• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKLIM DURDU :(

hiç yabancılık çekmedi alıştı bilmiyorum

Eee Kv Nasıl alıştı

Oğlum 6 yaşında bana bıraksan ay bilemezsem ya, unutmuşum derim

Kv ve çocuk ne kadar çabuk uyum sağlamış

Onun sütü kahvaltısı yemeği ara öğünü vs vs düzenini Nasıl bu kadar çabuk öğreniyor

Ya da siz Nasıl güvendiniz sizi zerre umursamayan kadına bıraktınız

Biraz da o çeksin annem aylardır bakıyor şeklinde bir yaklaşım hissettim ben

Anneniz bakmak zorunda değil Kv de de değil gerginlik hepinizi yıpratır

maddi imkan yoktu eşim dolandırıldı ama aailemin haberi yok.sadece eşimin ailesi biliyor.20 bin tl dolandırıldı bende kredi ödüyorum.
Ay hem kel hem fodulmu derler ne derler.zaten şuan sen onun borcu yüzünden küçücük bebeğini bırakıp çalışmak zorunda kalıyorsun.ben olsam derdimki madem annemi istemiyorsun surat yapıyorsun senin annende zaten bakmıyo ben işten çıkıp kendim büyütcem çocuğunu.sende e..Ek gibi öde kendi borcunu.valla kadınlar ne kadar fedakarlık yapsada nankör olunca insan anlamıyo.kusura bakma eşine çok kızdım.

yazık bu annelere yaaaa
şimdiki çalısanlar bu anaları şamaroğlanına cevırmısler
emınım hepsıde gızlı baskıdan dolayı ( ya gelın ya damat ) bakmak zorunda kalıyorlar
cocugunuza bakabılırsanız bakın bakamıyorsanızda bakıcı tutun
hem pastam dursun hem karnım doysun oldugumu cok ıtıcı oluyo kesınlıkle

Eşiniz tavrini net sekilde ortaya koysa..
Bir iki telefon gorusmesinde annesiyle konusmasa..
Biraz naz yapsa..
Iyi olur..

Surekli tartisip baristigi icin , annesi
- oglumdur ben ne yaparsam yapayim bana gonul koymaz kafasında..

Isiniz zor..

Bende çoğunluğa katiliyorum aileyle kus kalinmaz ama azcik net olmakta onemli . gene insan ailesinden gecemez

olayın noktası benim eşimin ailesi ile barışmama annem vesile oldu ve eşime ben kızımı ikna edecegim annelerde gidecek ama birdaha ilem ile kavga ettim diye gelirsen aban gelme bitti bu benden görecegin son iyiliktir dedi ve eşimde bunu kabul etti onuc aradan 1 ay geçmedi annemde beni neden adam yerine koyan yok diyor.bugun eşim yaptıgı yemegi yemedi eve girdi selam vermedi gitti mutfakta oturdu bu kadında 60 yaşında ki kadın benimle dalga mı geçiyorlar diyr.
Anneniz bebeğinize birazda kayınvalide baksın diye umarak barışmaya ikna etmiş ama umduğu gibi olmamış,biran önce bakıcı bulun ikisinde bebek bakacak yaşı geçtiler ,artık dinlenme zamanları.mecbur değiller torun bakmaya ,çok yorucu artık onlar için

Konuyla ilgili degil belki ama benim dusuncem,cocugunuza Anneanne babaanne bakacagina siz bakın kreş yaşı gelene kadar en azindan işi bırakın ne kaybekaybedersiniz? Yazık o cocugunda anne sevgisi sefkatine ihtiyacı var. Ayrıca onlarda yaşlı başlı insanlar bu saatten sonra birde bebekmi baksınlar empati yapın ne annenize nede kaynananiza yük olmayın bence...

8aylık bebegim var kayındavelidem bakmadıgı için (bebek mevlütüyaptım ona da gelmedi)bebegime 8 aydır annem bakıyor.Gecen ay eşim kardeşinin dogumgunu için gidelim dedi,kesinlikle gitmeyecegimi masam bebegin mevlitine bile gelinmedigini söyledim.annem küslük olmaz git barış ama aynı hatayı bir daha yaparlarsa artık gitmene ben izin vermem dedi vs gittim.bu süreçte sanki hiç bişey olmamış gibi güllük gülüstünlık 1 hafta bebege annem 1 hafta kayınvalidem baktı.taa ki bu pazartesiye kadar pazartesi gunu kayınavalidem geldi.ben işe geldim eşim evde onunla kahvaltı yaparlarken annesi eşime sen tutumlu değilsin parayı savuruyırsun gitmiştin kaynana telefon almışsın ,onlar 7 kişi.(annem babam abim karısı 2 cocugu ve kardeşim)sen onlara her dogum gununde hediye alıyosun onlar sana 3 defa alıyo(eşim ben bebegim)zaten 5 sene önce nişanlıykende kaynana 120 tl ye hediye aldınız.ben size gelmiyorken evde hükmünü sürmüş çok meraklıymış senin annen olmaya vs demiş.eşimd ebunları duyup annesini evde kovmuş annemi aramış hemen bin taksiye gel çocugumu bak tek diye.annem geldi 4 gündür çocuguba bakıyor hiç bir sorun yok.perşembe günü eşimin babası bişey sormak için arıyor anlatamayınca telefona annesini istiyor ona anlatıyor.annesi torunum nasıl ne yapıyor emekliyormu ben görmeyeli 3 gun oldu hemen emeklemez vs diye sanki hiç birşey olmamış gibi konuşuyor eşimde video attım görmediniz mi diye cevap veriyor.annemin yanında konuşuldugu için o da bu konuşmalara şahit oluyor.ben sizin oyuncsagınız mıyım kızım çalışıyor diye hergün yarım saat yol gelip gece 10da evime gidiyrum gel diyosunuz geliyorum git diyosunuz gidiyorum diye eşimle kavga ettiler.kısacası bebegim 8 aylık oldu eşimin ailesi 1 ay oldu göreli daha önce yine bir sürü sorun çıkartıp çocuga bakmadılar bugunlere annem getirdi.eşimde diyor ki ben ailemle barışmışım ne güzel ailen mutlu lacagı yerde sorun çıkartıyolar annemde beni hizmetcimi görüyorsunuz diyor.tabiiki ailesi tarafından bir tok psklojik baskı bende görüyorum annesi herşeyıme karışıyor sorunlu bir ailesi var bunun farkında onlara cevabınıda eş,m veriyor ancak 3 gun sonra hiç bişey olmamış gibi hayatlarına devam ediyolar annemle eşim aynı ev içinde şuanda konuşmuyorlar eşim ayrı yerde yemek yiyor.yemegi yapan annem eşim gidip mutfakta yiyor.annem benim için o artık bitti nokta degeri yok diyor ben kafayı yıyecegim siz olsanız naparsınız.çok uzun oldu :KK43: bunun gibi sayfalarcası var ama
Anneniz gereksiz yerde olaya mudahil olmus. Kuser barışir anenize ne. Torununa bakiyorsa bu kendi tercihi. So ucta bakanda bir bakmayanda gordunuz gibi.

Ustelik kv bakmadi bakmadi diye soylenmissinizde bakmaz bakmaz yani.

Tek cozum bakici...

Eee Kv Nasıl alıştı

Oğlum 6 yaşında bana bıraksan ay bilemezsem ya, unutmuşum derim

Kv ve çocuk ne kadar çabuk uyum sağlamış

Onun sütü kahvaltısı yemeği ara öğünü vs vs düzenini Nasıl bu kadar çabuk öğreniyor

Ya da siz Nasıl güvendiniz sizi zerre umursamayan kadına bıraktınız

Biraz da o çeksin annem aylardır bakıyor şeklinde bir yaklaşım hissettim ben

Anneniz bakmak zorunda değil Kv de de değil gerginlik hepinizi yıpratır
Ben sabah kahvaltı yaptırıyorum işe saat 2 de gidiyorum 5 devtekrar evdeyim 6 da yeniden işe gifiyorum 10 da geliyorum yemeklerini kendim yapıyorum onlar yediriyo çocuk sürekli beni görüyo gün içinde
Anneniz gereksiz yerde olaya mudahil olmus. Kuser barışir anenize ne. Torununa bakiyorsa bu kendi tercihi. So ucta bakanda bir bakmayanda gordunuz gibi.

Ustelik kv bakmadi bakmadi diye soylenmissinizde bakmaz bakmaz yani.

Tek cozum bakici...

annemde sizinle aynı düşüncede onunkiler anne babada ben onun hizmetcimiyim gel diyor geliyorum git diyor gidiyorum kızımsın sana köle olurum ama beni kullandıklarını düşünüyorum diyor.
Doğru söylemiş
Eşinin ailesi dengesiz, eşinde o ailede büyüdüğü için onlar kadar olmasa bile dengesiz davranıyor, imkanınız varsa bakıcı tutun, anneniz de kırılmasın.

annemde sizinle aynı düşüncede onunkiler anne babada ben onun hizmetcimiyim gel diyor geliyorum git diyor gidiyorum kızımsın sana köle olurum ama beni kullandıklarını düşünüyorum diyor.
Bana da öyle geldi canım esin kendi annesine laf geçiremiyor senin annene atla gel çabuk diyor. Ayıp yani kocaman kadın. Yumuşak yüzlü bulmuş. Burda bazı arkadaşlar annene ne, ister barisir ister kuser demisler. Hiç böyle düşünmüyorum annen kötü niyetli olsa, dünürü Mevlüde gelmeyince sana yine de git kv evine demezdi. Annen iyi niyetli bence. Madem kadına bebek baktiracaksiniz bi zahmet evinden alın evine bırakın mecbur mu yollara düşüp sizin tüm gün ev işinizi görmeye? Bence siz çalışacak durumda değilsiniz kreşe verecek yasa gelene kadar kendiniz baksanız? İşiniz 1-2 sene ücretsiz izne müsait mi? Yada bakıcı tutuverin artık devlet desteği var bakiciya

Ya bu anaanneler babaanneler toruna bakmak zorunda mi? Bakarsa ne âlâ.. Allah razi olsun. Ama onlar hizmetci falan degil onlarin da bi hayati var. Esiniz de bedava bakiyor anneniz deyip susup oturcana iste boyle sorunlar oluyor. Yapmayin

Bana da öyle geldi canım esin kendi annesine laf geçiremiyor senin annene atla gel çabuk diyor. Ayıp yani kocaman kadın. Yumuşak yüzlü bulmuş. Burda bazı arkadaşlar annene ne, ister barisir ister kuser demisler. Hiç böyle düşünmüyorum annen kötü niyetli olsa, dünürü Mevlüde gelmeyince sana yine de git kv evine demezdi. Annen iyi niyetli bence. Madem kadına bebek baktiracaksiniz bi zahmet evinden alın evine bırakın mecbur mu yollara düşüp sizin tüm gün ev işinizi görmeye? Bence siz çalışacak durumda değilsiniz kreşe verecek yasa gelene kadar kendiniz baksanız? İşiniz 1-2 sene ücretsiz izne müsait mi? Yada bakıcı tutuverin artık devlet desteği var bakiciya
Ne annemde ne bizde araba yok krşke olsa çocuk orda kalsada gece sadece ysnımda olsa hslk oyobüsü ile gelip gidiyo. Eşimle konuştum ayrılmak istedigşni söyledim ben ailemi senınle asla karsılaştırmayacagım ayrılmayalım diyebyalvardı sncak bebegimi silen göremez tek gidersın evimede ben yokken gelsinler diyo cıldıracagım

Ne annemde ne bizde araba yok krşke olsa çocuk orda kalsada gece sadece ysnımda olsa hslk oyobüsü ile gelip gidiyo. Eşimle konuştum ayrılmak istedigşni söyledim ben ailemi senınle asla karsılaştırmayacagım ayrılmayalım diyebyalvardı sncak bebegimi silen göremez tek gidersın evimede ben yokken gelsinler diyo cıldıracagım
Zaten oldu 8 aylık bebegın için 2 sene daha dayanamıyormusun sonrası kres zaten krndını snlatacak yaşa gelince verecegim diyorum haklısın kendime sinirlenince hskim olamıyorum diyor. Esim ailenden özür dilemem diyor silem o artık bizim hözümüzde bitti boşan dön diyor. Eşim ben seni seviyorum gitme yapamam fiyor aikrm ondan koca olmaz biz cogunada gerekirse sanada bakarız diyo siz söyleyın nspayım

Hem senden vazgeçmiyor hem fedakar annene kapris yapıyor canım bence açıkça konuş, anneme yazık değil mi kadın bizim bebeğimiz için ev işimiz için kendi evini bırakıp otobüslerle bize geliyor de. Kendi anası 1 hafta katlanamamis. Ayrılma tabii, bunlar geçici sorunlar ama aileni ezdirme canım yazık gunah

Ben sabah kahvaltı yaptırıyorum işe saat 2 de gidiyorum 5 devtekrar evdeyim 6 da yeniden işe gifiyorum 10 da geliyorum yemeklerini kendim yapıyorum onlar yediriyo çocuk sürekli beni görüyo gün içinde

Eşiniz izinde iken neden anneniz sabah gelip kahvaltı yaptırdı

Neyse fazla sormayayım

Zira bu hesaba göre anneniz de 3 saat yani 2 ila beş arası bakacak akşam babası gelince de gidecek neden 10 a kadar bekliyor ki

Eşiniz de siz evde iken gezerdi

Vardiya ise işiniz bir hafta böyle ise öbür hafta da yine eşe gezecek Zaman kalırdı saatlere göre ayarlanırdı

Eşiniz izinde iken neden anneniz sabah gelip kahvaltı yaptırdı

Neyse fazla sormayayım

Zira bu hesaba göre anneniz de 3 saat yani 2 ila beş arası bakacak akşam babası gelince de gidecek neden 10 a kadar bekliyor ki

Eşiniz de siz evde iken gezerdi

Vardiya ise işiniz bir hafta böyle ise öbür hafta da yine eşe gezecek Zaman kalırdı saatlere göre ayarlanırdı
Eşimde işe vardiyalı hidiyo ama bevek durmuyo diye ben yokken tek kalmıyor ben cıkmadan Nnem eve geliyor ben gelmedende gitmiyor annen

Eşimde işe vardiyalı hidiyo ama bevek durmuyo diye ben yokken tek kalmıyor ben cıkmadan Nnem eve geliyor ben gelmedende gitmiyor annen

Anladım işiniz zor ama eşiniz öğrenmeli

Kimseye ihtiyaç duymadan bakmayı yavaş yavaş işleri çıksın onları

Back