aynen öyle kalıba sokmak yerine çok güzel ayrım yapılıyo hördügüm kadrıyla çoookk teşekür ederimm sana fikr verdgn içn:)
rica ederim :)) aahh ahhh o ayrımı gelde bana sor meslek lisesi mezunu olarak bizlerden daha iyi bilen yoktur emin ol :))
sanırım sen dershane talihsizliği yaşamışsın
benim gittiğim dershanede testlerim bitince dağıtmalarına rağmen gidip hocalardan kendim istiyodum ayrıca hiç geri çevrilmedim.rehberimin odasında günde en az 3 defa gittim.çok sağolsunlar
bizim sınıftada vardı meslek lisesi biliyorum nası davrandıklarını insanlar parayı bollaştırınca kendilerini dünyanın hakimi sanıyolar dersane boşşş cidden
eğer lise sona giderken dershaneye gittiysen verim alamaman normal.ben orta okulda hem dershnaye gitmiştim hem okul çok zor oluyodulise sona geldiğimde ailem gitmek istermesin diye sordular.bende bu sene kendim çalışıcam 1 sene okula gider gibi dershaneye giderim dedim.1 sene mat eksiklerimi giderdim ve bu bana çok fayda sağladı.bütün kaynaklardan kitap bitirdim resmen.sonra dershanye gittim ve bilmediğim taktikleri öğrendim.sadece 1 kitap bitridim türkçeden ve 41 net çıkardım bizim zamanımızda 45 soruydu
dershaneye gidince 50 puan daha yüksek aldım ve istedğim bölüme yerleştimiki yıllık okumaktansa 1 sene hafta içi dershaneye git bence ama senin kararın tabi
aynen öylee.. ayıptır söylemesi paranla ezilip kakılıyorsun ve hiç faydası olmadan bitiriyorsunn
artık sınavı falan geçtim bitsin diye dua ettim ya
geçti bakk :)) artık önüne bak bırak geçeni geleceğin için en iyisi olanı seçmeyi düşün :) herşeyin hayırlısı olsunn..
ben sadece 12 . sınıfta dersaneye gittim ve adapte olamadım dersaneye gitmek istemiyorum gerçekten içimden gelmiyo bu senede kendim çalışıyım senye 2 senelikte olsa giderim:S
ama şunu düşünerek karar ver bence.dershaneye giden ve tekniği kazanmış 12.sınıf öğrencileri.ve senin gibi tercih yapmayacak hazırlanan öğrenciler ayrıca üniversiteye gidip bi bakim bu sene napıcam diyen öğrenciler olucak.kendini bunların arasında nasıl görüyosun o da çok önemli
orasıda öyle tabikide korktum şimdi:S salı günü rehber hocasıyla konşcam artık nolursa :S
eğer iki yıllık düşünüyosan bu seneden hiç kaybetme zmanınıtercih yap.olmassa seneye 2 yıllığa giderim diyosun çünkü.ama dershaneden memnun değilsen diğer dershanelerin hepsini araştır.ona göre karar ver
aslında ne sitiyorum biliyomusunuz sınıf ögretmenligi ben sayısalcıyım ve yok alanımda matematgm zaten iyi 30 nettin üstnde çıkardım bütün bi sene türkçe edebyat felsefe cografya çalışıp seneye tmden grmek istiyorum bütün içimi türten bu 2 senelikte bilmiyorum işte :S
özelden msj atamadım buraya yazıyorum
ben 2 ay önce bi dershanede çalıştım.üniversiteye hazırlanmak için gititği dershanenin başka bir şubesi.10 ay çalıştım.geçici düşünerek girdim kpssye hazırlanıyodum boş durmıyım dedm.kayıt kabul bölümündeydim.ve ben o kadar çok memnun kaldımki yaptığım kayıtlalrın hepsinde gönül ferahlığıyla tavsiye ettim.yaklaşık 400 kayıt yaptım ve bütün veliler allah arazı olsun dediler.hocalrın davranışı bile farklı.önce araştır hepsini öle karar ver bence
çok büyük bi avantajın var farkında değilsin
bi kere sayısalcısın.gerçi ben saysalcıları pek sevmemüniversiteye yerleştiğimde snıfta 80 kişi vardı ve 12 tanesi tm yi gerisi sayısalcı
11.sınıflarda yarışma sınavı yapılmıştı ocak ayında dershanede sayısalcı bi kız sınavını bitirmiş sadece can sıkıntısı için sözellerede bakmıştı.sayısaldan ders 119. tm den dershane 2.si oldu.yani bi sayısalcını yapabilicekleri kısa ve net
evet ben yeterince ve zamanında çalışırsam daha iyi yapabilecegimi düşünüyorum bende sevmem sayısalcıları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?