Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aklımı yitirmek üzereyim... Yardım...
- Konu Sahibi deadbride
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sizi bu noktaya neler getirdi cevrenin etkisi neydi acaba sendedemi suc vardı bunları düsündünmü bir insan bu hale kolay gelmez
anlatıklarına bakılırsa evlilik öncesi pek böyle bir olayınız yok asabi akresif kisiler ne nisanlılık tanır nede flört devresi
bence bunları iyi düsün yok ben masumum bunlarda hic bir sucum yok diyorsan
ailesi nasıl cokmu etkiliyor onu öyleyse bırak biraz ayrı kalın değerini anlasın
birde benim görüsüm evliligin ilk baslarında eğer dayakta işin icine ğirmisse sonrası daha kötü oluyor bir süre sonra seninde sevğin bitiyor ve hayat daha cekilmiz oluyor
sakin kafanla bunları hep düsün eşinle barışsan herzaman aynı seyler olsa katlana bilecekmisin
su an kolay değil yasadıkların ama beterin beteride var
bence biraz ayrı kalmak ikinizide cok yarar en azından daha kötü seyler olmasını önler
allah aydınlığına cıkarsın canım bir an önce
anlatıklarına bakılırsa evlilik öncesi pek böyle bir olayınız yok asabi akresif kisiler ne nisanlılık tanır nede flört devresi
ailesi nasıl cokmu etkiliyor onu öyleyse bırak biraz ayrı kalın değerini anlasın
birde benim görüsüm evliligin ilk baslarında eğer dayakta işin icine ğirmisse sonrası daha kötü oluyor bir süre sonra seninde sevğin bitiyor ve hayat daha cekilmiz oluyor
sakin kafanla bunları hep düsün eşinle barışsan herzaman aynı seyler olsa katlana bilecekmisin
bence biraz ayrı kalmak ikinizide cok yarar en azından daha kötü seyler olmasını önler
sizi bu noktaya neler getirdi cevrenin etkisi neydi acaba sendedemi suc vardı bunları düsündünmü bir insan bu hale kolay gelmez
merhaba..tabıkı ıkımızde koc oldugumuzdan yanı aynı kısılıkde oldugumuzdan kavgamız oluyordu ama cok uzun surmuyordu en uzun ayrılıgımız 1 saat surerdı ..bende hıcmı yok var.ben bıraz gosterıslı bır kızım..benım ılgım olmasada cevrenın hatta onun yakın cevresının bıle bana ılgısı var..bu yuzden kendımı ezıp hep onu yucelttım ama erkek tabı.bde modelık yapmısdım eskıden resme ılgım var bunları cok kıskanıyordu yoketsemde bıryerden bırsey buluyordu cok guvenmıyordu bana son donemlerde ozelıkle ustune bıde benım hastalıgım eklenınce dogru durust ılgılenemedım..babasıda soyle olur boyle olur dıye dıye o tramvanın arasında ben ve bebek güme gttık...bende suc var..egerkı bebegımız alınmasa ıdı buna neden olmasa ıdı suan kapıısnda yatabılırdım...ama o olaya acıklama bulamıyorum...ayrı kalmak en ıyısı bı sure donecegıne emınım..egerkı benım hergun dolu dolu yasadıgım ask deılse ...yalan olamaz ınanmak ıstemıyorum...dayak konusu oyle pat küt deıl ama ılıskımızde 3-4 kere hırpalama oldu bende tahrık etmısımdır..yanı bende vurmusdum ona..ama hamıle halımle el kaldracak bırı deıldı...elıme vurdu cok kötu bısekılde amacı benı uzaklastrmakdı ama hızlı geldı...kısaca kendını kontrol edişlerı yok oldu..kontrolsuz davranıyordu normal deıldı bakısları bıle deişmişdi..
ınsan olarak bıle bana gelmesede duzelmesını ıstıyorum...bu sekılde bırgun bıryerde ıntıhar edecek...ona kıyamam ben........:1no2:
tamam paylaşma ihtiyacı duymuşsunuz ama ayrıntı olmadığı çin herşey havada kalıyor,bize anlattıklarınızdada sadece eşinizi kınamaktan başka bir yol kalmıyor.siz sevdiğiniz için savunma durumunda kalıyorsunuz..bu durumda yorumların ne size faydası olur nede burda yorum yapanların olaya doğru yorum yapabilme imkanı olur..
23 yasındayım ve cok badıreler atlattım sevılıp sevılmedıgımı anlarım..kımse gecenın 3 unde sevdıgı kadının ayagını yıkamıyordur....gozlerının içine bakarken erıdıgını ben goruyordum...sevdıgıne emınım..bıkac sey derken neyı yok saydık cesaretle alakası yok aıle aıle aıle....
bu nasıl insanlık yanlış seçim yanlış yuva kurumu ve bir bebegin masumun günahına girilmesi işte bu noktada sinirlerim bozuldu bianlık zervke bir bebek daha gitti yazı k yazıkkk
arkadasa aynen katiliyorum, gercekten yazik!!!
dahada bosanmak istemiyorum diyosun, hayret yaa
arkadasa aynen katiliyorum, gercekten yazik!!!
dahada bosanmak istemiyorum diyosun, hayret yaa
başına gelmeyen bılemez bu durumu olumsz elestrı almak ıcın grmedım buraya...umarım basınıza gelmez.uzakdan bakınca farklı hersey sevıyorum ve ayrılmıycamn benım secımımdır amacım sadece dertlesmek onaylamayan yazmasın
Eşim kontrolsüz davranıyordu demişsin.
Aklıma eşinin uyusturucu maddeler alabılecegı geldı? Böyle birşey var mı? Yada olabılır mı?CADIARZU
Benim de aklımdan bu geçti....
Eşim kontrolsüz davranıyordu demişsin.
Aklıma eşinin uyusturucu maddeler alabılecegı geldı? Böyle birşey var mı? Yada olabılır mı?CADIARZU
hayır canım 24 saat yanındayım canı kıymetlıdır onun sıgara alkol bıle yok kontrolsuz derken anıden deısdı ogunÇok üzgünüm çoook
20 günde dediğiniz kadar çok değişmişse olsa olsa yıldırım çarpmış olabilir veyahut;
Sizin hastalığınız özel hayatınızı sekteye uğrattı ise meşk bitti aşk bitti gecenin 3' ünde ayak yıkayan adam gitti de olabilir.
2. bir seçenek ise çocuğunuz olacağını öğrendikten sonra evlendiğinizi söylediniz belkide evliliği kaldıramadı sorumlulukta ağır gelmiş olabilir.
Belkide sizin dediğiniz gibi babasının kışkırtması da olabilir ama yinede bana çokk düşük bir ihtimal gibi geliyor bu bir insanı taparcasına seven bir insan düşünüyorumda sanmıyorum ki kimsenin dolduruşuna gelsin.
Sizin hastalığınız özel hayatınızı sekteye uğrattı ise meşk bitti aşk bitti gecenin 3' ünde ayak yıkayan adam gitti de olabilir.
2. bir seçenek ise çocuğunuz olacağını öğrendikten sonra evlendiğinizi söylediniz belkide evliliği kaldıramadı sorumlulukta ağır gelmiş olabilir.
Belkide sizin dediğiniz gibi babasının kışkırtması da olabilir ama yinede bana çokk düşük bir ihtimal gibi geliyor bu bir insanı taparcasına seven bir insan düşünüyorumda sanmıyorum ki kimsenin dolduruşuna gelsin.
E
EU3
Ziyaretçi
Güzelim TEK kelimeyle sen nasıl görmek istiyosan o şekilde bakmışsın olaylara...
Ama madolyanın diğer yüzü farklıymış senin iteklemenle olmuş ilişkiniz evliliğiniz vs.. eee bi yerdede patlak vermiş adam ben ne yaptım olmuş senin için hayırlısı ayrılmak bence çok zor biliyorum ama
ÇÜNKÜ gerçekten seven insanı ne olursa olsun ana baba çevre şartlar maddi durum şu bu hiçbişey ama hiçbişey etkilemz
Bebeğine kıyan 20 günlük eşine şidet uygulayan ve boşanmaya kalkan adam maymun iştahı değilmidir yani
Erkek için kolay tabi olan kadına oluyo yani seni düşünmüyo eşin erkeğe dul denmiyo nasılsa
Hayatına başka biri girmiş olabilir yada arkadaşların dediği gib madde vs.. aile falan yıkamaz 20 günlük evliliği altında başka bişey var bunun kalıbımı basarım
Hamile kaldığın için evlendide sonra pişmanmı oldu bu adam acaba
Kurtulman en hayırlısı ÇOOOOOOOOK zor ama başarırsın canım buna inan ZAMAN herşeyin ilacı inan..
Ama madolyanın diğer yüzü farklıymış senin iteklemenle olmuş ilişkiniz evliliğiniz vs.. eee bi yerdede patlak vermiş adam ben ne yaptım olmuş senin için hayırlısı ayrılmak bence çok zor biliyorum ama
ÇÜNKÜ gerçekten seven insanı ne olursa olsun ana baba çevre şartlar maddi durum şu bu hiçbişey ama hiçbişey etkilemz
Bebeğine kıyan 20 günlük eşine şidet uygulayan ve boşanmaya kalkan adam maymun iştahı değilmidir yani
Erkek için kolay tabi olan kadına oluyo yani seni düşünmüyo eşin erkeğe dul denmiyo nasılsa
Hayatına başka biri girmiş olabilir yada arkadaşların dediği gib madde vs.. aile falan yıkamaz 20 günlük evliliği altında başka bişey var bunun kalıbımı basarım
Kurtulman en hayırlısı ÇOOOOOOOOK zor ama başarırsın canım buna inan ZAMAN herşeyin ilacı inan..
esımle 8 ay cıkdık.hersey ıyıydı kendısı bana tapar derecede severdı.her dedıgımı yapmısdır ben kendısnden 3 ay once bı hastalık kapdım buna ragmen bırakmadım.sonra hamıle kaldımı orendım aynı donem.zar zor evlendık.fakat esım ınanılmaz degısdı 20 gun oluyor
evlenelı..20 gunde şiddet dayak oldu.ve hakaretler senden ıgrenıyorum demeler sankı o ınsan deıldı ayrılmaya karar verdık zorlada cocugu aldrdı benden 9 gun once...cok zor durumlarda kaldım.esımı cok sevıyorum ve suan benımle konusmuyor ımkanı yok telefonuma cıkmıyor ınanılması cok zor..o benım ruh esımdı yarın esyalarım babamın evıne tasınmadan bıselr yapın nolur..bu işde bısey var...babası evlenmemızı ıstemıyordu bence o bişey yaptrdı...dogum tarıhlerımız bıle aynı bızım nolur esım gerı donsun ..bosanayımmı bosanmıyımmı..aynı sırketteyız ayrılıyımmı kafayı yıceeeeeeeeeeeeeeemsenağlama
Canim bence sen yeniden birlesmeyi dusunmeyi birak arkana donmeden kac bir an once o hayatdan o ortamdan 20 gunde bunlari yasadinsa 2 sene sonrasini hayal bile edemiyorum hele senin bebegini zorla aldirmana sebeb olan bir adami sevmenede anlam veremedim lutfen saglikli dusunmeye calis !!!!!!
hepınzıe tesekkur eederım ama benı anlamanız cok zor..ondan vazgecmek bana acı verıyor..kontrol dışı yaptıgını düşünuyor yada ınanmak ıstıyorum bunun gerceklıgını zaman ortaya cıkaracak.ama ben onu bebek buyutur gbı buyuttum ılgımle sadakatımle besledım oda benı oyle ve sımdı o bebek elımı ısırdı dıye onu kapıya atamam.karnımdakı nasıl canımsa o da candı babasının lafıyla bıze kıydı..ona gorede haksz olan benm..benım tek sucum hamılelıgm suresınce onla ılgılenemem ve hastalıgıdman dolayı cok agresf olusumdu..ama bu bunları gerektrmezdı deılmı..hepınız haklısınız keske atabılsem içimden..ama kolay olmayacak benden boşanmak..ondan gecersem ancak maddı bırseyler ısterım..bebegı anlatamama hakıme cunku 3 aylık bebek suc bılıosunuz...suan babamın evındeyım..yerlestım bugun bankada gordum onu benı gordumu blmıom ama annemn arabasını gordu ..içim sızladı kocam 2 adım ılerımdeydı ve ben ona sarılamadım..yandım yandım...onu cok sevıyorum ve duzelmesını ıstıyorum.ıkıncı bır şansı hakedecek kadar varız bız..şıddet derken seklı olmaz ama agır deıldı sınır anında hata cınnet hırpalama falan...bukdr paraszlıgn ıcınde baba ve koca olmayı kaldıramadı aniden..26 yasında bırı..oda cok çekmiş benı ergec anlayacak..allah bıle affederken kullarını deişirse neden affetmıyım ınanın kötu bırı deıldı yoksa dayanırdım..suan hıc aramıyor benı bu yuzden acılıyım..buyu olduguna kanaat getırdım suan soyleyemem belkı ılerde...1 ayda bellı olur hersey dava acmıycak bellıkı cunku adresımı ble sormadı..bekledıgı herne ıse umarım bana doner....
Ay guzelim ben sana anlam veremedim cok tuhaf seyler yaziyorsun normal evlilikde olmasi gereken seyler degil bunlar !!, 8 ay ciktik diyorsun sonra ben onu bebek gibi buyutdum diyorsun !!, karnindaki zorla aldirdigi cocugun gibi goruyorsun!! bunlarin hic biri normal degil!!!... anacim 8 ay icerisinde ne zaman tanistiniz?!! ne zaman birlestiniz?!! ne zaman hastalanip iyilestiniz?!! ne zaman hamile kaldiniz?!! akil sir ermiyor bence sen bu gidisle cok cekersin bu kocadan cekmezsen baskasindan gene cekersin:bbo:.. sen buyuye inanmaya devam et bak sinirlendim simdi klava:
başının caresıne bak lafı nede kolay senın için..sızler atesı uzakdan ızlıyor ve sıcagı hıssedıyorsunuz bense içinde yanıyorum..bunu bılmeyen anlayamaz ust uste cektıgım dertler zor ayakta duruyorum..ben bebegım için verdıgım mucadeleyı eşim içinde verecegım...anlarsa anlar anlamazsa gıder..zorla tutacak halım yokya...
Canim adi üstünde o koca öbürü bebek !!!! kocan senin bebegin degil!!!! onu ilk önce bir kabul etsen diyorum ....sonucda bebeginide kaybetmisin, sen bukadar ustune düsmeye devam edersen o şeyinden inci damlayan kocayida kaybedeceksin !!!!!
dahada birsey yazmayacagim sinirlerim bozuldu :bbo:
Güzelim TEK kelimeyle sen nasıl görmek istiyosan o şekilde bakmışsın olaylara...
altındakı tek sey büyü farklı hocalar tarafından aynı agız gbı soylendı esımın ustunde 29 tane muska cıkdı...bozdurmaya calısıyorum