- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende calisiyorum ozel sektorde isletme muduruyum suanda bebek yok ama dusunuyoruz rabbim nasip ederse insallahdemek ki merak ediyomuş sizi..
sizde aşırı bakımlı olun süslenin giyinin ohhh eşinizle el ele oturun yanlarında..
sizin meslek var mı bi de bebek
anladım canım bunun tek yolu kv ile konuşmak ve eşinizi yanlız bırakmamak kadınlar fenalar malesef hayatta herşey olabilir ama eşinizle çok aşırı olmadıkça bu konuyu konuşup aklını bulandırmayın benceÉvent denizde kizi si yazligi var genelde yazlari esiyle birlikte orda kaliyorlar bazen kpder calisioo o yanliz kalio ordaki arkadaslar akrabalar vs
Bende resmi gorur gormez sildimfotoğrafı silin.
yazdan yaza gördüğünüz bir kadın için de kendinizi huzursuz etmeyin.
görüştüğünüzde mesafeli davranın eşinizi de uyarın zamanı gelince.
o da o şekilde davransın.
İnş.canım ama sen dikkat et eşini de gerekiyosa uyar anlattığın tip kadınlar çok şuh kahkahalarla göz boyama çok istiyosa muhabbeti senle etsin..Evet bende calisiyorum ozel sektorde isletme muduruyum suanda bebek yok ama dusunuyoruz rabbim nasip ederse insallah
Evet esim soyledi hatta anlatiodu ben yeter dedim duymak istemiorum die sonra ben anlatmaya basladimEski platonik aşkını itiraf eden kim eşiniz mi bi erkek bunu nasıl söylüyo ki karısına kıskan beni der gibi
Bide biz sozdeyken diomus ki darisi benim basima kv de demis ki seni 3 cocukla kim alirİnş.canım ama sen dikkat et eşini de gerekiyosa uyar anlattığın tip kadınlar çok şuh kahkahalarla göz boyama çok istiyosa muhabbeti senle etsin..
Ya aslinda takmiodum da dun telde resmini gorunce cok sinirlendimKaç yıl önce ki bir kadın, ne takıyorsun Allah aşkına ya.
Ya aslinda takmiodum da dun telde resmini gorunce cok sinirlendim
Eşin davetiye çıkarmış ...neyse şimdiden aklını bulandırma yazın gerekli olursa müdahale edersin malesef mutsuz ve yalnızlar mutlu çiftleri kompleks yapıyoEvet esim soyledi hatta anlatiodu ben yeter dedim duymak istemiorum die sonra ben anlatmaya basladim
Kesinlikle beni kiskandirmak icin herseyi yapio resmi sildim bakalim farkedecek mi durumu belli etmemeye calisiyorum ama bu yazda ayni sey olursa susamayacagimYa belki eşin fotoğraf çekiyordu o anda oda dahil olmak istedi arkada oturduğu için. Ben olsam hiç aldırış etmem, etsem bile belli etmem. Fotağrafı sil bakalım eşin farkedecek mi. Eşinde varya resmen seni kıskandırmak için herşeyi anlatmış.
Insallah yaza kadar kendine baska bi saftirik bulurda esimin yakasindan duserEşin davetiye çıkarmış ...neyse şimdiden aklını bulandırma yazın gerekli olursa müdahale edersin malesef mutsuz ve yalnızlar mutlu çiftleri kompleks yapıyo