annemde sizinle aynı düşüncede onunkiler anne babada ben onun hizmetcimiyim gel diyor geliyorum git diyor gidiyorum kızımsın sana köle olurum ama beni kullandıklarını düşünüyorum diyor.Eşiniz de bi tuhaf kusura bakmayın da. Çocuk oyuncağı mı bu küs barış küs barış ? Ortada bebek var hem de! Ben annenizi haklı buldum eşinizi de biraz dengesiz.
dediigm gibi olayın sadece bir kısmı bu.artık bu patlama noktası oldu.annem yine bişey demedi ama bugun eşim anneme selam vermedi yemek verdi eliyle itti bunlarda annemin taşma noktası oldu.şuanda ben işteyim evde yine çocuguma annem bakıyor.o da ben size yardımcı olmaya çalışıyorum bir saygıyıda halediyorum diyor.Bence anneniz abartmış. Tabi ki ne olursa olsun eşinizin annesi ömür boyu küs kalamaz ya.
malesef annesi artık iade edilemeyeck kadar zor bir insan.dogum günü ile anneler günü bazen bir araya geliyor.dedigi annein dogum gunu farklı sen ona 2 hediye alıyosun bana tek bu nedir bu kadar da olurmu.geçen sene tura gönderdim anneler günü hediyesi aradı söyledigi berbatti çok yetersizdi.otele kadar çicek yolladım sonuç çocuguma bile bakmıyor.dogum yaptım eve geldim 10 gün evime gelmedi.bebegim 1 hsafta yogun bakımda yattı arayıp nasıl oldu demedi bunlarda annemde biriktiAnneniz ve annesini idare etmek size ve eşinize düşer
Arayolu bulun kusurları lafları görmezden gelin bu yaştan sonra ikiside torunları için bunları yapıyor sitede idare etmek düşer
O zaman yapacağınız tek şey bakıcı tutup iki tarafı da idare etmek. Gelip sevip gitsinlerdediigm gibi olayın sadece bir kısmı bu.artık bu patlama noktası oldu.annem yine bişey demedi ama bugun eşim anneme selam vermedi yemek verdi eliyle itti bunlarda annemin taşma noktası oldu.şuanda ben işteyim evde yine çocuguma annem bakıyor.o da ben size yardımcı olmaya çalışıyorum bir saygıyıda halediyorum diyor.
silsin demiyorum tabiki ama küseceksede bunu diğer tarafa yansıtıp tekrar güllük gülüstanlık devam edemez dimiAnneniz niye eşinizle kavga ediyor, annesine küsmedi diyemi ?
Kusura bakmayın ne olursa olsun karşıdaki annesi kavga ederlerde barışırlarda adam silecek degil ya ailesini
eşime ailesi ile asla görüşmeyecegimi söyledim evime sokmam dedin.O zaman yapacağınız tek şey bakıcı tutup iki tarafı da idare etmek. Gelip sevip gitsinler
düşünün birgün eşimle annesi kavga ediyorlar kavga sebebi benim tandıgım birinin dügününe gitmemiz onlar kimmişki gitmişiz diye.ben bayıldım ellerim kollarım titredi kayınvalidem yerde yatıyorum üstümden atladı gitti kendine türk kahvesi yaptı ben içerde krizler geçiriyorum nasıl oldun demedin sonuçmu ben gittim elini öptümO zaman yapacağınız tek şey bakıcı tutup iki tarafı da idare etmek. Gelip sevip gitsinler
annem bakmaya razı bakarım hergün gelirim diyor 1 saatlik yoldan geliyor gece 10da evine gidiyor sabah tekrar 9da geliyor ama bunlardan dolayı artık eşimden sogudu ve ben napacagımı bilmiyorum.Bebeginize bakici bulun. Annane babane arada bir gelip görsün.
Ücret karsiliginda mi bakiyorlar diyecegim ama hiç sanmiyorum.
Bu cocuklarini annelere baaktirmak bana tuhaf geliyor.
Hele 1 hafta biri 1hafta biri bakiyormus pinpon topumu bu çocuk.
Ya gidip barışmayacaktınız, ya da geçmişe sünger çekeceksiniz. İkisi birden olmazdüşünün birgün eşimle annesi kavga ediyorlar kavga sebebi benim tandıgım birinin dügününe gitmemiz onlar kimmişki gitmişiz diye.ben bayıldım ellerim kollarım titredi kayınvalidem yerde yatıyorum üstümden atladı gitti kendine türk kahvesi yaptı ben içerde krizler geçiriyorum nasıl oldun demedin sonuçmu ben gittim elini öptüm
eşim zorla götürdü evligim kurtulsun dedim hiç birini aileme yansıtmadım halada bilmiyorlar ama artık evimin içindeler ve şahit oluyorlar.Ya gidip barışmayacaktınız, ya da geçmişe sünger çekeceksiniz. İkisi birden olmaz
bakıcı bulamayız borç var çaışmam gerekannenize ne ki esinizin ailesiyle durumu
bakmak istemiyorsa bakici bulun
hiç sevmem hem iş yapıp hem başa kakanlari
başa kakma değil aslında bakarım ama kavga ettik barıştık diye benimle dalga geçiliyr haftada birgun bebegi sevmeye geliyolar diyo bu gücüne gidenbakıcı bulamayız borç var çaışmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?