Aklimda ki soru isareti ???

Évent denizde kizi si yazligi var genelde yazlari esiyle birlikte orda kaliyorlar bazen kpder calisioo o yanliz kalio ordaki arkadaslar akrabalar vs
anladım canım bunun tek yolu kv ile konuşmak ve eşinizi yanlız bırakmamak kadınlar fenalar malesef hayatta herşey olabilir ama eşinizle çok aşırı olmadıkça bu konuyu konuşup aklını bulandırmayın bence

Ya aslinda takmiodum da dun telde resmini gorunce cok sinirlendim

Ya belki eşin fotoğraf çekiyordu o anda oda dahil olmak istedi arkada oturduğu için. Ben olsam hiç aldırış etmem, etsem bile belli etmem. Fotağrafı sil bakalım eşin farkedecek mi. Eşinde varya resmen seni kıskandırmak için herşeyi anlatmış.

Ya belki eşin fotoğraf çekiyordu o anda oda dahil olmak istedi arkada oturduğu için. Ben olsam hiç aldırış etmem, etsem bile belli etmem. Fotağrafı sil bakalım eşin farkedecek mi. Eşinde varya resmen seni kıskandırmak için herşeyi anlatmış.
Kesinlikle beni kiskandirmak icin herseyi yapio :KK12: resmi sildim bakalim farkedecek mi :63:durumu belli etmemeye calisiyorum ama bu yazda ayni sey olursa susamayacagim:KK54:

bence eşinizle konuşup kurdun aklına kuzuyu sokmayın. eğer aynı şehirde olup sürekli karşılaştığınız birisi olsaydı belki eşinizle bu durumu konuşup içinizi rahatlatırdınız ama zaten senede birkaç gün bir arada oluyormuşsunuz, bu kadar kısa bir süre için sizde kafanıza takıp kendinizi üzmeyin. eskiden o kadından hoşlanmış olsa bile aradan ne kadar zaman geçmiş herkes farklı yuva kurmuş artık. eşinizin kadını gördüğünde, eskiden bundan da şöyle hoşlanırdım diye düşündüğünü sanmıyorum eski bir tanıdık gibidir gözünde.

X