• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklım karıştı

aynen öyle kalıba sokmak yerine çok güzel ayrım yapılıyo hördügüm kadrıyla çoookk teşekür ederimm sana fikr verdgn içn:)

sanırım sen dershane talihsizliği yaşamışsın :14:
benim gittiğim dershanede testlerim bitince dağıtmalarına rağmen gidip hocalardan kendim istiyodum ayrıca hiç geri çevrilmedim.rehberimin odasında günde en az 3 defa gittim.çok sağolsunlar :21:

rica ederim :)) aahh ahhh o ayrımı gelde bana sor meslek lisesi mezunu olarak bizlerden daha iyi bilen yoktur emin ol :))

bizim sınıftada vardı meslek lisesi biliyorum nası davrandıklarını insanlar parayı bollaştırınca kendilerini dünyanın hakimi sanıyolar dersane boşşş cidden

sanırım sen dershane talihsizliği yaşamışsın :14:
benim gittiğim dershanede testlerim bitince dağıtmalarına rağmen gidip hocalardan kendim istiyodum ayrıca hiç geri çevrilmedim.rehberimin odasında günde en az 3 defa gittim.çok sağolsunlar :21:

dersane + sınıf arkadaşları anlaşamadım o yüzden gittigi yere kadr sonuçta böyle iste

bizim sınıftada vardı meslek lisesi biliyorum nası davrandıklarını insanlar parayı bollaştırınca kendilerini dünyanın hakimi sanıyolar dersane boşşş cidden

aynen öylee.. ayıptır söylemesi paranla ezilip kakılıyorsun ve hiç faydası olmadan bitiriyorsunn

eğer lise sona giderken dershaneye gittiysen verim alamaman normal.ben orta okulda hem dershnaye gitmiştim hem okul çok zor oluyodu :19: lise sona geldiğimde ailem gitmek istermesin diye sordular.bende bu sene kendim çalışıcam 1 sene okula gider gibi dershaneye giderim dedim.1 sene mat eksiklerimi giderdim ve bu bana çok fayda sağladı.bütün kaynaklardan kitap bitirdim resmen.sonra dershanye gittim ve bilmediğim taktikleri öğrendim.sadece 1 kitap bitridim türkçeden ve 41 net çıkardım:52: bizim zamanımızda 45 soruydu :61:
dershaneye gidince 50 puan daha yüksek aldım ve istedğim bölüme yerleştim :21::21: iki yıllık okumaktansa 1 sene hafta içi dershaneye git bence ama senin kararın tabi :34:

ben sadece 12 . sınıfta dersaneye gittim ve adapte olamadım dersaneye gitmek istemiyorum gerçekten içimden gelmiyo bu senede kendim çalışıyım senye 2 senelikte olsa giderim:S

ben sadece 12 . sınıfta dersaneye gittim ve adapte olamadım dersaneye gitmek istemiyorum gerçekten içimden gelmiyo bu senede kendim çalışıyım senye 2 senelikte olsa giderim:S

ama şunu düşünerek karar ver bence.dershaneye giden ve tekniği kazanmış 12.sınıf öğrencileri.ve senin gibi tercih yapmayacak hazırlanan öğrenciler ayrıca üniversiteye gidip bi bakim bu sene napıcam diyen öğrenciler olucak.kendini bunların arasında nasıl görüyosun o da çok önemli:34:

ama şunu düşünerek karar ver bence.dershaneye giden ve tekniği kazanmış 12.sınıf öğrencileri.ve senin gibi tercih yapmayacak hazırlanan öğrenciler ayrıca üniversiteye gidip bi bakim bu sene napıcam diyen öğrenciler olucak.kendini bunların arasında nasıl görüyosun o da çok önemli:34:

orasıda öyle tabikide korktum şimdi:S salı günü rehber hocasıyla konşcam artık nolursa :S

orasıda öyle tabikide korktum şimdi:S salı günü rehber hocasıyla konşcam artık nolursa :S

eğer iki yıllık düşünüyosan bu seneden hiç kaybetme zmanınıtercih yap.olmassa seneye 2 yıllığa giderim diyosun çünkü.ama dershaneden memnun değilsen diğer dershanelerin hepsini araştır.ona göre karar ver:21:

eğer iki yıllık düşünüyosan bu seneden hiç kaybetme zmanınıtercih yap.olmassa seneye 2 yıllığa giderim diyosun çünkü.ama dershaneden memnun değilsen diğer dershanelerin hepsini araştır.ona göre karar ver:21:

aslında ne sitiyorum biliyomusunuz sınıf ögretmenligi ben sayısalcıyım ve yok alanımda matematgm zaten iyi 30 nettin üstnde çıkardım bütün bi sene türkçe edebyat felsefe cografya çalışıp seneye tmden grmek istiyorum bütün içimi türten bu 2 senelikte bilmiyorum işte :S

aslında ne sitiyorum biliyomusunuz sınıf ögretmenligi ben sayısalcıyım ve yok alanımda matematgm zaten iyi 30 nettin üstnde çıkardım bütün bi sene türkçe edebyat felsefe cografya çalışıp seneye tmden grmek istiyorum bütün içimi türten bu 2 senelikte bilmiyorum işte :S

özelden msj atamadım buraya yazıyorum :1:
ben 2 ay önce bi dershanede çalıştım.üniversiteye hazırlanmak için gititği dershanenin başka bir şubesi.10 ay çalıştım.geçici düşünerek girdim kpssye hazırlanıyodum boş durmıyım dedm.kayıt kabul bölümündeydim.ve ben o kadar çok memnun kaldımki yaptığım kayıtlalrın hepsinde gönül ferahlığıyla tavsiye ettim.yaklaşık 400 kayıt yaptım ve bütün veliler allah arazı olsun dediler.hocalrın davranışı bile farklı.önce araştır hepsini öle karar ver bence :34:

çok büyük bi avantajın var farkında değilsin :19:

özelden msj atamadım buraya yazıyorum :1:
ben 2 ay önce bi dershanede çalıştım.üniversiteye hazırlanmak için gititği dershanenin başka bir şubesi.10 ay çalıştım.geçici düşünerek girdim kpssye hazırlanıyodum boş durmıyım dedm.kayıt kabul bölümündeydim.ve ben o kadar çok memnun kaldımki yaptığım kayıtlalrın hepsinde gönül ferahlığıyla tavsiye ettim.yaklaşık 400 kayıt yaptım ve bütün veliler allah arazı olsun dediler.hocalrın davranışı bile farklı.önce araştır hepsini öle karar ver bence :34:

çok büyük bi avantajın var farkında değilsin :19:

evet avantajım sayısalcı olmak ygsde fen de yapsam daha güzel olur ama gerçekten dersaneye gitmicem kesin kararlıyım gerçekten aklım çok karışık :S:2:

bi kere sayısalcısın.gerçi ben saysalcıları pek sevmem :20: üniversiteye yerleştiğimde snıfta 80 kişi vardı ve 12 tanesi tm yi gerisi sayısalcı :41:
11.sınıflarda yarışma sınavı yapılmıştı ocak ayında dershanede sayısalcı bi kız sınavını bitirmiş sadece can sıkıntısı için sözellerede bakmıştı.sayısaldan ders 119. tm den dershane 2.si oldu.yani bi sayısalcını yapabilicekleri kısa ve net :34:

artık sana kalmış.senin tercihin.ama seneyde olmazsa 2 yıllığa giderim diyosan hiç bekleme bu seneden git.en azından 2 yıl bittikten sonra dgsye girersin.ama 4 yıla tamamlamk için sakın aö i seçme:20::20:

bi kere sayısalcısın.gerçi ben saysalcıları pek sevmem :20: üniversiteye yerleştiğimde snıfta 80 kişi vardı ve 12 tanesi tm yi gerisi sayısalcı :41:
11.sınıflarda yarışma sınavı yapılmıştı ocak ayında dershanede sayısalcı bi kız sınavını bitirmiş sadece can sıkıntısı için sözellerede bakmıştı.sayısaldan ders 119. tm den dershane 2.si oldu.yani bi sayısalcını yapabilicekleri kısa ve net :34:

evet ben yeterince ve zamanında çalışırsam daha iyi yapabilecegimi düşünüyorum bende sevmem sayısalcıları :)

bölümleri neden 2 senelik - 4 senelik diye ayırıyorsun ki? puana göre seçme bölümünü. yıllar sonra mutlu olmadığın bir işte çalışırken "puanım buna denk gelmişti" mi diyeceksin? yüksek puanlar için de geçerli bu. 4 yıl iyidir, 2 sene kötüdür diye birşey yok. 4 sene git fizik oku mesela, sonunda bişey olamazsın. belki şansın varsa öğretmen...
eğer gerçekten okumak istediğin bir bölüm varsa 1 yıl daha hazırlanıp girebilirsin. ama bi puan alayım da bi yere gireyim işte dersen hiç sene kaybetme. bi tanesini seç gitsin işte...

2 yıllık 4 yıllık ayrım değil ama bence 4 yıllık daha önemli.en basitinden bankalar çağrı merkezi için bile genelde 4 yıllık iibf mezunu istiyo.kaldıki devlet artık kpssyi bile ortaöğretime yapmıyo.türkiyenin durumu malum nolucağı belli olmuyo.2 yıllık okursun 4 e tamamlamazsın.en azından memur olıyım dersin kpssye hazırlanırsın.artık önlisans almıyorum son sınav 2012deydi bile denebilr.herşeye hazırlıklı olman lazım.
2 yıllık bana şey gibi geliyo.nasıl ing kursları hızlandırılmış eğitim veriyo 3 ayda ingilize diye.2 yıllıklarda öle örenğin bi 4 yıllık maliyenn gördüğü dersleri 2 yıllık sıkıştırılmış halde görüyo 2 senede:19:

Back