Aklıma düştü bir kere...?

Adam da kesişmiş oluyor ama ? nişanlı olan adam , kız değil.
Ondan pek emin olamayız işte.. Kendisine selam verene "ayy kesin bana aşık" diyen çok kız gördüm ben. Adamın kendisinden hoşlandığı da konu sahibinin hüsnü kuruntusu olabilir. Utanmış gülmüş falan bana komik geldi🤣🤣 Adamın nişanlı olduğunu bile bile ortalık bulandırmaya çalışan bu kısa boylu ancak uzun bacaklı kendall hanım gerçekten linci hak ediyor.

Coronadan dolayi foto paylaşamamişlardir. Diğer kaydirmali sitede bir hafta değil bir ömür de arasan evlenmelik erkek zor gelir. Oranin amaci zaten başka

Guzelliginin farkinda oldugu icin mi saldiriyor insanlar? Yapma lutfen.

Uslup bir garip. Soyler misin bacak boyum uzun, suna benzetiliyorum gibi ayrintilara ne gerek vardi?

Baska bir uye yazsaydi bunlari, sen de ayni tepkileri verirdin ama konu sahibi sevdigin bir uye oldugu icin tepkin farklilasiyor. 😊
Burdan şu sonuç da çıkıyor sanırım, güzel insanlar her şeyin en iyisine layık, kritrerleri tabi ki yüksek olacak ama çirkin olanlar kötüsüne layık.

Özgüven sahibi olmanız ve belirli kriterlerinizin olması sebebiyle bdv’de linç yemenize hiç şaşırmadım. Zira bizler bdv olarak “yeterki evleneyim” modunda olarak “taktik maktim yok bam bam bam” kafasındayız. Hayattaki en büyük idealimiz kv’ye yapabildiğimiz yemekleri beğendirmek ve temizliğini yapmak. Kocalarımızda ise aradığımız temel kriter taharet almayı bilmeleri ve şiddet göstermemeleri. Hakaret edebilirler hiç önemi yok. Erkeğimizdir yapacak tabiki o kadar da. Bu konunuzda haklı bulduğum kısım.

Gelelim diğer kısıma, ne istediğini bilmen güzel. Peki nişanlısı varken size utangaç gülüşler atan bir adam bu kriterler dahilinde olabilir mi? Herşey iyi gittiği durumda sizinle nişanlıyken benzerini bir başkasına yapmayacağını nereden bilebilirsiniz?
Önce karakter gelmeli, sonrasında eğitim, sosyal yaşam vb konulara bakmalısın diye düşünüyorum naçizane.

bu karantina herkesin psikolojisini bozdu, canı sıkılan birşeylere sarıyor. siz de karantinanın etkisiyle can sıkıntısından böyle bir arayışa girmiş olabilirsiniz.inanın karantina sürecinde erkek arkadaşımla 2 ayda 2 yıllık kavga ettik. bunlar hep karantina yüzünden hep :süslü: hayat normale dönünce illa ki hayatımda biri olmalı düşüncesinin de aklınızdan gideceğine eminim. kriterleriniz olmasını da ben mantıksız bulmadım.insan biraz içi ısınsın ister, tamam düşünceleri karakteri elbette ki çok önemli ama ilk bakışta görünüşünden fikir ediniyoruz sonuçta. diğer bahsettiğiniz nişanlı kişiden de emin olmadan mesaj atmayın. can sıkıntısından acele kararlar vermeyin derim
edit: sadece ilk mesaja istinaden yorum yazdım, diğer sayfalarda ne olup bitti bilmiyorum, konu bayağı uzamış konu sahibi banlanmış

[/QUOTE]
İyi de biz şuan konu sahibiyle muhattap halindeyiz dolayısıyla uyarmamız gereken kişi o. Ayrıca herkes kendinden sorumludur. O zaman “ee bana yüz veriyorsa nişanlısına iyilik olur,benim bir lafımla ayrılacak halleri yok” deyip herkese yazalım. Adamın profilinde fotoğraflar duruyormuş, konu sahibi safa yatıp bahaneler üretiyor, ben de zamanında eski sevgilimle profilimde fotolarımı unutmuştum falan diye. Bal gibi de farkında hala nişanlı olduğunun.
Ben burada konu sahibinin durumunu ele almadım
İlişkisi olan birinin basitliği saygısızlığı yada avamlığı varken sadece konu sahibini eleştirmek doğru değil
Konu sahibinin karşı tarafın nişanlı olup olmadığını bilip bilmediğini bilmiyoruz
ama nişanlı biri gayette böyle eylenleri yaparken biliçli ve saygısızca yapıyor
Sadakat bşr davranış biçimidir
Nişanlısına sadık olmayan adam konu sahibinede yar olmayacaktır
Yani kim yaparsa yapsın adalet bir şekilde yerini bulur

Ayol nerde poncik yorum , tekme tokat daldi herkes kiza , banlandi zaten 😂
Agir hakaret iceren onlarca yorum var
Bir sürü var, burda samimi olduğu kişiler gayet de ponçik yorum yapmışlar.
Yani herkes olumsuz yorum yapmamış, aynı konuyu tanınmayan biri açsaydı, anlayışlı bir şekil de yorum yapanlar aynı tavrı göstermezdi.

Resimlerini silmedigine gore buyuk ihtimalle hala nisanli bence. Siz rebound bir iliski pesinde olabilirsiniz. Bir nevi oc almak, kendi oz guvenini tazelemek, kabul gormek, aranmak, begenilmek , ego tatmini lazim tabii. Bu guzellikle birini bulursunuz ama henuz degil. Hayat normale donsun biri denk gelir. Dating sitelerindeki erkekler eglencelik iliskiler ariyorlar artik. Biraz dinlenin. Bazilari da sikintidan hic olmayacak eski erkek arkadaslarini kurcalayip duruyorlar. Onlar daha kotu bence. Yine de siz bilirsiniz.

Bir sürü var, burda samimi olduğu kişiler gayet de ponçik yorum yapmışlar.
Yani herkes olumsuz yorum yapmamış, aynı konuyu tanınmayan biri açsaydı, anlayışlı bir şekil de yorum yapanlar aynı tavrı göstermezdi.
Bu konuyu baskasi acsa ben yorum dahi yapmazdim , zaten ilk yorumlarimda yazdim konu sahibine yakistiramadigimi vs vs
Ama ben cok abartildigini dusunuyorum artik yorumlarin , kiz nisanli adama atliycam demenis ki , aklima dustu yazsam olur mu demis , zaten herkes de yazma dedi o da yazmadi , bir ortak arkadasiniza sorun denildi arkadasina sordu
Yani burda acilan pek cok metres konusundaki gibi bir yaklasimda degildi konu sahibi , pek cok kadin yanlis anladi bence

Resimlerini silmedigine gore buyuk ihtimalle hala nisanli bence. Siz rebound bir iliski pesinde olabilirsiniz. Bir nevi oc almak, kendi oz guvenini tazelemek, kabul gormek, aranmak, begenilmek , ego tatmini lazim tabii. Bu guzellikle birini bulursunuz ama henuz degil. Hayat normale donsun biri denk gelir. Dating sitelerindeki erkekler eglencelik iliskiler ariyorlar artik. Biraz dinlenin. Bazilari da sikintidan hic olmayacak eski erkek arkadaslarini kurcalayip duruyorlar. Onlar daha kotu bence. Yine de siz bilirsiniz.
Nişanlı degilmiş adam
Arkadaşından öğrenmiş konu sahibi

Bu konuyu baskasi acsa ben yorum dahi yapmazdim , zaten ilk yorumlarimda yazdim konu sahibine yakistiramadigimi vs vs
Ama ben cok abartildigini dusunuyorum artik yorumlarin , kiz nisanli adama atliycam demenis ki , aklima dustu yazsam olur mu demis , zaten herkes de yazma dedi o da yazmadi , bir ortak arkadasiniza sorun denildi arkadasina sordu
Yani burda acilan pek cok metres konusundaki gibi bir yaklasimda degildi konu sahibi , pek cok kadin yanlis anladi bence
Sizi kastetmedim, okudum yorumlarınızı ama siz de diyorsunuz bakın başkası olsa yorum bile yapmazdım, peki neden?
Ben sadece nişanlı birine yazması konusunu tuhaf bulmadım ki, benim kriterlerim şöyle böyle diye kendini övmesi, öyle bir siteden ciddi bir ilişkş yaşayacağını düşünmesi vs hiç biri doğru gelmedi bana.

Özgüven sahibi olmanız ve belirli kriterlerinizin olması sebebiyle bdv’de linç yemenize hiç şaşırmadım. Zira bizler bdv olarak “yeterki evleneyim” modunda olarak “taktik maktim yok bam bam bam” kafasındayız. Hayattaki en büyük idealimiz kv’ye yapabildiğimiz yemekleri beğendirmek ve temizliğini yapmak. Kocalarımızda ise aradığımız temel kriter taharet almayı bilmeleri ve şiddet göstermemeleri. Hakaret edebilirler hiç önemi yok. Erkeğimizdir yapacak tabiki o kadar da. Bu konunuzda haklı bulduğum kısım.

Gelelim diğer kısıma, ne istediğini bilmen güzel. Peki nişanlısı varken size utangaç gülüşler atan bir adam bu kriterler dahilinde olabilir mi? Herşey iyi gittiği durumda sizinle nişanlıyken benzerini bir başkasına yapmayacağını nereden bilebilirsiniz?
Önce karakter gelmeli, sonrasında eğitim, sosyal yaşam vb konulara bakmalısın diye düşünüyorum naçizane.
Bunlar genelleme yalnız.
Buradaki her üye "kocam olsun çamurdan olsun!" kafasında değil.:kahve:
Genellemeler her zaman tüm hakikati göstermez.

Burada linç yemesinin nedeni konu sahibi çok kültürlü, akademisyen biri olmasına rağmen nişanlı birine nişanlı olduğunu bile bile meyletmesiydi. Insanın hep maddi kriteri olmamalı. Manevi ve etik kriteri de olmalı. Ben bundan eleştirdim. Dediklerimin de arkasindayim. Biz bunu yazınca da bize kıskanç dendi. Çuvaldızı kendine batırmalıydı.

Yani kısaca kriter sadece maddi boyutta olmaz. Etik boyutu da olmalı. Bazı etik değerler var. Bir kadın sevgilisi olan, nişanlısı olan, eşi olan bir erkeğe ne olursa olsun meyledemez.

Son düzenleme:

+++++
Kadinlar hicbir sey isteyemez, kadinlar hicbir nitelik arayamaz, onemli olan karsidaki adam olsun eli ekmek tutsun ... egitimli ve sosyal statusu yuksek bir kadin keza bir erkek isteyebilir ne var bunda? Ozguvenli kadinlar gercekten lince ugruyor maalesef.

X