Aklım karışık

aydenizkix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
117
36
25
Kızlar merhaba şimdi benim bir ilişkim var ama çok karışık bir ilişki biz sadece ayda 1 veya 2 kere görüşüyoruz bu can sıkıcı olmaya başladı benim için neyse şunu söylemek istiyorum asıl sıkıntım şu kelime son görüştüğümüz de yani 5 gün önce beraberdik ve sadece 2 saat birlikte vakit geçirdik giderken bana kendini eskitme dedi bu ne anlama geliyor benden sıkılıyor mu yoksa sıkmamı istemiyor mu bu kelimeyi anlayamadım zatenayda bir kere buluşuyoruz o benden sıkılmasın diye napayım çok saçma sıkıcı durum?

Kızlar merhaba şimdi benim bir ilişkim var ama çok karışık bir ilişki biz sadece ayda 1 veya 2 kere görüşüyoruz bu can sıkıcı olmaya başladı benim için neyse şunu söylemek istiyorum asıl sıkıntım şu kelime son görüştüğümüz de yani 5 gün önce beraberdik ve sadece 2 saat birlikte vakit geçirdik giderken bana kendini eskitme dedi bu ne anlama geliyor benden sıkılıyor mu yoksa sıkmamı istemiyor mu bu kelimeyi anlayamadım zatenayda bir kere buluşuyoruz o benden sıkılmasın diye napayım çok saçma sıkıcı durum?
O ne demek demediniz mi ya

Bence saçma olan benden sıkılmasın ne yapayım demeniz
Bunaltıcı hareket mi yapıyorsunuz?
Tabir bir kere çok itici “kendini eskitme”
Tabiri ıyyk

Ha ciddi düşünüyorsanız ayrılın
Evlilik falan olmaz zira aynı evde olacağınız için….

Hakkaten o nedemek öyle ? Az görüşen biri için saçma ve hadsiz bir cümle...
Hiç benden sıkılmasın ne yapabilirim diye düşünme şutla gitsin eskisi gitsin yenisi gelsin de...

Hakkaten o nedemek öyle ? Az görüşen biri için saçma ve hadsiz bir cümle...
Hiç benden sıkılmasın ne yapabilirim diye düşünme şutla gitsin eskisi gitsin yenisi gelsin de...
5 gündür gel gitlerdeyim kendimi sorguluyorum ve mutsuzum o kelime için iyi mi kötü mü anlayamadım sadece sustum

Adam daha sık buluşalım demeye getirmişte
onu geç linçlenecek kısımlar var sanırım geçiştirmişsin niye 😂😂

Adam daha sık buluşalım demeye getirmişte
onu geç linçlenecek kısımlar var sanırım geçiştirmişsin niye 😂😂
Hayır aslında başından sonuna kadar anlatsam yazarken çok bunalttı geldi kısa ve öz tutmaya çalıştım ama çok mantıklı valla hep olumsuz düşündüm daha sık buluşmak da olabilir 😬

X