vajinal siğili kimden kapmış acaba asabım bozuldu kocan iyi bi dayağı haketmiş işyerinde karşı karşıya geldiğinizde napıyo peki
20 günde dediğiniz kadar çok değişmişse olsa olsa yıldırım çarpmış olabilir veyahut;
Sizin hastalığınız özel hayatınızı sekteye uğrattı ise meşk bitti aşk bitti gecenin 3' ünde ayak yıkayan adam gitti de olabilir.
2. bir seçenek ise çocuğunuz olacağını öğrendikten sonra evlendiğinizi söylediniz belkide evliliği kaldıramadı sorumlulukta ağır gelmiş olabilir.
Belkide sizin dediğiniz gibi babasının kışkırtması da olabilir ama yinede bana çokk düşük bir ihtimal gibi geliyor bu bir insanı taparcasına seven bir insan düşünüyorumda sanmıyorum ki kimsenin dolduruşuna gelsin.
Canim adi üstünde o koca öbürü bebek !!!! kocan senin bebegin degil!!!! onu ilk önce bir kabul etsen diyorum ....sonucda bebeginide kaybetmisin, sen bukadar ustune düsmeye devam edersen o şeyinden inci damlayan kocayida kaybedeceksin !!!!!
dahada birsey yazmayacagim sinirlerim bozuldu :bbo:
belliki ailesi istemiyor sabret bakalım belki birşeyler yoluna girer.inşallah düzelirseven çiflerin aileleri yüzünde ayrılmasına dayanamıyorum.çok üzüldüm ya anlatamam senağlama
Öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm..Kolay şeyler değil.Eşini çok uzun zamanda beri tanıyor ve seviyorsun.Sevginizin gücüne inanıyorsan vazgeçmeden sadece bekle.Anlattıklarında sende de suç buluyorum keşke herşeye rağmen bebeğini aldırmasaydın seni kovsa da dövse de ...Çok kısa süre de tanışmış birşeyler yaşamış, hastalanımış, gebe kalmış ve evlenmişsiniz..Aile baskısı üstüne maddi sıkıntılar üstünüze gelmiş bu ikinizinde psikolojisi bozumuş.Sabret bakalım neler olacak..
Umarım herşey gönlünce olur..Hakkında HAYIRLISINI DİLİYORUM..
20 gunluk evliyken sana bunlari yasatmasi cok uzucu..Siddet olmamis olsaydi son kez yuzyuze konus dicektim ama siddet gosteren bir erkegin sana zarardan baska verecegi hic birsey olmaz.Tabi karar sizin.Hakkinizda hayirlisi olsun.
esımle 8 ay cıkdık.hersey ıyıydı kendısı bana tapar derecede severdı.her dedıgımı yapmısdır ben kendısnden 3 ay once bı hastalık kapdım buna ragmen bırakmadım.sonra hamıle kaldımı orendım aynı donem.zar zor evlendık.fakat esım ınanılmaz degısdı 20 gun oluyor
evlenelı..20 gunde şiddet dayak oldu.ve hakaretler senden ıgrenıyorum demeler sankı o ınsan deıldı ayrılmaya karar verdık zorlada cocugu aldrdı benden 9 gun once...cok zor durumlarda kaldım.esımı cok sevıyorum ve suan benımle konusmuyor ımkanı yok telefonuma cıkmıyor ınanılması cok zor..o benım ruh esımdı yarın esyalarım babamın evıne tasınmadan bıselr yapın nolur..bu işde bısey var...babası evlenmemızı ıstemıyordu bence o bişey yaptrdı...dogum tarıhlerımız bıle aynı bızım nolur esım gerı donsun ..bosanayımmı bosanmıyımmı..aynı sırketteyız ayrılıyımmı kafayı yıceeeeeeeeeeeeeeemsenağlama
ay çok kızdım ben size deadbride. şiddet derken hafif hırpaladı ne demek ya.
şiddetin azı çoğu mu olur. bu nası kör aşk nası bağımlılık.
adam sizi dövüyor. siz onu bile haklı çıkarıyosunuz.
ayrıca prezervatif diye bişey var bilmem duymuşmuydunuz.
kusura bakmayın ama bu kör liseli aşkı ve bağımlılığıyla giderseniz kocanız size ne yapsa müstahak.
boşanın boşanmayın diyemem.
ama sakın o adamı haklı çıkarmayın. dövmüş sizi dahası var mı?
hafifçe hırpalamış bile olsa aklında sizin ağzınızı burnunuzu kırmak geçmiş.
lütfen allah akıl vermiş fikir vermiş ananız babanız size belki bi fiske bile vurmadı elin adamında niye hak görüyosunuz siz??
şoka girdim yemin ederim ya. böyle bişey olamaz yani.
tek tavsiyem bu adamdan çocuk yapmayın. çocuğa yazık olur.
valla arkadasım içindeki ses çok güçlüde ben seni hiç güçlü göremedim ve yemin ederim yazılarını okurken içim daraldı
bırak nereye giderse gitsin.ya allah askına senin bu evliliği düşündüğün kadar o seni düşünmüyoki tel. acmaya bile tenezül etmiyoki adam.sen kendi yandığınla kalıyon.farzetki geri döndü tekrar bastan başladınız.sen yine hamile kaldın sanıyomusunki değişecek.inan bana kendisin bastan göstermiş allah yat kalk sükret kurtulduğun için.
birde en büyük hata sende bu adam sana ne yapsa haklı sen arkadasken onunla birlikte ol sonra bebek için evlen sonra eşinden hastalık kap valla bunlar bi evlilikte hiç normal seyler değil.aslımnda sen karsıt görüsü olanlar yazmasın demissin ama kendimi alamadım.liseli çocuklar gibi davranmıssın.kocaman bi kadınsın.sen aklını basına al. bu adamdan ne köy nede kasaba olur.ay cok kızdım.kadın dediğin hep güçlüdür mücadele eder evliliği için ama değecek adam için mücadele eder . niye bu kadar ısrar ediyosunki.ac davanı yada bırak o acsın al tazmınatını gec kenara bırak sen değil o düşünsün.sen her ne kadar haklı olsanda alırsın her istediğini.ha dersenki ben onu istiyom gelecek olanları değil dersen oda senin bileceğin bişey.dilime uzak allah esirgesin ama böle bişey benim basıma gelse donuna kadar alırdım elinden beni bu kadar üzdüğü i.çin.birde seni hırpaladığı için onu haklı görüyosun.daha okadar yeni evlisinizki gözünü açmak istemyosun aykırı bi düşünceyi bile düşmanlık gibi görüyosun.sen onun bu kadar üstüne gidersen emi,n olki dediğine ulasamassın.bence sen kendini agırdan sat. bu güne kadar yapmamsıın ama bence bu saatten sonra asla onu umrsamadığını göster.sen neler kaybettin bak de tabi onun artık umrundamısındır orasını bilmiyorum.
esımle 8 ay cıkdık.hersey ıyıydı kendısı bana tapar derecede severdı.her dedıgımı yapmısdır ben kendısnden 3 ay once bı hastalık kapdım buna ragmen bırakmadım.sonra hamıle kaldımı orendım aynı donem.zar zor evlendık.fakat esım ınanılmaz degısdı 20 gun oluyor
evlenelı..20 gunde şiddet dayak oldu.ve hakaretler senden ıgrenıyorum demeler sankı o ınsan deıldı ayrılmaya karar verdık zorlada cocugu aldrdı benden 9 gun once...cok zor durumlarda kaldım.esımı cok sevıyorum ve suan benımle konusmuyor ımkanı yok telefonuma cıkmıyor ınanılması cok zor..o benım ruh esımdı yarın esyalarım babamın evıne tasınmadan bıselr yapın nolur..bu işde bısey var...babası evlenmemızı ıstemıyordu bence o bişey yaptrdı...dogum tarıhlerımız bıle aynı bızım nolur esım gerı donsun ..bosanayımmı bosanmıyımmı..aynı sırketteyız ayrılıyımmı kafayı yıceeeeeeeeeeeeeeemsenağlama
altındakı tek sey büyü farklı hocalar tarafından aynı agız gbı soylendı esımın ustunde 29 tane muska cıkdı...bozdurmaya calısıyorum
şiddet derken hergun dayak yemedım bırkackere hrpaladı dovmek için degıl tartsma anında oldubenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?