Merhaba herkese, benim aklıma bir şey takıldı daha önce hiç soru sormadım hesabı şimdi bu yüzden açtım. Benim neredeyse 4 buçuk yıldır bir ilişkim var, erkek arkadaşım Antalyada yaşıyor 3 senedir. Çok arkadaşı olmadığı için genelde abisinin arkadaşları ile takılıyor. Onlar da böyle genelde rus-ukraynalı sevgili yapıp birkaç ay içinde ilişkilerini bitiren insanlar genellikle. Yani öyle takılmak için sevgili oluyorlar. Sevgilimin çok böyle insanlarla takılmasını istemiyorum ve bir yandan da acaba onlara özeniyor mudur, işte acaba keşke bende biraz takılsaydım bunlar gibi, sonra ciddi bir ilişki yapsaydım diyo mudur diye düşünüp duruyorum. Biz genç yaşta sevgili olduk yani o 21 yaşında falandı. Ne bileyim bu vesvese beni yiyip bitirdi acaba pişman mıdır benimle olduğu için, acaba içinde ukde kalmış mıdır diye
şu anda orada çalışıyor biraz da birikim yaptı nişanlanmayı planlıyoruz ama kaç gündür bu düşünceler kafamda kendimi yiyip bitirdim Anksiyete sorunum var zaten ekstra etkiliyor beni. Yani böyle bir durumun olması bize, ilişkimize kötü yansıyor mudur bilmiyorum, ona da soramıyorum bari buraya yazıp fikir alayım içimi dökeyim istedim. Şimdiden teşekkür ederim görüşleriniz için.