Aklım Fikrim Darmadağın Farklı Bakış Açılarına İhtiyacım Var :(

Aynen konu bana da tanidik geldi ama neyse
ben guvenemezdim konu sahibi bu benim sahsi fikrim. Neden dersen cok basit bir mantik (yazdiklariniza istinaden kuruyorum) diyorsunuz ki adam kizlarina sahip cikiyor. Cok kisa bir yas iki es ve bir suru iliski yani partnerlerine ya da eslerine sahip cikmamis.
Bu durumda siz onun kizi olmadiginiza gore sahip cikma sorumluluk alma gibi seylerde yaninizda olacagini sanmam.

yani öyle de olabilir. belki evlenene kadar iyi sonra sapıtıyodur. tertemiz adam bile değişip ne hallere geliyor riske etmeye değer mi ? hem daha çok gençsiniz. bence aceleye gerek yok. bu yaşta hemen 2 çocuk (ki emin olun o da bir yük sorumluluktur) artı siz evli sora çocuk. düşünmek için bence erken. çok değil birkaç yaş büyüğüm ama bana bile korkutucu geldi açıkçası durum. ben girmezdim yani.
Iste onu dusunuyorum kaldirabilirmiyim bu kadar sorumlulugu bi ask ugruna boyle bir riske girebilirmiyim diye..

Aynen konu bana da tanidik geldi ama neyse
ben guvenemezdim konu sahibi bu benim sahsi fikrim. Neden dersen cok basit bir mantik (yazdiklariniza istinaden kuruyorum) diyorsunuz ki adam kizlarina sahip cikiyor. Cok kisa bir yas iki es ve bir suru iliski yani partnerlerine ya da eslerine sahip cikmamis.
Bu durumda siz onun kizi olmadiginiza gore sahip cikma sorumluluk alma gibi seylerde yaninizda olacagini sanmam.
Tam da dusunduklerimi yazmissiniz aslinda.. Cok tesekkur ederim fikriniz icin.
Beynim bunlari soyluyor da ah iste bu kalp.. :)

Iste onu dusunuyorum kaldirabilirmiyim bu kadar sorumlulugu bi ask ugruna boyle bir riske girebilirmiyim diye..
valla aşk konusunda çok riske girmeye çalışmış biriyim. o konuda tuhafım. açtığım konuları oku. hocaya aşık olma mı dersin 20 yaş üstü insan mı dersin. ama burada da demişlerdi. olmuyor. hayat duygular değil akıl üstüne kuruldu mu makul gidiyor. bak benim annemle babam aşık olup evlenmişler. annemin iki çocuğu varmış ilk psikopat eşinden. babam da işsiz adam. iyi insandır gerçi tembel değil ama o sıralarda işsiz. evlenmiş bu densizler ((= gençliğin sabır taşı ve enerjisi onları bir yere kadar götürdü. sonunda kaldıramadılar. boşandılar. ha kavga gürültü yoktu. ama babam kalp hastası oldu vefat etti. annemin psikoloji kaydıfalan. çok öteleri de hesap etmek lazım. hadi bugün kaldırdın. 10 sene kaldırdın. ya sonra? zor işler bunlar. çok ince işler.

Kadına doymuş adamlarin da adamligina tukureyim
dana gibi oradan oraya saldirmis
onun bunun kızıni aglatmis
Sonra adam mi olmuş
Bahsettigim sadece esleri falan degildi orda aceleyle yazarken o cumle geldi aklima o yuzden yazdim. Hayatta yasayabilecegi herseyi yasamis aci da cekmis parasiz da kalmis en iyi yerlerde yemis icmiste gezmis tozmusta yani aslinda anlatmak istedigim iyi kotu yasadiklari olgunlastirmis..

Bahsettigim sadece esleri falan degildi orda aceleyle yazarken o cumle geldi aklima o yuzden yazdim. Hayatta yasayabilecegi herseyi yasamis aci da cekmis parasiz da kalmis en iyi yerlerde yemis icmiste gezmis tozmusta yani aslinda anlatmak istedigim iyi kotu yasadiklari olgunlastirmis..
Kuzucuk senin için soylemedim
ama ben çok duyuyorum bu sözü asla öyle bir şey yok
insan ya iyidir ya kötüdür
bugün abazanlik yapayım can yakayim yarın iyi adam olayım yok böyle bir şey
vicdan ve merhamet sonradan olmaz
sana gelince çok Küçüksün
yapma sakin
pırıl pırıl insanlar çıkar karşına
değer mi bu sorumlulugu almaya

valla aşk konusunda çok riske girmeye çalışmış biriyim. o konuda tuhafım. açtığım konuları oku. hocaya aşık olma mı dersin 20 yaş üstü insan mı dersin. ama burada da demişlerdi. olmuyor. hayat duygular değil akıl üstüne kuruldu mu makul gidiyor. bak benim annemle babam aşık olup evlenmişler. annemin iki çocuğu varmış ilk psikopat eşinden. babam da işsiz adam. iyi insandır gerçi tembel değil ama o sıralarda işsiz. evlenmiş bu densizler ((= gençliğin sabır taşı ve enerjisi onları bir yere kadar götürdü. sonunda kaldıramadılar. boşandılar. ha kavga gürültü yoktu. ama babam kalp hastası oldu vefat etti. annemin psikoloji kaydıfalan. çok öteleri de hesap etmek lazım. hadi bugün kaldırdın. 10 sene kaldırdın. ya sonra? zor işler bunlar. çok ince işler.
Ceset
Çok tesekkür ederim zaman ayırıp bu kadar yazdığın için..
Bende aynı senin gibi büyük risklere girdim aşk için :)
Hep secimlerimmi yanlıştı yoksa hayat hep yanlışlarımı çıkarıyor onume inan kestiremiyorum artık..
Hatta su durumda bile aşk herşeye değer mii falan modunda riske girmeli mi girmemeli mi diye bakıyorum olaya, Allah sonumu hayır etsin :)

Kuzucuk senin için soylemedim
ama ben çok duyuyorum bu sözü asla öyle bir şey yok
insan ya iyidir ya kötüdür
bugün abazanlik yapayım can yakayim yarın iyi adam olayım yok böyle bir şey
vicdan ve merhamet sonradan olmaz
sana gelince çok Küçüksün
yapma sakin
pırıl pırıl insanlar çıkar karşına
değer mi bu sorumlulugu almaya
İşte ben iyi olduğuna inanıyorum. İkinci eşinin ayağına giydiği ayakkabıya kadar hala alıyor.. Nafakasının ve çocuk için yaptığı harcamaların dışında..
Kötü bi insan değil buna eminim ama yanlışlar yapmış ve bugune kadar yanlış yasamıs bi insan..
Uğrasmaya çalışılır mıı, değişir miii hiç bilmiyorum diyorum ya kalple akıl birbirinden çok farklı hareket ediyo su anda..

X