Aklıma düştü bir kere...?

sarhostur belki biz nerden bilelim ki

Püf...
Tavrını doğru bulmuyorsanız da biraz soluklanın insanın kendini sevmesi, beğenmesi, özgüvenin yüksek olması muhteşem şeyler. Keşke her kadınımız bu donanımla gelse dünyaya.
Nişanı atmış mı sorar öğrenir, etik mi çoğu için hayır ama yuva yıkan, yılan, tııs tııs gibi şeyler söylemek de mantıklı değil. Kendi tercihidir. Keza nişanlıysa da üzerine atlayıp beni al diye bağıracak hali yok.
Ayrıca kendine standart koymuş. E buna da mana bulmayın. Kaç kişi istiyor göbekli kel birini?
Ayakları üzerinde duruyor ne istediğini biliyor. Nişanlı kısmı hoş olmasa da genel olarak hayat tavrı güzel.

Odtüdeyseniz tinderdan gayet de düzgün ilişki bulunuyor, kaydırmaya devam. Yalnız erkekler fotoğraf çekilmeyi genelde beceremiyor o yüzden tinderda gezinirken dış görünüşle ilgili kriterlerinizi daha düşük tutun bence. Fotoğraflarda iyi görünmeyip de buluştuktan sonra çok beğendiğim tipler oldu baya Bir de nişanlı olana mesaj atıp laf arasında sorabilirsiniz bence, ne var ki bunda? sanki adamı direkt evine çağırmış gibi yorum yapmış herkes. Şaşırdım

AbsolutPromise yavrım, guzum ne ettin öyle sen ya? İzolasyondan bunalıp, son sürat duvara mı sürmek istedi canın? Önceden haber verseydin, ehliyetine el koyardık, arabanın önüne atlardık belki. Neyse, geri döndüğünde seni hangi başlığa kilitleyeceğimizi biliyorsun değil mi? Bir süre odandan çıkman yasak küçük hanım!

Şu konuda içimden tek şunu yazmak gecti.Mesaj atıp ilişkisini sorma.Havadan sudan konuşabiliyorsan konuş.Zaten dönüt gelmiyorsa,anlarsın ki devam ediyor.Akısa ve sürece bırak.Bir cok üyenin de dedigi gibi.
Bence direkt sorsun ne var bunda, çıkıp aslan gibi niyetim ciddi, sizin de iliskiniz yoksa tanimak isterim demek kacak guresmekten iyidir, he nişanliyim şudur budur derse eyvallah der keser bağıni, öbür türlü kafa karışıklığından baska bisey olmaz

Girme arkadaşım milletin arasına. O eşsiz güzelliğini de arkadaşlık sitelerinde heba etme!

Yav hemen linc etmeyin,bilmiyormuş nisanli mi değil mi? Onu alma beni al dememis henüz...derse burda hep birlikte linç ederiz zaten ama acele etmeyelim bence
Peki birşey soracağım. Sizde de konu sahibinde gayet akıl çelmeye çalışacak sonrasında da masuma yatacak bir Karakter canlanmadı mı? Yoksa bir tek ben mi öyle görüyorum

Peki birşey soracağım. Sizde de konu sahibinde gayet akıl çelmeye çalışacak sonrasında da masuma yatacak bir Karakter canlanmadı mı? Yoksa bir tek ben mi öyle görüyorum
Yani asla olmaz diyemem tabi tanimiyoruz kendisini ama adam da aklı bu kadarla çelinecek bi tipse zaten eninde sonunda yakacaktir herkesin canini, nişanliya iyilik bile yapmış olur en başta yüzünü çikararak

Yani asla olmaz diyemem tabi tanimiyoruz kendisini ama adam da aklı bu kadarla çelinecek bi tipse zaten eninde sonunda yakacaktir herkesin canini, nişanliya iyilik bile yapmış olur en başta yüzünü çikararak
Orada hemfikir olmakla beraber bu tabi konu sahibinin maalesef insanlar üzerinde bıraktığı imajı haklı çıkartmıyor göreceğiz bakalım banı kalkar nede olsa

Oeki bende size sorayım nişanlı birinin başka birine gitme eğilimi varsa
Bu problem nişanlının kendisinde midir
Gittiği kişide midir
Sizden kopmasın başkasına bakmasın diye faanusa mı koyacaksınız
Benim bildiğim elit böyle olunmaz
Biri gidrcek ise buyur diye yol gösterilir

Angelina ya yar olmayan Brad pitt orneği var onumuzde, Jennifer ın elinden almıştı evliyken angelina bunu, sonra noldu? 6 cocukla dul maaşıyla ortada kaldı aşufte Brad Jennifer a dönmek istiyormuş şimdi, american tabloidin yalancisiyimyuva yikanin yuvasi olmaz bacim, angelina da olsan jenifferlarin ahı yakanı bırakmazzzz

Son düzenleme:
Amaaan Alicja ne diyeyim ki bu laflarına ben için almıyosa katılma sanki aileler yarışıyor programı sunuyoruz 100 kişiye sorduk 100 popüler cevap aldık diye

Önce arkadaşlarından başlayalım ne münasebet kendall jenner benzetecek başka kadın mı bulamamışlar
Sen bin basarsın kendall a
Arkadaşlıklarını gözden geçir jfdjfjdjdj

merak etme corona vesilesiyle piyasadaki adamlar yenilenir kafanı takma
Savaşçı ruhunu sevdim djjdjddjd

ciddi olursak ben kötü niyetının olduğunu düşünmüyorum ondan dolayı yaptığın yanlış gelmedi
Sonuçta adamla kadın arasına girmiyorsun yokluyorsun sorun yok bence
Nişanlıyaa eğer hala ve senle ilgileniyorsa zaten salaktır

adamın aklını çelmeye çalışacaksın resmen fotograf atmadı belki görüşemiyorlar koronadan dolayı ya da atmak istemedi hala ekliymiş işte daha kanıta ihtiyaç var mı belli ki beraberler. yapacağın şeyi masum göstermeye çalışma. bir de adamı eklemişsin pes. hiç ama hiç masum değil. madem öyle bekle nasıl olsa ortaya çıkar ayrılmış mı. niyetinin iyi olduğuna inanmıyorum.

Yav hemen linc etmeyin,bilmiyormuş nisanli mi değil mi? Onu alma beni al dememis henüz...derse burda hep birlikte linç ederiz zaten ama acele etmeyelim bence
Nasıl bilmiyor ya fotoları duruyomus nişanlısi ile oğlanın bal gibi de biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…