Aklım Fikrim Darmadağın Farklı Bakış Açılarına İhtiyacım Var :(

Bahsettigim sadece esleri falan degildi orda aceleyle yazarken o cumle geldi aklima o yuzden yazdim. Hayatta yasayabilecegi herseyi yasamis aci da cekmis parasiz da kalmis en iyi yerlerde yemis icmiste gezmis tozmusta yani aslinda anlatmak istedigim iyi kotu yasadiklari olgunlastirmis..
Ah bi' de korunmayı öğrenseymiş.
Uzak durmak kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacak.
İnanın aşktan ölünmüyor. İleride "kıl payı" diyeceksiniz.

kızım başka adam mı yok salla gitsin
başına iş arama bacımmmmmm
Teşekkür ederim bu içten cevabınız içinnn :) Öyle olucak gibi hatta iyi ki buraya yazmışım, yoksa ben hala aptal aşık modunda olur yaa olur olur falan modundaydım da burada aklımı başıma getirecek gibisiniz :))

Yaklaştığım söylenemez..
Uzak durduğum da söylenemez gerçi de..
Ben erkeklerin evlenmeden önce herşeye doyarlarsa evlendiklerinde başka kadina bakmayacağına karılarinı aldatmayacağına inanan bi insanım ama tabi bu arkadaşınki biraz fazla hızlı ve dolu olmuş kendi tezimi çürüttürüyo bana..

Ne kadar igrenç bir düsunce bu. Sen erkekleri ne olarak görüyorsun, hayvan mi? Doyum noktasi ne zaman geliyor? 5 kisi ile yatinca mi? 100 kisi ile yatinca mi? Doymak ayrica ne demek ya? Yani erkeklerin, kadinlari sadece cinsel obje olarak görmesi çokmu normal? Hani sevgi, saygi neye yariyor? Acaba senin sevgilin 2 ayri kadindan 2 bebek yaptiktan sonra doymusmudur? Yeterici kadar seks yasamismidir? :KK14:

Hayir yani bu düsünceye o kadar sinir oluyorum ki. Yani burda bir recep ivedik tip odun erkek bunu söylese neyse, ama hemcinsim söylemesi gerçekten çok kötü. Bir erkek "doydugundan" dolayi degil, edepinden dolayi, esini sevdiginden dolayi aldatmaz! Hiç bir erkegin "ya bu kiz bir kaç oglan daha ile çiksin, doysunda öyle bana gelsin" diye birsey söyledigini duydun mu?

Ha ayrica sevgilin için sorumluluk tasidigini söylüyorsun fakat sorumlulugun s'sini bile bilmiyor. Arada sirada çoçuklarini ziyaret etmesi,onlar ile oyun oynamasi onu sorumlu yapmaz. Sorumlu bir insan en azindan 19 yasinda yaptigi bir hatadan ders çikarmis olurdu. Yani gerçekten sence sevgilin o kadar muhtesem fakat tesadüüüfen hep tanistigi bayanlar mi kötü? Üstelik, çoçugun annesi olan bayanlar? Cocugu olan kadinlar o kadar kolay kolay ayrilmazlar bu arada. :KK14:

Ah bi' de korunmayı öğrenseymiş.
Uzak durmak kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacak.
İnanın aşktan ölünmüyor. İleride "kıl payı" diyeceksiniz.
Yok ölünmez arkasından 1 ay 2 ay ağlarım sonra unutulur gider tabiki..
İşte bi yanda 1 2 ay üzülmek bi yanda bi ömür üzülmek bi yanda da belki çok mutlu olmak var :)
Bende bu 3 düşünce arasında koşup duruyorum.. :)

Ceset

Çok tesekkür ederim zaman ayırıp bu kadar yazdığın için..
Bende aynı senin gibi büyük risklere girdim aşk için :)
Hep secimlerimmi yanlıştı yoksa hayat hep yanlışlarımı çıkarıyor onume inan kestiremiyorum artık..
Hatta su durumda bile aşk herşeye değer mii falan modunda riske girmeli mi girmemeli mi diye bakıyorum olaya, Allah sonumu hayır etsin :)

hem amin hem estağfurullah. hayat bazen laftan anlamayanı kötekliyor (= biz ne kadar ders almazsak sınavlar o kadar çetinleşiyor. onca zaman aşk için onun bunun derdini çektim. elime ne geçti? hiçbir şey. aksine zaman kaybettim. şimdiki erkek arkadaşıma aşık değilim. ama seviyorum. çok yakın arkadaşım. ve inanılmaz destek oluyor. hala zaman zaman içimden birşey kabarıp ulan aşkmıydı aslında falan diyorum. ama sonra bir bakıyorum ki teheey. o çok peşinde koştuğum hoca başta beni kovalayıp sonra kıçını dönüp giden, hatta benle dalga geçmek için tez konumu kitleyip bana okulu 1 buçuk sene uzatan adam neree, bu gün sen dersini çalış hayatm bitir diyip sigaramı ekmeğimi tatlımı eksik etmeyip her derdimi dinleyip sakince endişelerimi çeken bana sarılıp gülümseyen adam nere. duygular iyidir hoştur. ama yanıltır. önce aklen görmek lazım bir şeyleri.

Ne kadar igrenç bir düsunce bu. Sen erkekleri ne olarak görüyorsun, hayvan mi? Doyum noktasi ne zaman geliyor? 5 kisi ile yatinca mi? 100 kisi ile yatinca mi? Doymak ayrica ne demek ya? Yani erkeklerin, kadinlari sadece cinsel obje olarak görmesi çokmu normal? Hani sevgi, saygi neye yariyor? Acaba senin sevgilin 2 ayri kadindan 2 bebek yaptiktan sonra doymusmudur? Yeterici kadar seks yasamismidir? :KK14:

Hayir yani bu düsünceye o kadar sinir oluyorum ki. Yani burda bir recep ivedik tip odun erkek bunu söylese neyse, ama hemcinsim söylemesi gerçekten çok kötü. Bir erkek "doydugundan" dolayi degil, edepinden dolayi, esini sevdiginden dolayi aldatmaz! Hiç bir erkegin "ya bu kiz bir kaç oglan daha ile çiksin, doysunda öyle bana gelsin" diye birsey söyledigini duydun mu?

Ha ayrica sevgilin için sorumluluk tasidigini söylüyorsun fakat sorumlulugun s'sini bile bilmiyor. Arada sirada çoçuklarini ziyaret etmesi,onlar ile oyun oynamasi onu sorumlu yapmaz. Sorumlu bir insan en azindan 19 yasinda yaptigi bir hatadan ders çikarmis olurdu. Yani gerçekten sence sevgilin o kadar muhtesem fakat tesadüüüfen hep tanistigi bayanlar mi kötü? Üstelik, çoçugun annesi olan bayanlar? Cocugu olan kadinlar o kadar kolay kolay ayrilmazlar bu arada. :KK14:
Asla öyle bir iddiam yok olamaz da..
Bi kere o iki kadında benden üstün şu hayatta su an için çünkü ikisi de ANNE.
Doygunluk konusunu yukarıda açıkladım aslında o aceleyle yazılmış bi cümle..

O değil de 19 yaşında evlenmiş bir adam, muhtemelen lise mezunu, iki eş iki çocuk...
Nasıl bir mesleği var, nasıl para kazanıyor ki bu adam 3. bir evlilik yapmayı düşünebiliyor? Ya da hepsine yarım yamalak mı yetişiyor. Diğerlerine yapılan maddi yardımlar yüzünden 3. eş muhtemelen 3. çocuk sıkıntı çekmeyecek mi?

hem amin hem estağfurullah. hayat bazen laftan anlamayanı kötekliyor (= biz ne kadar ders almazsak sınavlar o kadar çetinleşiyor. onca zaman aşk için onun bunun derdini çektim. elime ne geçti? hiçbir şey. aksine zaman kaybettim. şimdiki erkek arkadaşıma aşık değilim. ama seviyorum. çok yakın arkadaşım. ve inanılmaz destek oluyor. hala zaman zaman içimden birşey kabarıp ulan aşkmıydı aslında falan diyorum. ama sonra bir bakıyorum ki teheey. o çok peşinde koştuğum hoca başta beni kovalayıp sonra kıçını dönüp giden, hatta benle dalga geçmek için tez konumu kitleyip bana okulu 1 buçuk sene uzatan adam neree, bu gün sen dersini çalış hayatm bitir diyip sigaramı ekmeğimi tatlımı eksik etmeyip her derdimi dinleyip sakince endişelerimi çeken bana sarılıp gülümseyen adam nere. duygular iyidir hoştur. ama yanıltır. önce aklen görmek lazım bir şeyleri.
Sanırım bu da biraz olgunluk gerektiriyor..
Ben ki son ilişkimden sonra fazlasıyla olgunlaştığıma inanıyodum yaşattıkları yüzünden ama su günlerde görüyorum ki hala olmamışım ben..
Hala ay ama çok tatlıııı modundayım malesef :KK43:
Kalbim atmaya basladımı beynimi susturuyor işte bu da benim en büyük zaafım..
Yoksa ne fedakarlıklar yaptım neler yaşadım yaşattım elimde ne var koskoca bir HİÇ.

O değil de 19 yaşında evlenmiş bir adam, muhtemelen lise mezunu, iki eş iki çocuk...
Nasıl bir mesleği var, nasıl para kazanıyor ki bu adam 3. bir evlilik yapmayı düşünebiliyor? Ya da hepsine yarım yamalak mı yetişiyor. Diğerlerine yapılan maddi yardımlar yüzünden 3. eş muhtemelen 3. çocuk sıkıntı çekmeyecek mi?
Açıköğretim öğrencisi tanınan bilinen bi firmada plasiyer olarak çalışıyor tüketim hızlı tüketim sektörü yiyecek içeçek ve işini iyi yapıyo sektörde bende çalıştığım için evet güzel paralar kazanılıyor..

İşte ben iyi olduğuna inanıyorum. İkinci eşinin ayağına giydiği ayakkabıya kadar hala alıyor.. Nafakasının ve çocuk için yaptığı harcamaların dışında..
Kötü bi insan değil buna eminim ama yanlışlar yapmış ve bugune kadar yanlış yasamıs bi insan..
Uğrasmaya çalışılır mıı, değişir miii hiç bilmiyorum diyorum ya kalple akıl birbirinden çok farklı hareket ediyo su anda..
Ben su an dünyada en nefret ettiğim insanı tanıdığımda bir insan bu kadar mı harika olur diyordum
yemin ederim ben daha merhametsiz bir insan tanimadim

Asla öyle bir iddiam yok olamaz da..
Bi kere o iki kadında benden üstün şu hayatta su an için çünkü ikisi de ANNE.
Doygunluk konusunu yukarıda açıkladım aslında o aceleyle yazılmış bi cümle..
Yazmadan edemeyeceğim. Annelik kimseyi üstün yapmaz. Yurdum annelerinin teselli cümlesi o :KK66:

Bende çok benzettim, neyse K Kazen anlar zaten. Geçen sahte konu açan adamın çocukluk fotoğrafına kadar yayınlamıştı gördün mü sen o muhabbeti. :KK53: Ben şoook

Yok yok o arkadaşın erkek arkadasının babası yokmuş bizimkinin hala hayatta..
İlk esi bosandıktan 1 sene sonra evlenmiş bizimkinin.
2.esininde yası benden de buyuk gayet resmi nikahlı evlenmişler yani ortak tanıdıklar var o yüzden bu durumlardan da eminim :)

Sanırım bu da biraz olgunluk gerektiriyor..
Ben ki son ilişkimden sonra fazlasıyla olgunlaştığıma inanıyodum yaşattıkları yüzünden ama su günlerde görüyorum ki hala olmamışım ben..
Hala ay ama çok tatlıııı modundayım malesef :KK43:
Kalbim atmaya basladımı beynimi susturuyor işte bu da benim en büyük zaafım..
Yoksa ne fedakarlıklar yaptım neler yaşadım yaşattım elimde ne var koskoca bir HİÇ.

işte öyle bir noktaya getiriyor ki hayat, bir bakıyorsun senin kendi yaşamın artık sallantıda. işte ben okul mevzunda öyle oldum. adım çıktı. iş imkanım sıfıra indi. okul elimde patladı. parasız evsiz kalakaldım ortada. hayatım sıkıştı resmen. ya inatla öyle gidecektim ya kendimi kurtaracaktım. kurtar kendini bence. zaten bak buraya gelip konu açıyosan seni de içten içe rahatsız eden birşeyler var demektir. o sesleri dinle.

Ben su an dünyada en nefret ettiğim insanı tanıdığımda bir insan bu kadar mı harika olur diyordum
yemin ederim ben daha merhametsiz bir insan tanimadim
Dimi insanlar değişebiliyor, ya da bizim de bakış açımız değişebiliyor çok haklısınız..

Yazmadan edemeyeceğim. Annelik kimseyi üstün yapmaz. Yurdum annelerinin teselli cümlesi o :KK66:
Bazı açılardan yapar bence.
Çünkü sorumluluğunu aldığı bir çocuk var o iki kadınında..
Bense hala annemin babamın eteğinde laylaylom bir hayat yaşıyorum açıkcası bu konularda var bana kalırsa üstünlükleri :)

işte öyle bir noktaya getiriyor ki hayat, bir bakıyorsun senin kendi yaşamın artık sallantıda. işte ben okul mevzunda öyle oldum. adım çıktı. iş imkanım sıfıra indi. okul elimde patladı. parasız evsiz kalakaldım ortada. hayatım sıkıştı resmen. ya inatla öyle gidecektim ya kendimi kurtaracaktım. kurtar kendini bence. zaten bak buraya gelip konu açıyosan seni de içten içe rahatsız eden birşeyler var demektir. o sesleri dinle.
Kesinlikle var..
Olmasa zaten dediğin gibi kalkıpta konu açmazdım ama dayanamadım artık o içimdeki karmaşaya..
Zaten iyikide açmışım yukardada yazdım ben buraya konu açmadan önce ay canım benim ay olur olur falan modundayken bu yorumları okudukça falan baya aklım başıma geldi sayılır (gerçi hala tam olarak gelmedi de :) )
Ama sanırım KK kadınları benim aklımı basıma getiricekler sağolsunlar :)

X