- Konu Sahibi AbsolutPromise
-
Bakın konu nişanlısını elinden alması değil, zaten konu sahibinin böyle bir niyetinin olmadığının ben de farkındayım. Ama adamın profilinde fotoğraflar duruyormuş yani sadece uzun süredir paylaşmamış. Kendini rezil etmiş olacak. Ortak çevreleri varmış bu tarz şeylere ne gerek var ki? Çok merak ettiyse mesaj atmadan da öğrenebilir çok zor bir şey değil. Bir de konunun yazım tarzı falan bir garip yani,liseli gibi. Yorumlarında ise çok mantıklı ve olgun bir duruş sergiliyordu. Konuyu okurken trollüyor sandım o derece.
Bence direkt sorsun ne var bunda, çıkıp aslan gibi niyetim ciddi, sizin de iliskiniz yoksa tanimak isterim demek kacak guresmekten iyidir, he nişanliyim şudur budur derse eyvallah der keser bağıni, öbür türlü kafa karışıklığından baska bisey olmazŞu konuda içimden tek şunu yazmak gecti.Mesaj atıp ilişkisini sorma.Havadan sudan konuşabiliyorsan konuş.Zaten dönüt gelmiyorsa,anlarsın ki devam ediyor.Akısa ve sürece bırak.Bir cok üyenin de dedigi gibi.
Yav hemen linc etmeyin,bilmiyormuş nisanli mi değil mi? Onu alma beni al dememis henüz...derse burda hep birlikte linç ederiz zaten ama acele etmeyelim benceGirme arkadaşım milletin arasına. O eşsiz güzelliğini de arkadaşlık sitelerinde heba etme!
Peki birşey soracağım. Sizde de konu sahibinde gayet akıl çelmeye çalışacak sonrasında da masuma yatacak bir Karakter canlanmadı mı? Yoksa bir tek ben mi öyle görüyorumYav hemen linc etmeyin,bilmiyormuş nisanli mi değil mi? Onu alma beni al dememis henüz...derse burda hep birlikte linç ederiz zaten ama acele etmeyelim bence
Yani asla olmaz diyemem tabi tanimiyoruz kendisiniPeki birşey soracağım. Sizde de konu sahibinde gayet akıl çelmeye çalışacak sonrasında da masuma yatacak bir Karakter canlanmadı mı? Yoksa bir tek ben mi öyle görüyorum
Orada hemfikir olmakla beraber bu tabi konu sahibinin maalesef insanlar üzerinde bıraktığı imajı haklı çıkartmıyorYani asla olmaz diyemem tabi tanimiyoruz kendisiniama adam da aklı bu kadarla çelinecek bi tipse zaten eninde sonunda yakacaktir herkesin canini, nişanliya iyilik bile yapmış olur en başta yüzünü çikararak
Oeki bende size sorayım nişanlı birinin başka birine gitme eğilimi varsaPeki birşey soracağım. Sizde de konu sahibinde gayet akıl çelmeye çalışacak sonrasında da masuma yatacak bir Karakter canlanmadı mı? Yoksa bir tek ben mi öyle görüyorum
Amaaan Alicja ne diyeyim ki bu laflarına ben için almıyosa katılma sanki aileler yarışıyor programı sunuyoruz 100 kişiye sorduk 100 popüler cevap aldık diyePeki bu genel yargıya nasıl vardın, yani tam olarak kaç kişiye sorup kaç popüler cevap aldın
Ben de konunun erkekle bir ilgisi olmadığını burada seçenin kadın olduğunu söylemek istedim aslında.
Erkeklerin sevişince evlenmesi ya da sevişmeyince evlenmemesi kimin umurunda?
Daha da ötesi bu konunun diğer konuyla ne ilgisi var?
Şeyyyy Aslan burcu muyuzBu arada çok seçiciyim evet çünkü kendimi övmek gibi olmasın ama
türkiye ortalaması üzerinde bir güzelliğe sahibim.
Nasıl bilmiyor ya fotoları duruyomus nişanlısi ile oğlanın bal gibi de biliyorYav hemen linc etmeyin,bilmiyormuş nisanli mi değil mi? Onu alma beni al dememis henüz...derse burda hep birlikte linç ederiz zaten ama acele etmeyelim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?