aklım karıştı

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
bu sene sınava hazırlanırken çok talihsizlik yaşadım bişeyler yapmaya çalıştım ama ne kadr oldu bilemicem ank 2 senelik mi kütahya ısparta gibi şehirlerde mühendislik mi yoksa seneye kendi istedgim bölüm için tekrar hazırlanmaya deger mi aklım çok karışık babamda başka yere göndermek istemiyor 1 seneye deger mi???

ankarada yaşıosun sanırım canım...ben de ankaradayım:)sınavda kaç puan aldın ki sen??

ankarada yaşıosun sanırım canım...ben de ankaradayım:)sınavda kaç puan aldın ki sen??

puan önemli degil sıralamam 100 binlerde baktım akşam sıralamamın yettigi bölümler buldum ama bilmiyorum senin sıralama nasıl ank istatistik tutuyo ama yazmak için yazmak istemiyorum sende durmlar sıralaman:S

1 yıl daha hazırlanma şansın varsa hazırlan mutlaka.

İstemediğin bir bölümü tercih etmektense şu an,
bir yıl daha hazırlanmak kesinlikle daha iyidir.

1 yıl daha hazırlanma şansın varsa hazırlan mutlaka.

İstemediğin bir bölümü tercih etmektense şu an,
bir yıl daha hazırlanmak kesinlikle daha iyidir.

acaba dersanesiz çalışsam olmaz mı çünkü bu sene dersaneye gittim ve çok sorun yaşadım kendim evde çalıştıklarımla bişeyler yaptım okul ev dersane arası daha rahat çalışıp yapabilirim diye düşünüyorum ya sizce

puan önemli degil sıralamam 100 binlerde baktım akşam sıralamamın yettigi bölümler buldum ama bilmiyorum senin sıralama nasıl ank istatistik tutuyo ama yazmak için yazmak istemiyorum sende durmlar sıralaman:S

ben sağlık meslek çıkışlıyım.sınavsız geçiş yapcam.benim için puan sıralama cart curt önemli deil yani:)bence sen oturduğun yerde bi tercih yap.eğer ankaradaysan ankarada kal.sonuçta büyük şehir üniversitelerin adıvar...önemsiz bi üniye de gitme de hacettepe falan tutuosa yaz.tabii senin hangi bölümü okumak istediğin de önemli.eğer istediğin bölüm burda deilse istediğin yeri okumak için il dışına çık ama evden ayrı kalmak çok zor malesef...insanlar çok köötü haller aldı.kimseye de güvenmiyorum ben açıkçası:97:

Dersane bazen destek olacağına köstek olabiliyor.
Kendinizde evde gayet güzel çalışabilirsiniz.
Ama yapamadığınız sorular, ya da anlamadığınız noktalar için
2. dönem bir dersaneye kayıt yaptırabilirsiniz
hem oldukça indirimli de kayıt olabilrsiniz o zamanlarda
.

nasıl lise mezunusun? anadolu yada düzsen tekrar hazırlan derim istediğin bölüme git. ama meslek lisesiysen hiç gerek yok kendi bölümünle ilgili bölüm oku kendini geliştir. o bi senede kendini geliştirebilrsin. ama başka şeyler istiyorsan çalışmaya başla

burda 2 senelikler tutuyo ve hiç başka yere gitmek istemiyorum nedense seneye olsa giderim ama bu sene gitmek istemiyorum evde çalışsam başarabilirmiyim sence :S

düz lise mezunuyum aslında çok çalışan biriydim ama dersanede okulda yaşadıgım sorunlar yüzünden çokta iyi bişeyler apamadım kendim yapabilirim gibime geliyo ama gerçekten bilmiyorum:S

haklısınız dersane tam bir köstek oldu bana bilmiyorum en korktugum şey seneyede aynı sonuçların gelmesi sizce puanım yükselir mi?

kendine güeniyorsan dedikleri gibi kendin çalış sonra soru çözüm merkezlerinden yardım al hiç dersaneyle uğraşma direk yapamadığın çözemediğin soruları çözüm merkezlerinde daha iyi ortamda daha iyi şartlarde öğrenirsin dersane gibi bi zorunluluk yok istediğin zaman gidip paranı verip çözdür...

çok iyi fikir aslında çok gzlmiş araştırayım onu bi ben

burda 2 senelikler tutuyo ve hiç başka yere gitmek istemiyorum nedense seneye olsa giderim ama bu sene gitmek istemiyorum evde çalışsam başarabilirmiyim sence :S

ben dersaneye gittim hiç de faydası olmadı tatlım.sadece sosyalleştim o kadar.dersaneye gitmeyen arkadaşlarım bile benden daha iii puan aldı... burdakilere gitmek istemiosan ve evde gerçek bir çalışma gösterecekse seneye tekrar gir derim ama seneye müfredat falan deişio die biliorum..sen bence o konuyu bi araştır.müfredat deişirse çok zorlanırsın

eğer lise sona giderken dershaneye gittiysen verim alamaman normal.ben orta okulda hem dershnaye gitmiştim hem okul çok zor oluyodu lise sona geldiğimde ailem gitmek istermesin diye sordular.bende bu sene kendim çalışıcam 1 sene okula gider gibi dershaneye giderim dedim.1 sene mat eksiklerimi giderdim ve bu bana çok fayda sağladı.bütün kaynaklardan kitap bitirdim resmen.sonra dershanye gittim ve bilmediğim taktikleri öğrendim.sadece 1 kitap bitridim türkçeden ve 41 net çıkardım bizim zamanımızda 45 soruydu
dershaneye gidince 50 puan daha yüksek aldım ve istedğim bölüme yerleştim iki yıllık okumaktansa 1 sene hafta içi dershaneye git bence ama senin kararın tabi

çok iyi fikir aslında çok gzlmiş araştırayım onu bi ben

araştır mutlaka. dersane gibi insana yük olmaz. o dersane yükünü çok iyi bilirim. bi kalıbın içine girip ne derlerse onu uygulamak çok zor :S sonuçta kötü oluyor haliyle. böyle kendi istediğini istediğin şekilde yapınc daha iyi anlar ve puanını oldukça yükseltebilirsin.. şimdiden başarılarrrrrr... :))

aynen öyle kalıba sokmak yerine çok güzel ayrım yapılıyo hördügüm kadrıyla çoookk teşekür ederimm sana fikr verdgn içn:)

aynen öyle kalıba sokmak yerine çok güzel ayrım yapılıyo hördügüm kadrıyla çoookk teşekür ederimm sana fikr verdgn içn:)

rica ederim :)) aahh ahhh o ayrımı gelde bana sor meslek lisesi mezunu olarak bizlerden daha iyi bilen yoktur emin ol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…