- 22 Mayıs 2013
- 2.022
- 5.975
- Konu Sahibi AbsolutPromise
Bunlar genelleme yalnız.
Buradaki her üye "kocam olsun çamurdan olsun!" kafasında değil.
Genellemeler her zaman yanlıştır.
Burada linç yemesinin nedeni konu sahibi çok kültürlü, akademisyen biri olmasına rağmen nişanlı birine nişanlı olduğunu bile bile meyletmesiydi. Insanın hep maddi kriteri olmamalı. Manevi ve etik kriteri de olmalı. Ben bundan eleştirdim. Dediklerimin de arkasindayim. Biz bunu yazınca da bize kıskanç dendi. Çuvaldızı kendine batırmalıydı.
Yani kısaca kriter sadece maddi boyutta olmaz. Etik boyutu da olmalı. Bazı etik değerler var. Bir kadın sevgilisi olan, nişanlısı olan, eşi olan bir erkeğe ne olursa olsun meyledemez.
Meyletmek istersen de benim gözümde asla kriter sahibi olamazsın.
Ben de bu foruma üyeyim ve burada yorumlar yapıyorum. Dolayısıyla bunu tüm bdv’ye mâl etmedim tabiki. Ben ironik yaklaştım konuya sadece. Çünkü bu kafada olan kullanıcı sayımız azımsanamayacak kadar çok maalesef. Bu da bir türkiye gerçeği diyelim, dilerim değişir..
Heee kesin bacak boyun uzundur, zaten 160 boyla ne kadar uzun olabilir, güzel olsan internette aramazdın minvalindeki yorumları ben kıskançlıkla nitelendirdim. Hala da aynı şeyi söylüyorum. Özgüvenin altını bilgi ve birikim ile doldurduktan sonra özgüvenli olmak bir niteliktir, aksi komik duruma düşürür..
Olayın etik kısmında %100 haklısınız.