.bence sen kendini agırdan sat. bu güne kadar yapmamsıın ama bence bu saatten sonra asla onu umrsamadığını göster.sen neler kaybettin bak de tabi onun artık umrundamısındır orasını bilmiyorum.

nekdr kolay sıze yanekdr kolay basınıza gelmedı ya agır konusursunz basınıza gelse gorurdum sızı ben ama vermesın allah aynı anda her acıyı yasadım ..parasını almak kolay onu kucuk dusurmek kolay ama bana atalarım ınsanların ayıbını ortmeyı ogrettı bırkere yapacagım bunu eger oda pişman olursa vede bılınclı yapmadıgına yzde yuz emınım ısın ıcınde buyu var ıspatlandı dıyorum ınanmayanlar varya buyuye kuranı acıp okusunlar nas ve felak suresı nıye var buyuden ve cınden korunmak ıcın..olmayan seyı allah yasaklamaz..karsıyım buna ama esıme yaptılar mukemmel derecede benı seven adam seytana donustu..kukla oldu..benım ıstedgm onu kendı benlıgıne kavustrmak benden baska kmse yardım edemez ona..duzeldıkden sonra bu tavıları aynı olursa anlarımkı ben yanılmısım ama yok duzelırse ben haklı cıkarım ve affederım...ne yasadıgımı ben bılırım arkadaslar nolur vıcdanlı olun..dayagı haklı cıkarmıyorum ben agır konustum hatta vurdum yuzune oda benı ıttı kakdı evlenmeyenler bılmezler kavgalarda sozlu yada bu sekılde hırpalamalar olabılır..olmasa daha ıyı ama oluyor..agırdan satma olayı deıl nolur ıyı anlayın benı...destek verın guc verın boyle kestrp atmamı ıstemeyın

esımle 8 ay cıkdık.hersey ıyıydı kendısı bana tapar derecede severdı.her dedıgımı yapmısdır ben kendısnden 3 ay once bı hastalık kapdım buna ragmen bırakmadım.sonra hamıle kaldımı orendım aynı donem.zar zor evlendık.fakat esım ınanılmaz degısdı 20 gun oluyor
evlenelı..20 gunde şiddet dayak oldu.ve hakaretler senden ıgrenıyorum demeler sankı o ınsan deıldı ayrılmaya karar verdık zorlada cocugu aldrdı benden 9 gun once...cok zor durumlarda kaldım.esımı cok sevıyorum ve suan benımle konusmuyor ımkanı yok telefonuma cıkmıyor ınanılması cok zor..o benım ruh esımdı yarın esyalarım babamın evıne tasınmadan bıselr yapın nolur..bu işde bısey var...babası evlenmemızı ıstemıyordu bence o bişey yaptrdı...dogum tarıhlerımız bıle aynı bızım nolur esım gerı donsun ..bosanayımmı bosanmıyımmı..aynı sırketteyız ayrılıyımmı kafayı yıceeeeeeeeeeeeeeemsenağlama

altındakı tek sey büyü farklı hocalar tarafından aynı agız gbı soylendı esımın ustunde 29 tane muska cıkdı...bozdurmaya calısıyorum

şiddet derken hergun dayak yemedım bırkackere hrpaladı dovmek için degıl tartsma anında oldubenneyaptımki

konuyu açarken hırpalama demiyorsunuz,şiddet ve dayak yazıyor yazınızda,ayrıca dier yazılarınıza bende onu kışkırttım bende vurdum o öyle vurdu diyorsunuz,kısaca siz eleştiri yapıyorsunuz,ama başkası yorumda bulununca eşinize toz kondurmuyorsunuz,birde doğum tarihiniz ayrı olmasa eşinizi bu kadar sevmiycekmiydiniz!
arkadaşlar yorumda bulunca neden sinirleniyorsunuz hanımefendicim,onlar sizin dayak yameyip sadece hırpalandığınızı ve eşinizde büyü olduğunu falan göz önüne alarak yazmıyo..eşinize kızıp size üzüldüğü için eleştiriyo ama siz hemen savunmaya giriyorsunuz
büyü olayıda çok ilgimi çekti,29 tane büyüyü eşinizin üstünde nasıl buldunuz onuda açıklamamışsınız
konunuz çok hassas,bence eleştiriye açık olun,umarım büyüler bozulur ve eskisi gibi mutlu olursunuz

Back