Aklım Fikrim Darmadağın Farklı Bakış Açılarına İhtiyacım Var :(

eşlerini hep hamileliklerinde bırakmış bir kadının en çok eşine ihtiyacı olduğu bir zaman ve evliliklerinde sınav dönemi bana göre o beyefendi o sınavları verememiş ve olyları kendi açısından ve maddi oalrak yardımcı olup vicdan yükünü hafifleterek anlatıyor zaten onları yapacak bir kere yapmış bir hata ikinci tekrar hata olmuyor malesef.benim fikrim hamilelik sürecindeki eşlerinin değişken ve kırılgan ruh hallerini idare edemeyip vicdansızca o durumlarda çekip gidecilmiş biri nasıl iyi ve vicdanlı olabilir ki bence sorun kendisinde birde ayrıldığı eşlerini dinlemek gerekli.

yani evet teoride öyle olmak zorunda değil
ama size bir şey soyleyeyim mi ben türkiyede aksini hiç görmedim
karşılıklı rizayla ciddi olmayan ilişkiye başlayanlar Nerede yaşıyor çok merak ediyorum
hiç ama hiccccc görmedim.

Ben gerçekten çok gördüm. Gittikçe de daha çok görüyorum.

Hatta ciddi ilişki istemeyen kadınlar ve onları evlenmeye ikna etmeye çalışan bir sürü erkek var etrafımda.

Sorumluluk sahibi birine benzemiyor
etrafta onca bekar varken 2 problemli evlilik yaşamış
2 çocuklu bir adamla işin ne
çok iyi davranması mı
emin ol evlendikten 1 ay sonra bambaşka biri olarak karşına çıkar
burada oku bir çok aldatma yada problem yaşayan insanların ki
hep aşk evliliği

ne mide bulandırıcı bir laf bu ya
Aynen katiliyorum size
Konu sahibi suan asktan gozu kor olmus gormek istedigini goruyor.O kadina doymus adam gun gelir azdimi fena azar basedemezsin .Benim ex de hep derdiki ben hayatima onca kadin girdi doymus bir adamim derdi ama sonra yapmadigi srfszlik kalmadi.
Boyle adamlarin gozu de uckurlarida doymaz konu sahibi
Sadece senden de hevesini alincaya kadar sonra senide birakir emin ol .

Herkese iyi akşamlar..
Öncelikle olabildiğince kısa yazmaya çalışacağım sorularınızı cevaplarım iyi kötü hakaret içermediği sürece her bakış açısına gerçekten ihtiyacım var..
23 yaşındayım.
O 28 yaşında.
Daha önce başından 2 evlilik geçmiş. 2 evliliğinden de birer kızı var.
İlk evliliği 19 yaşındayken kız arkadaşı hamile kaldığı için çocuğa kıyamadığından gerçekleşmiş evlenip 1 ay sonra boşanmışlar..
İkinci evliliğinde kız arkadaşıyla 1 yıl birlikte yaşamışlar sonrasında kız arkadaşının annesi çıkıp gelmiş evleniceksiniz demiş evlenmişler çocuk olmuş doğmadan boşanmışlar.
Ben gercekten çok hoşlanıyorum.. ikinci evliliği biteli 2,5 yıl olmuş.
Kızlarının sorumluluğunu alan bi adam. Her türlü ihtiyaçlarını gideriyor.
Biz tanıştığımız gün bana herşeyi en ince detayına kadar anlattı..
Doğru olduğunu biliyorum anlattıklarının.
Bana karşı davranışları ise bugüne kadar hiç kimseden görmediğim kadar mükemmel. Tavrı olaylara bakış açısı olaylara yaklaşımı ben ona zıt gittiğimde saatlerce sinirlenmeden sonsuz sabır göstererek bana herşeyi açıklaması anlatamam yani davranıslarının mükemmelliğini..
Ama korkuyorum geçmişine bakıyorum ya aynılarını yaşarsam diyorum.. Bilmiyorum ki onlara da davranışları böylemiydi..
Çok hızlı yaşamış hayatını çok fazla kadın girmiş çıkmış hayatına.. Ve benim hep inandığım şey 'kadına doymuş adamın adamlığına doyum olmaz' lafıdır.
Ama korkuyorum işte çok korkuyorum 'senin ne farkın var ki diğerlerinden' diyorum kendime.. O yüzden ne adım atabiliyorum ne geri çekilebiliyorum..
Yaşayan var mı böyle birşey?
Yaşamasanızda objektif fikirlerinizi öğrenmek istiyorum çünkü ben aşık olmama ramak kalmış durumdayken ne mantıklı ne de objektif bakamıyorum duruma :KK43:
Sorularınız olursa cevaplarım teşkkür ederim şimdiden tüm yorum yapanlara..
"kadina doymus adamin adamligina doyulmaz" duydugum en dandik cumlelerden biri..

Henuz ailesiyle tanisacak kadar ilerlemis bi arkadaslik degil..
Evet gorusuyor dogal olarak..

bu durum seni şimdi rahatsız etmiyor ama
eşleriyle görüşmeleri seni rahatsız eder ilerde
burda birçok arkadaş çocuklu adamla evlenen arkadaşlar
bunun yüzünden sürüyle konu açtı bi araştır konuları

Bilemedim şimdi, aslında çok küçük yaşlarda yapmış evliliğini belki o yüzden cahillik diyebilirim, bu durum onun illa kötü bir insan olacağını göstermez..İlk 2 evlilik tahlihsizlik oldu diye 3. sü olacak diye bir şey yok ama aksi bir durumda d söz konusu tabi..E bir de Hamile kadınların sorumluluğunu alamamamış birisinden bahsediyoruz neticede..Ve sizin dediğiniz ve savunduğunuz, görmüş geçirmiş olması çok da iyi bir şey değil yani...
Ha empati yaparsam ben asla istemezdim...
Sonuç olarak iyi düşün tatlım, sonra yine üzülen sen olma

X