- Konu Sahibi AbsolutPromise
-
İmzamı atarım bunaDaha geçen gün THY kadın pilotlarının çektiği bir videoya denk geldim. Yorumlarda ne evleri görünüyor diye görgüsüzlükleri kalmış, ne çirkinlikleri... Kadınlı erkekli giydirmiş herkes.
Bir tek ocak başında yemek yapan kadını övmüşler biraz "samimi" diyerek.
Oysa ki hepsi gayet güzel kadınlardı ve maddi imkanlarının getirisi olan hayatı yaşıyorlar. Bu bile nefret toplamalarına yetmiş.
Çünkü bir kadın sahip olduklarını söyleyemez, gösteremez ve kriter belirleyemez.
Evlendikten sonra sarf edeceği maksimum efor çorabını kirli sepetine atmak olacak olan adamlar bile aylık market listesi gibi kriter sıralıyor. Kimse de çıkıp "dayı sen napıyorsun" demiyor.
Ama burada biri "Görüştüğüm biri var ama eğitim durumumuz denk değil. Kararsızım, ne yapsam?" dese hemen "Okumakla da adam olunmuyor. Sen nerenin profesörüsün? Böyle aşağılayacaksan adama yazık etme" yorumları geliyor.
Çoğu kişinin tek kriteri erkeğin nefes alması ve düğünde altın takabilmesi olduğu için kriteri olanı anlamak zor geliyor sanırım.
Aynı durumdayım, bende paylaşmam eşimde paylaşmaz. Sosyal medyada fotoğraf paylaşmayı sevmiyoruz çünkü. Allah korusun gerçekten.Konunun tuhaf gelmeyen bir yanı yok ama ben yinede evli ve uzun zamandır resim paylaşmayan bir kadın olarak. Allah bu zihniyettekileri bizden uzak etsin demek olur sanırım.
Arkadaşlık yok anladığım kadarıyla. Doğrudan flört sitesi. Ben de bilmiyorumkaydirmali site nasi oluyo chat gibimi
haaa ben baya geri kalmisim。 universitedeyken arkadaslik siteleri vardi onlar gibi sandim。sagolArkadaşlık yok anladığım kadarıyla. Doğrudan flört sitesi. Ben de bilmiyorum
Bu konudan anladığım şu ki herkese yargı dağıtanlar iş kendi hayatlarına gelince nasıl da çuvallıyorlar.. konu sahibi baya tanınan bir üye ama maşallah pek sağlıklı bir kafa yapısı yokmuş.
Bu konudan anladığım şu ki herkese yargı dağıtanlar iş kendi hayatlarına gelince nasıl da çuvallıyorlar.. konu sahibi baya tanınan bir üye ama maşallah pek sağlıklı bir kafa yapısı yokmuş.
Tamam çok güzelsinArkadaşlar merhaba,
Bilenleriniz vardır belki uzun süreli çok güzel giden bir ilişkim vardı ama bitti.
Nasıl bittiğinin detayına burada girmeyeceğim.
27 yaşındayım ve bundan sonraki ilişkimin artık nihayete ermesini istiyorum.
Koronadan dolayı malum evdeyiz ve ben bu arayışıma internetten başladım. Kaydırmalı arkadaşlık sitesine üye oldum. Yalnız durum çok fena. Yaş aralığıma uygun (27-35) erkek bulmak imkansız.
Piyasada adam kalmamış resmen.
Minyon gösterdiğim için bana yazanlar genelde 24-25 yaşındakiler oluyor. Bakıyorum görüntüde iyiler ama o yaştaki erkek hayatını ne kadar kurmuş olabilir ki.
27 yi biraz geçsin kelli, göbekli, boşanmış adamlar çıkıyor karşıma. Daha bir haftadır bakıyorum ama çok yoruldum, hiç ümidim kalmadı.
Bu arada çok seçiciyim evet çünkü kendimi övmek gibi olmasın ama
türkiye ortalaması üzerinde bir güzelliğe sahibim. Arkadaşlarım özellikle bacaklarımdan dolayı beni Kendall Jenner a benzetir. Boyum kısa da olsa bacaklarım uzundur. Ve hem görüntüme hemde kariyerime yakışacak erkek yok yok yok ...
Kendi tipine bakmadan imla hataları dolu mesajlarla bana asılmaya çalışmıyorlar mı ölüyorumay bir de bu adamlara ayılıp bayılıp alanlar var, üstüne deli gibi de kıskanırlar oraya hiç girmeyeyim çıkamam.
Okulumda başka bir bölümden asistan tanıyorum. Arkadaşım da asistan olduğu için ortak olarak yemeğe çıkmıştık bir kez. O zamanlar ilişkim vardı o yüzden çok iletişim kurmadım yoksa etkilenmiştim. O da sanki etkilenmişti çünkü ne zaman benimle konuşsa utanıp gülüyordu. Şimdi acaba o kişiye mi yazsam diye düşünüyorum. Hem tipi tipime yakışıyor hemde ailesi aileme denk.
Tek sorun o zamanlar nişanlıydı, sağ elinde yüzük vardı. Nişanlısıyla hala ekliler ama son zamanlarda hiç fotoğraf paylaşmadılar.
Acaba o da benim gibi ayrılmış olabilir mi? İstek yolladım kabul etti. Mesaj atıp konuyu oraya getirip sorsam mı?
Erkekler bacaklarınızı görünce yanındakine ekmek vermiyor anladığım kadarıyla.Neden çıkmasın ki? Evlenen arkadaşlarım var. Ayrıca eximle de böyle bir siteden tanıştık ama ilişkimiz buna bağlı olmayan bir sebepten bitti.
Kısmetin bana öyle geleceğine inanmıyorum ben. Oturduğum yerde bekleyince gelecek olan kısmet ortalama olur. Ama kendi seçeceğim aday daha kaliteli biri olur.
Kıştı tanıştığımızda bacaklarımı görmemişti. Ama şimdi sosyal medyamdan görebilir
Kaliteyi de arkadaşlık sitesinde aramanız çok mantıklı olmuş. Ben bulabileceğinize inandım şahsen :)Neden çıkmasın ki? Evlenen arkadaşlarım var. Ayrıca eximle de böyle bir siteden tanıştık ama ilişkimiz buna bağlı olmayan bir sebepten bitti.
Kısmetin bana öyle geleceğine inanmıyorum ben. Oturduğum yerde bekleyince gelecek olan kısmet ortalama olur. Ama kendi seçeceğim aday daha kaliteli biri olur.
Kıştı tanıştığımızda bacaklarımı görmemişti. Ama şimdi sosyal medyamdan görebilir
Bakın konu nişanlısını elinden alması değil, zaten konu sahibinin böyle bir niyetinin olmadığının ben de farkındayım. Ama adamın profilinde fotoğraflar duruyormuş yani sadece uzun süredir paylaşmamış. Kendini rezil etmiş olacak. Ortak çevreleri varmış bu tarz şeylere ne gerek var ki? Çok merak ettiyse mesaj atmadan da öğrenebilir çok zor bir şey değil. Bir de konunun yazım tarzı falan bir garip yani,liseli gibi. Yorumlarında ise çok mantıklı ve olgun bir duruş sergiliyordu. Konuyu okurken trollüyor sandım o derece.taninan uye olmakla kafa yapisinin ne ilgisi var? ona kalirsa sen de taninan uyesin.
ben konu sahibinin bahsettigi seyi yapmam mesela ama kiz “nisanlisindan ayiricam adami alicam” demiyor ki. adam zaten nisanliysa araya girecegini sanmiyorum absolutun.
Kendinize bu kadar hayranken başkasına pek birsey kalmiyordur, ne.demek Türkiye ortalamasının üstünde güzelliğim var kaç kişiyle anket yapildi da bu kanıya varıldı?Arkadaşlar merhaba,
Bilenleriniz vardır belki uzun süreli çok güzel giden bir ilişkim vardı ama bitti.
Nasıl bittiğinin detayına burada girmeyeceğim.
27 yaşındayım ve bundan sonraki ilişkimin artık nihayete ermesini istiyorum.
Koronadan dolayı malum evdeyiz ve ben bu arayışıma internetten başladım. Kaydırmalı arkadaşlık sitesine üye oldum. Yalnız durum çok fena. Yaş aralığıma uygun (27-35) erkek bulmak imkansız.
Piyasada adam kalmamış resmen.
Minyon gösterdiğim için bana yazanlar genelde 24-25 yaşındakiler oluyor. Bakıyorum görüntüde iyiler ama o yaştaki erkek hayatını ne kadar kurmuş olabilir ki.
27 yi biraz geçsin kelli, göbekli, boşanmış adamlar çıkıyor karşıma. Daha bir haftadır bakıyorum ama çok yoruldum, hiç ümidim kalmadı.
Bu arada çok seçiciyim evet çünkü kendimi övmek gibi olmasın ama
türkiye ortalaması üzerinde bir güzelliğe sahibim. Arkadaşlarım özellikle bacaklarımdan dolayı beni Kendall Jenner a benzetir. Boyum kısa da olsa bacaklarım uzundur. Ve hem görüntüme hemde kariyerime yakışacak erkek yok yok yok ...
Kendi tipine bakmadan imla hataları dolu mesajlarla bana asılmaya çalışmıyorlar mı ölüyorumay bir de bu adamlara ayılıp bayılıp alanlar var, üstüne deli gibi de kıskanırlar oraya hiç girmeyeyim çıkamam.
Okulumda başka bir bölümden asistan tanıyorum. Arkadaşım da asistan olduğu için ortak olarak yemeğe çıkmıştık bir kez. O zamanlar ilişkim vardı o yüzden çok iletişim kurmadım yoksa etkilenmiştim. O da sanki etkilenmişti çünkü ne zaman benimle konuşsa utanıp gülüyordu. Şimdi acaba o kişiye mi yazsam diye düşünüyorum. Hem tipi tipime yakışıyor hemde ailesi aileme denk.
Tek sorun o zamanlar nişanlıydı, sağ elinde yüzük vardı. Nişanlısıyla hala ekliler ama son zamanlarda hiç fotoğraf paylaşmadılar.
Acaba o da benim gibi ayrılmış olabilir mi? İstek yolladım kabul etti. Mesaj atıp konuyu oraya getirip sorsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?