- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
Bulsam atıcam inanki : ))Biri konunun linkini atarsa çok hoş olur o arkadaşla iletişime geçeyim bari :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulsam atıcam inanki : ))Biri konunun linkini atarsa çok hoş olur o arkadaşla iletişime geçeyim bari :)
Iste oyle bir durum var ve kendim de ne yaparim ne ederim kestiremiyorum.. Keske kestirebilseydim de adam akilli bi karar verebilseydim.. Oyle veya boyle cocuklari icin eski esleriyle bi sekilde iletisimi oluyor vs kaldirabilirmiyim onu kestiremiyorum cocuklardan ziyade..Adam iyi diyonda. 2 tanede cocuk var zor ilerde kesin problem olacak sen bekarsin 2 cocuklu adamla evleneceksin bu sorumluluğu almaya hazirmisin. Tamam ben onu cok seviyorum diyosan cocuklarinida seveceksin. Demedi deme
acaba aynı adam mı?? diğer konuda kiÜyeliğim eski ama konu ilk konum yukarıda da yazdım. Açıldıysa da ben değilim :)
Biri konunun linkini atarsa çok hoş olur o arkadaşla iletişime geçeyim bari :)
Herkese iyi akşamlar..
Öncelikle olabildiğince kısa yazmaya çalışacağım sorularınızı cevaplarım iyi kötü hakaret içermediği sürece her bakış açısına gerçekten ihtiyacım var..
23 yaşındayım.
O 28 yaşında.
Daha önce başından 2 evlilik geçmiş. 2 evliliğinden de birer kızı var.
İlk evliliği 19 yaşındayken kız arkadaşı hamile kaldığı için çocuğa kıyamadığından gerçekleşmiş evlenip 1 ay sonra boşanmışlar..
İkinci evliliğinde kız arkadaşıyla 1 yıl birlikte yaşamışlar sonrasında kız arkadaşının annesi çıkıp gelmiş evleniceksiniz demiş evlenmişler çocuk olmuş doğmadan boşanmışlar.
Ben gercekten çok hoşlanıyorum.. ikinci evliliği biteli 2,5 yıl olmuş.
Kızlarının sorumluluğunu alan bi adam. Her türlü ihtiyaçlarını gideriyor.
Biz tanıştığımız gün bana herşeyi en ince detayına kadar anlattı..
Doğru olduğunu biliyorum anlattıklarının.
Bana karşı davranışları ise bugüne kadar hiç kimseden görmediğim kadar mükemmel. Tavrı olaylara bakış açısı olaylara yaklaşımı ben ona zıt gittiğimde saatlerce sinirlenmeden sonsuz sabır göstererek bana herşeyi açıklaması anlatamam yani davranıslarının mükemmelliğini..
Ama korkuyorum geçmişine bakıyorum ya aynılarını yaşarsam diyorum.. Bilmiyorum ki onlara da davranışları böylemiydi..
Çok hızlı yaşamış hayatını çok fazla kadın girmiş çıkmış hayatına.. Ve benim hep inandığım şey 'kadına doymuş adamın adamlığına doyum olmaz' lafıdır.
Ama korkuyorum işte çok korkuyorum 'senin ne farkın var ki diğerlerinden' diyorum kendime.. O yüzden ne adım atabiliyorum ne geri çekilebiliyorum..
Yaşayan var mı böyle birşey?
Yaşamasanızda objektif fikirlerinizi öğrenmek istiyorum çünkü ben aşık olmama ramak kalmış durumdayken ne mantıklı ne de objektif bakamıyorum duruma
Sorularınız olursa cevaplarım teşkkür ederim şimdiden tüm yorum yapanlara..
Anlattiklarinin dogru olduguna eminim ortak tanidik var. Ilk evliligi evet bende soyledim 19 yasinda cok basarili bi karar vermis tebrikte ettim cana kiymaktansa bana gore de yapilmasi gerekeni yapmis.. Ikinci evliligi daha buyuk sıkıntı benim icinde..bu konu başkası tarafından açılmıştı bu başka bir üye bayanlar.ben olsam senin yerinde cnm temkinli yaklaşırdım.gerçekten hayatı çok hızlı geçmiş 1.evliliği konusunda yüz üstü bırakıp gitmemiş herkes böyle hareket etmez2.evliliğini bilemicem hemen niye çocuk hadi 1. hataydı ya 2. bu beni düşündürdü açıkcası. çocuklarıyla ilgeniyor mu? çok iyi düşün derim ve anlattıkları ne kadar doğru bide o var.
gibisi fazla ya şaka yapıyorlar yada aynı adama denk gelmiş iki üye var :)Bende bulamıyorum. Baktım inan aynısı gibi sanki. :)
Bulsam atıcam inanki : ))
Bende bulamıyorum. Baktım inan aynısı gibi sanki. :)
Ailemin her durumda her sartta benim kararima saygi duyacagini biliyorum ha onaylarlarmi hayir cok gonullu olurlar mi hayir ama benim kararima saygi duyarlar..Aileniz ne der . 2 evlilik 2 çocuk kısa olması evliliklerinin önemli değil . Sonuçta evlenmiş . Evliliği hafife alıyor gibi geldi . Evlilik çocuk oyuncağı değil .
Keske saka olsa ayni adamsa diye kuskulaniyorum cok kotu kuskulaniyorum hemde o yuzden konuyu bulan olursa cok mutlu olucam :)gibisi fazla ya şaka yapıyorlar yada aynı adama denk gelmiş iki üye var :)
Bak sen madem böyle bi konu actin ben dahil burdaki bayanlarin yazdiklarini tekrar tekrar oku ona göre kararını ver duygularinla değil mantigini kullan senin durumun mantık yurutmek.bazen duygulara kapılıp ilerideki yasantimizi kabusa cevirecek kararlar verebiliyoruz sonradan eyvah demenin bir anlami yok hayatımIste oyle bir durum var ve kendim de ne yaparim ne ederim kestiremiyorum.. Keske kestirebilseydim de adam akilli bi karar verebilseydim.. Oyle veya boyle cocuklari icin eski esleriyle bi sekilde iletisimi oluyor vs kaldirabilirmiyim onu kestiremiyorum cocuklardan ziyade..
Bende çok korkuyorum ve evet gecmisi gercekten cok kotu referans ama keske sansim olsa o kadar uzun yazabilsem anlatabilsem bana davranis seklini..19 yaşta gebe kalınca evlilik, aynı evde yaşarken evlenin lafıyla evlenmeklik, bunlar hoş referanslar değil. fakat kim bilir. ben olsam yanaşmazdım. çünkü iki başka yerden çocuk iki kere boşanma, yaş daha 28 bunun var 40 ı. iki çocuk da benden olsa. bu adam kime ne zaman nerde babalık edecek. şube açmak gibi. beni korkuturdu şahsen.
Çok itici bir söz değil mi ?Bu ne demek yahu?
Ben temkinli yaklaşırdım, hatta yaklaşacağımı bile sanmıyorum.
cok cok tesekkur ederim inanin yapicam bunu cunku mantikli yaklasamadigimin mantikli dusunemedigimin cok fazla bilincindeyim..Bak sen madem böyle bi konu actin ben dahil burdaki bayanlarin yazdiklarini tekrar tekrar oku ona göre kararını ver duygularinla değil mantigini kullan senin durumun mantık yurutmek.bazen duygulara kapılıp ilerideki yasantimizi kabusa cevirecek kararlar verebiliyoruz sonradan eyvah demenin bir anlami yok hayatım
Fena.Çok itici bir söz değil mi ?
yani öyle de olabilir. belki evlenene kadar iyi sonra sapıtıyodur. tertemiz adam bile değişip ne hallere geliyor riske etmeye değer mi ? hem daha çok gençsiniz. bence aceleye gerek yok. bu yaşta hemen 2 çocuk (ki emin olun o da bir yük sorumluluktur) artı siz evli sora çocuk. düşünmek için bence erken. çok değil birkaç yaş büyüğüm ama bana bile korkutucu geldi açıkçası durum. ben girmezdim yani.Bende çok korkuyorum ve evet gecmisi gercekten cok kotu referans ama keske sansim olsa o kadar uzun yazabilsem anlatabilsem bana davranis seklini..
Elde edene kadarmi acaba diye de kuskulaniyorum bi yandan evet su an bana gosterdigi yuzuyle kalirsa hersey cok guzel olabilir.. karmakarisigim anlayacaginiz