• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKLIM DURDU :(

kavgadan sonra annesi bundan sonra ölüme gelmeyin dedi kapıyı çarptı gitti sonuçmu dün evimde pijamamla oturuyorum bana misafir almış gelmiş.ben kabaca anlattım altında daha bir çk sebebp var.dedigim gibi bebegime 40 mevliti yaptım annesini aradım ayagına gittim gelmedi bi hayırlı olsun demedi buna ragmen aradan 7 ay geçti ben gittim kusurluysak kusura bakmayın dedim çok kırgındım bunu eşime yapıyorum ama birdahaki kavgada benim için bitti dedim sonuçmu yine kavga
Siz kaynananıza küsersiniz barışırsınız bişey diyemem..
Öyle her agızdan sinirle çıkan laflarla herkes birbirini silse ne aile kalır ne akraba..

Siz kaynananıza küsersiniz barışırsınız bişey diyemem..
Öyle her agızdan sinirle çıkan laflarla herkes birbirini silse ne aile kalır ne akraba..
maalesef laylar iki aileyede sıcragı için içinden çıkılmaz hal aldı eşim benim için aile bitti diyor ailem biizm için o bitti diyor.

8aylık bebegim var kayındavelidem bakmadıgı için (bebek mevlütüyaptım ona da gelmedi)bebegime 8 aydır annem bakıyor.Gecen ay eşim kardeşinin dogumgunu için gidelim dedi,kesinlikle gitmeyecegimi masam bebegin mevlitine bile gelinmedigini söyledim.annem küslük olmaz git barış ama aynı hatayı bir daha yaparlarsa artık gitmene ben izin vermem dedi vs gittim.bu süreçte sanki hiç bişey olmamış gibi güllük gülüstünlık 1 hafta bebege annem 1 hafta kayınvalidem baktı.taa ki bu pazartesiye kadar pazartesi gunu kayınavalidem geldi.ben işe geldim eşim evde onunla kahvaltı yaparlarken annesi eşime sen tutumlu değilsin parayı savuruyırsun gitmiştin kaynana telefon almışsın ,onlar 7 kişi.(annem babam abim karısı 2 cocugu ve kardeşim)sen onlara her dogum gununde hediye alıyosun onlar sana 3 defa alıyo(eşim ben bebegim)zaten 5 sene önce nişanlıykende kaynana 120 tl ye hediye aldınız.ben size gelmiyorken evde hükmünü sürmüş çok meraklıymış senin annen olmaya vs demiş.eşimd ebunları duyup annesini evde kovmuş annemi aramış hemen bin taksiye gel çocugumu bak tek diye.annem geldi 4 gündür çocuguba bakıyor hiç bir sorun yok.perşembe günü eşimin babası bişey sormak için arıyor anlatamayınca telefona annesini istiyor ona anlatıyor.annesi torunum nasıl ne yapıyor emekliyormu ben görmeyeli 3 gun oldu hemen emeklemez vs diye sanki hiç birşey olmamış gibi konuşuyor eşimde video attım görmediniz mi diye cevap veriyor.annemin yanında konuşuldugu için o da bu konuşmalara şahit oluyor.ben sizin oyuncsagınız mıyım kızım çalışıyor diye hergün yarım saat yol gelip gece 10da evime gidiyrum gel diyosunuz geliyorum git diyosunuz gidiyorum diye eşimle kavga ettiler.kısacası bebegim 8 aylık oldu eşimin ailesi 1 ay oldu göreli daha önce yine bir sürü sorun çıkartıp çocuga bakmadılar bugunlere annem getirdi.eşimde diyor ki ben ailemle barışmışım ne güzel ailen mutlu lacagı yerde sorun çıkartıyolar annemde beni hizmetcimi görüyorsunuz diyor.tabiiki ailesi tarafından bir tok psklojik baskı bende görüyorum annesi herşeyıme karışıyor sorunlu bir ailesi var bunun farkında onlara cevabınıda eş,m veriyor ancak 3 gun sonra hiç bişey olmamış gibi hayatlarına devam ediyolar annemle eşim aynı ev içinde şuanda konuşmuyorlar eşim ayrı yerde yemek yiyor.yemegi yapan annem eşim gidip mutfakta yiyor.annem benim için o artık bitti nokta degeri yok diyor ben kafayı yıyecegim siz olsanız naparsınız.çok uzun oldu :KK43: bunun gibi sayfalarcası var ama

Ne kadar kötü olsa da eşinizin annesi o, tabi ki barışacaklar. Et tırnaktan ayrılmaz.
Annenizin tepki göstermesi hoş olmamış, eşinizle kavga etmek yerine sizinle konuşup kocan annesi ile barışmışsa gelip 1 hafta da kayınvaliden baksın, onun da size bir faydası olsun diyebilirdi.

başa kakma değil aslında bakarım ama kavga ettik barıştık diye benimle dalga geçiliyr haftada birgun bebegi sevmeye geliyolar diyo bu gücüne giden

zorunluluk yok ki kendisi bakıyor diye kv dede bakmak zorunda değil hatta kendisi de zorunda değil
bence anneniz de istemiyor ve sürekli böyle huzursuzluk çıkacak belli
çok mu borç hiç mi imkan yok bakici ya

zorunluluk yok ki kendisi bakıyor diye kv dede bakmak zorunda değil hatta kendisi de zorunda değil
bence anneniz de istemiyor ve sürekli böyle huzursuzluk çıkacak belli
çok mu borç hiç mi imkan yok bakici ya
malesef yok.ailem artık çok kırgın ama dedigim gibi bunlar bardagı taşıran oldu eşimin ailesi sürekli hakaretler etti bana halada laf vurdururular ben alttan aldıgım için yürüdü evliligim eşimde sinir sistemine sahip değil.hemen kavgaya hazır.ailem artık bizde bitti evde otur ve sana baksın diyor eşim başka şehire taşınma taraftarı ailem sana orada da eziyet eder diye buna izin vermiyor gidersen bizi unut diyrlar.

Eşindede tuhaflık var herhalde..
var malesef.sürekli alttan alan biz olduk heran kavgaya hazır annem yemek yapar niye yaptın der temzilik yapar sanamı kaldı der evden ekmek vs bişi getirir gelirken köyden gelenlerden falan biz açmıyız der.

Birincisi hiç kimse sizin bebeğinize bakmakla yükümlü değil, ne ananesi ne babannesi. Ki ikisi de o kadar gönüllü değiller anlaşılan, siz istiyorsunuz diye yapıyorlar. İkincisi ise annesiyle eşiniz sonsuza kadar küs kalacak bir tartışma yaşamamışlar ki... Tabii ki barışacaklar.

var malesef.sürekli alttan alan biz olduk heran kavgaya hazır annem yemek yapar niye yaptın der temzilik yapar sanamı kaldı der evden ekmek vs bişi getirir gelirken köyden gelenlerden falan biz açmıyız der.
Herkes birbirine dolu anlaşılan en iyisi bi bakıcı tutun yada imkan varsa kendınız bakın herkes rahat etsin..

Birincisi hiç kimse sizin bebeğinize bakmakla yükümlü değil, ne ananesi ne babannesi. Ki ikisi de o kadar gönüllü değiller anlaşılan, siz istiyorsunuz diye yapıyorlar. İkincisi ise annesiyle eşiniz sonsuza kadar küs kalacak bir tartışma yaşamamışlar ki... Tabii ki barışacaklar.
olayın noktası benim eşimin ailesi ile barışmama annem vesile oldu ve eşime ben kızımı ikna edecegim annelerde gidecek ama birdaha ilem ile kavga ettim diye gelirsen aban gelme bitti bu benden görecegin son iyiliktir dedi ve eşimde bunu kabul etti onuc aradan 1 ay geçmedi annemde beni neden adam yerine koyan yok diyor.bugun eşim yaptıgı yemegi yemedi eve girdi selam vermedi gitti mutfakta oturdu bu kadında 60 yaşında ki kadın benimle dalga mı geçiyorlar diyr.

Annesine koşulsuz saygı göstermenizi isteyerek haklı olduğunuz konularda ilk adımı atmanızı bekleyen eşiniz haklı bile olsa annenizin gönlünü almalı. Kendisine tatlı bir dille bunu anlatın. Annesinin çıkardığı sorunlarda eşinizin şu an yaptığı gibi küslüğü devam ettiren kişi olmanızı istemiyorsa bu sefer de o alttan alan olmalı.

Onurunuzu zedeleyecek fedakarlıklar yapmayın, yoksa her zaman daha fazlasını talep edecekler.

Annesine koşulsuz saygı göstermenizi isteyerek haklı olduğunuz konularda ilk adımı atmanızı bekleyen eşiniz haklı bile olsa annenizin gönlünü almalı. Kendisine tatlı bir dille bunu anlatın. Annesinin çıkardığı sorunlarda eşinizin şu an yaptığı gibi küslüğü devam ettiren kişi olmanızı istemiyorsa bu sefer de o alttan alan olmalı.

Onurunuzu zedeleyecek fedakarlıklar yapmayın, yoksa her zaman daha fazlasını talep edecekler.
evet ben aynen dediğinizi yaptım hep eşimi alttan aldım ailem hep alttan aldı ama artık yeter dediler ve eşim özür dilemeye yanaşmıyor bile annemde onca iyiligin teşekkürü bumu diyor.o da artık onu gözden çıkardı.eşim başka şehire taşınalım diyor annemde gidersen seni evlatlıktan silerim diyor çıldıracagım

malesef yok.ailem artık çok kırgın ama dedigim gibi bunlar bardagı taşıran oldu eşimin ailesi sürekli hakaretler etti bana halada laf vurdururular ben alttan aldıgım için yürüdü evliligim eşimde sinir sistemine sahip değil.hemen kavgaya hazır.ailem artık bizde bitti evde otur ve sana baksın diyor eşim başka şehire taşınma taraftarı ailem sana orada da eziyet eder diye buna izin vermiyor gidersen bizi unut diyrlar.

size de yazık arada kalmissiniz Allah yardımcınız olsun inşallah cozersiniz

neden bakıcı tutmuyorsunuz ki ? Kadın haklı hizmetçi bellemişsiniz.

dediigm gibi olayın sadece bir kısmı bu.artık bu patlama noktası oldu.annem yine bişey demedi ama bugun eşim anneme selam vermedi yemek verdi eliyle itti bunlarda annemin taşma noktası oldu.şuanda ben işteyim evde yine çocuguma annem bakıyor.o da ben size yardımcı olmaya çalışıyorum bir saygıyıda halediyorum diyor.
Haklı kadın.kendi annesi tenezzül edip gelmiyo senin annen gelip çocuğa bakıyo yemeğini yapıyo bide surat çekiyo.bence tanıdık iyi bi bakıcı bulun.sorunlardan kurtulun.çalışma nın bu gibi kötü yanları var işte.

Haklı kadın.kendi annesi tenezzül edip gelmiyo senin annen gelip çocuğa bakıyo yemeğini yapıyo bide surat çekiyo.bence tanıdık iyi bi bakıcı bulun.sorunlardan kurtulun.çalışma nın bu gibi kötü yanları var işte.
eşim taşınalım diyor annemde taşınırsan sana gittiginiz yerde eziyet edecek ve ben yardımcı olmayacagım gidersen beni unut diyor :(

Barışınca hemen neden Kv Bebek bakmaya başladı

O çocuk Nasıl alıştı

Ben mi anormalim

Bakıcı işi bırakınca çocuk yeni birine birden alışamaz işim yoğun diye işi bıraktım

7 ay görmediği bebeği kv ile evde bırakıp işe gittiniz o da bir hafta baktı öbür hafta anneniz baktı vs vs

Sonra kavga çıktı

Kavga çıkmasa çocuk bir onun bir bunun yanında bakılacaktı

Çocuğun üstün yararını düşünün basit tartışmalar ile düzenini bozmayın

Barışınca hemen neden Kv Bebek bakmaya başladı

O çocuk Nasıl alıştı

Ben mi anormalim

Bakıcı işi bırakınca çocuk yeni birine birden alışamaz işim yoğun diye işi bıraktım

7 ay görmediği bebeği kv ile evde bırakıp işe gittiniz o da bir hafta baktı öbür hafta anneniz baktı vs vs

Sonra kavga çıktı

Kavga çıkmasa çocuk bir onun bir bunun yanında bakılacaktı

Çocuğun üstün yararını düşünün basit tartışmalar ile düzenini bozmayın
hiç yabancılık çekmedi alıştı bilmiyorum

Back