8aylık bebegim var kayındavelidem bakmadıgı için (bebek mevlütüyaptım ona da gelmedi)bebegime 8 aydır annem bakıyor.Gecen ay eşim kardeşinin dogumgunu için gidelim dedi,kesinlikle gitmeyecegimi masam bebegin mevlitine bile gelinmedigini söyledim.annem küslük olmaz git barış ama aynı hatayı bir daha yaparlarsa artık gitmene ben izin vermem dedi vs gittim.bu süreçte sanki hiç bişey olmamış gibi güllük gülüstünlık 1 hafta bebege annem 1 hafta kayınvalidem baktı.taa ki bu pazartesiye kadar pazartesi gunu kayınavalidem geldi.ben işe geldim eşim evde onunla kahvaltı yaparlarken annesi eşime sen tutumlu değilsin parayı savuruyırsun gitmiştin kaynana telefon almışsın ,onlar 7 kişi.(annem babam abim karısı 2 cocugu ve kardeşim)sen onlara her dogum gununde hediye alıyosun onlar sana 3 defa alıyo(eşim ben bebegim)zaten 5 sene önce nişanlıykende kaynana 120 tl ye hediye aldınız.ben size gelmiyorken evde hükmünü sürmüş çok meraklıymış senin annen olmaya vs demiş.eşimd ebunları duyup annesini evde kovmuş annemi aramış hemen bin taksiye gel çocugumu bak tek diye.annem geldi 4 gündür çocuguba bakıyor hiç bir sorun yok.perşembe günü eşimin babası bişey sormak için arıyor anlatamayınca telefona annesini istiyor ona anlatıyor.annesi torunum nasıl ne yapıyor emekliyormu ben görmeyeli 3 gun oldu hemen emeklemez vs diye sanki hiç birşey olmamış gibi konuşuyor eşimde video attım görmediniz mi diye cevap veriyor.annemin yanında konuşuldugu için o da bu konuşmalara şahit oluyor.ben sizin oyuncsagınız mıyım kızım çalışıyor diye hergün yarım saat yol gelip gece 10da evime gidiyrum gel diyosunuz geliyorum git diyosunuz gidiyorum diye eşimle kavga ettiler.kısacası bebegim 8 aylık oldu eşimin ailesi 1 ay oldu göreli daha önce yine bir sürü sorun çıkartıp çocuga bakmadılar bugunlere annem getirdi.eşimde diyor ki ben ailemle barışmışım ne güzel ailen mutlu lacagı yerde sorun çıkartıyolar annemde beni hizmetcimi görüyorsunuz diyor.tabiiki ailesi tarafından bir tok psklojik baskı bende görüyorum annesi herşeyıme karışıyor sorunlu bir ailesi var bunun farkında onlara cevabınıda eş,m veriyor ancak 3 gun sonra hiç bişey olmamış gibi hayatlarına devam ediyolar annemle eşim aynı ev içinde şuanda konuşmuyorlar eşim ayrı yerde yemek yiyor.yemegi yapan annem eşim gidip mutfakta yiyor.annem benim için o artık bitti nokta degeri yok diyor ben kafayı yıyecegim siz olsanız naparsınız.çok uzun oldu
bunun gibi sayfalarcası var ama