- Konu Sahibi AbsolutPromise
Bana niye bağırıyorsunuz yavresimleri var ama ayrilmiş olabilirler demis ona istinaden yorum yaptım, tanimam etmem bana ne, te allamNasıl bilmiyor ya fotoları duruyomus nişanlısi ile oğlanın bal gibi de biliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana niye bağırıyorsunuz yavresimleri var ama ayrilmiş olabilirler demis ona istinaden yorum yaptım, tanimam etmem bana ne, te allamNasıl bilmiyor ya fotoları duruyomus nişanlısi ile oğlanın bal gibi de biliyor
Hahahah yok bağırmadım sakinimBana niye bağırıyorsunuz yavresimleri var ama ayrilmiş olabilirler demis ona istinaden yorum yaptım, tanimam etmem bana ne, te allam
ortaya attinda görelimhadiii fotograf atma partisi beni ifsalayan ifsaladi zaten cok kez hdjshsjshs
ortaya attinda görelim
Oeki bende size sorayım nişanlı birinin başka birine gitme eğilimi varsa
Bu problem nişanlının kendisinde midir
Gittiği kişide midir
Sizden kopmasın başkasına bakmasın diye faanusa mı koyacaksınız
Benim bildiğim elit böyle olunmaz
Biri gidrcek ise buyur diye yol gösterilir
Topuktan kalçaya kadar ölçün gitsin maksat bacak boyu uzun çıksınBirşey sorucam arkadaşlar bacak boyu nerden nereye kadar ölçülüyor ya merak ettim ölçücem kendimiKasıktan bileğe kadar mı yada popo altından ayak topuğuna kadar mı? Nerden nereye kadar
Ahahaha bu çok doğruTopuktan kalçaya kadar ölçün gitsin maksat bacak boyu uzun çıksın
İftardan sonra uzatır bacagını kızTırmalama duvarları evladım, sakin ol. Pipili dediğin gelip geçici bir heves. Baki olan Kendall bacağı.
Eskiden bu seksli sitelere girmek ayıp sayılırdı. Toplum içinde sesli söylemezdik bile. Şimdi hiç ar edep kalmadı anacım. Eskiden seksli siteye girdim derse biri "normalde bulamıyor demek ki" derdik. Çok değişti her şey çok. Çık ordan kardeşim, günah yuvası oralar. Mübarek ramazanda cenabet olmayın.
Ben de istemem kimsenin isteyeceğini sanmıyorum, burada aklı başında hiçbir kadının da vurun kahpeye dediğini düşünmüyorum. Bence konuda insanları rahatsız eden eden ne özgüven ne bacak, başka şey. Söylendiği gibi kıskançlık da değil. Bir arkadaş çok güzel yazmış bazı yazısız kurallar olur, boş olmama ihtimali olan adam yoklanmaz aksi hoş değil, hele hele konudaki ilk mesaj yeni biten ilişkinin ardından yana yakıla kimse bana layık değil, bir o vardı belki ayrılmıştır bi sorsam mı belki kaparım tadındaydı.cevap veriyorum:)
nişanlının kendisindedir.
gittiği kişi böyle bir adam istiyorsa biz bilemeyiz tercih meselesidir.
ben istemem mesela..
İyi de biz şuan konu sahibiyle muhattap halindeyiz dolayısıyla uyarmamız gereken kişi o. Ayrıca herkes kendinden sorumludur. O zaman “ee bana yüz veriyorsa nişanlısına iyilik olur,benim bir lafımla ayrılacak halleri yok” deyip herkese yazalım. Adamın profilinde fotoğraflar duruyormuş, konu sahibi safa yatıp bahaneler üretiyor, ben de zamanında eski sevgilimle profilimde fotolarımı unutmuştum falan diye. Bal gibi de farkında hala nişanlı olduğunun.Oeki bende size sorayım nişanlı birinin başka birine gitme eğilimi varsa
Gittiği kişide midir
O başka bir durum o nişanlının kalitesizliğğni karaktersizliğini gösterir. O kendi içinde bir konu. Kesinlikle haklısınız. Ama nişanlısı olan bir insana da yürümeye çalışmakta kendi içinde bir karaktersizlik örneği. Bunu da haklı çıkartamazsınız.Oeki bende size sorayım nişanlı birinin başka birine gitme eğilimi varsa
Gittiği kişide midir
Öyle değil mi? Çok haklısınız.İyi de biz şuan konu sahibiyle muhattap halindeyiz dolayısıyla uyarmamız gereken kişi o. Ayrıca herkes kendinden sorumludur. O zaman “ee bana yüz veriyorsa nişanlısına iyilik olur,benim bir lafımla ayrılacak halleri yok” deyip herkese yazalım. Adamın profilinde fotoğraflar duruyormuş, konu sahibi safa yatıp bahaneler üretiyor, ben de zamanında eski sevgilimle profilimde fotolarımı unutmuştum falan diye. Bal gibi de farkında hala nişanlı olduğunun.
Ben de istemem kimsenin isteyeceğini sanmıyorum, burada aklı başında hiçbir kadının da vurun kahpeye dediğini düşünmüyorum. Bence konuda insanları rahatsız eden eden ne özgüven ne bacak, başka şey. Söylendiği gibi kıskançlık da değil. Bir arkadaş çok güzel yazmış bazı yazısız kurallar olur, boş olmama ihtimali olan adam yoklanmaz aksi hoş değil, hele hele konudaki ilk mesaj yeni biten ilişkinin ardından yana yakıla kimse bana layık değil, bir o vardı belki ayrılmıştır bi sorsam mı belki kaparım tadındaydı.
Konu sahibiyle hayat tarzımız ve fikirlerimiz zıttır ama genellikle efendi yorumlar yazan biridir ve iyi şeyler yaşamasını isterim o yüzden ben de bu histerikliğe şaşırdım. Konunun uyandırdığı his bende de garipti açıkçası. Yoksa kendini tanıması ne istediğini bilmesi, kendini hoş bulması güzel şeyler allah gönlüne göre versin inşallah, sadece niyet iyi olsun diyeceğim ama ben ilişki uzmanı değilim belki artık bu işler böyle oluyordur, ben kendimi muhallebicide buluşanlar gibi hissediyorum artık