Aklıma düştü bir kere...?

Konu sahibi seni yorumlarından tanıyorum
Hiç beklemediğim bir konu ve duruş sergilemişsin
Senin bu olduğunu düşünmüyorum
Bekle diyorum ben zamana bırak bence

İmzamı atarım buna

Konunun tuhaf gelmeyen bir yanı yok ama ben yinede evli ve uzun zamandır resim paylaşmayan bir kadın olarak. Allah bu zihniyettekileri bizden uzak etsin demek olur sanırım.
Aynı durumdayım, bende paylaşmam eşimde paylaşmaz. Sosyal medyada fotoğraf paylaşmayı sevmiyoruz çünkü. Allah korusun gerçekten.

taninan uye olmakla kafa yapisinin ne ilgisi var? ona kalirsa sen de taninan uyesin.

ben konu sahibinin bahsettigi seyi yapmam mesela ama kiz “nisanlisindan ayiricam adami alicam” demiyor ki. adam zaten nisanliysa araya girecegini sanmiyorum absolutun.

Sağlıksız olduğu kanısına nereden vardınız?
Güzelim diye anlatmasını itici bulmuş olabilirsiniz, güzelse güzeldir, söylemek istemiş söylemiş
Evlilik kriterleri size uymayabilir, ki sanmıyorum konu sahibinin herkese kendi kriterlerini dayattığını,
Nişanlı adamın hala nisanli olup olmadığını yoklamak istemiş, nişanlıysa aklımdan çıksın gitsin şu an meşgul ediyor diyor.
Çoğunluk da baska birine sor dedi :)

Ayrıca uzun süreli ilişkisi yeni bitmiş, biraz gel git olur, ama hayatının her döneminde cuvalladigi anlamına gelmez bu.

Tamam çok güzelsin

Erkekler bacaklarınızı görünce yanındakine ekmek vermiyor anladığım kadarıyla.
Ay sinir oldum

Internttrn koca çıkmaz uzak dur bence hele o siteden hiç çıkmaz günübirlik eğlence arayan tipler ordakiler asistana birşey diyemem kabul ettiyse arkadaşlığını bekle o sana yazarsa konuşursun hemde durumunu öğrenmiş olursun nişanlımı evlimi

Kaliteyi de arkadaşlık sitesinde aramanız çok mantıklı olmuş. Ben bulabileceğinize inandım şahsen :)

Sevgiliniz varken nişanlı bir adamdan etkilenirsiniz, ergenliğe yeni girmiş gençler gibi kendinize içi boş övgüler yağdırırsınız -kendall jenner ne alaka Allah aşkına- sonra da tinder’daki göbekli kel erkeklere sallayıp üst düzey kriterler ararsınız. Elbette herkesin kendine göre kriterleri olmalı, güzel olan budur ama bunu tinder’da aramak çok komik. Orda takılanların genel mantığı bellidir. Gerçekten kaliteli ve seviyeli bir şeyler arayanlar oraya pek uğramıyor. Eski ilişkinizin ordan olması da bir şey ifade etmez. 27 yaşındasınız ve ilişki evliliğe gitsin istiyorsanız o site anca vakit kaybı olur. Çok güzelseniz zaten sizden etkilenen kişiler olmuştur tinder yerine o kişilere şans vermek çok daha mantıklı bir seçenek. Zira kriterlerimize uyandan ziyade sevgisi ve aşkıyla kriterlerimizi değiştirebilecek insanlar da çıkıyor bazen.

Konu sahibini profilresminden tanıyorum açılan konulara yorumlarını gayet mantıklı buluyorum ama şu açtığı konuyu okuyunca "ele verir talkımı kendı yutar salkımı" sözü geldi aklıma :)
Büyük boşlukta heralde... ve evde oturunca kısmet gelmez sözüne inanmıyorum, gelene geliyor valla hem öyle boş tiplerde değil
Ayrıca burdan evli,nişanlı yada sevgilisi olan hanımlar fotoğraf paylaşın bol bol,yoksa kendal tipli hanımlar eşinizin aklını bulandırabilir

Bakın konu nişanlısını elinden alması değil, zaten konu sahibinin böyle bir niyetinin olmadığının ben de farkındayım. Ama adamın profilinde fotoğraflar duruyormuş yani sadece uzun süredir paylaşmamış. Kendini rezil etmiş olacak. Ortak çevreleri varmış bu tarz şeylere ne gerek var ki? Çok merak ettiyse mesaj atmadan da öğrenebilir çok zor bir şey değil. Bir de konunun yazım tarzı falan bir garip yani,liseli gibi. Yorumlarında ise çok mantıklı ve olgun bir duruş sergiliyordu. Konuyu okurken trollüyor sandım o derece.

Kendinize bu kadar hayranken başkasına pek birsey kalmiyordur, ne.demek Türkiye ortalamasının üstünde güzelliğim var kaç kişiyle anket yapildi da bu kanıya varıldı?

Kuzum.kusura bakma bana da kızma ama dış görünüşe bu kadar önem. Verirsen her zaman kaybeden sen olursun insanları aşağılamak tan. Vazgeç senin.gibi düşünen ve bu msj okuyan tüm hemcinsime söylüyorum guzeldende güzel vardır herkesin ayrı bir güzelliği ve aurası vardır

Benim bu hayatta gördüğüm tek şey gerçekten güzel olan insanlar kadın erkek ne kendini beğeniyor ne başkasını asagiliyor hatta ovulmekten.hoslanmiyor ama egosu yüksek olanlar kusur buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…