Aklım almıyor hala... Ruhlar hasta

Sizin gibi okumus meslek sahibi olmus yagli kapiyi bulmus adam birakirmi. Bir erkek icin asla ailenize karsi gelmeyin uzmeyin. Erkek kardesiniz nasilda yapma etme demis uzulmus. Demek ki vir bildigi varmis. Iyi birisi olsa boyle dermiydi abla evlen derdi. Evlenipte bosanacaginiza boylesi daha hayirli olmus.

Yıllar önce yaşadığım bir hikayeyi anımsadım paylaşımınızı okuyunca... Diyorsunuz ya kalbimi kestiler elime verdiler sanki diye, ben de aynı hisle ağlaya ağlaya uyanırdım en tatlı uykumdan gecenin bir yarısında, sabahlara kadar camdan gecenin aydınlanmasını beklerdim... Onun adıyla birine seslenseler elim ayağım titrerdi, adını duyduğumda kalbime çivili bir ok saplanırdı... Zaman gerçekten her şeyin en iyi ilacı.. Sadaka ver, dua et kurtulduğuna... Değmeyecek biri için üzmeyin harap etmeyin kendinizi...

Aynı duygular işte... size de cok gecmis olsun... elimden geleni yapıyorum ama uzun zaman aliyormus maalesef

Yanarım yanarım da ben sevgi sandım hepsini ona yanarım. Bakışlarını ve sözlerini gorseniz asla konduramazdiniz. Meğer sadece yağlı kapiymisiz işte. .

Neden ? kizin suçu ne ? Oyle bi adamla evlendiği için uzulebilirsin mesela ve sende kurtuldugun için sevinebilirsin ...
Hayatınızda bir yol arkadaşınız varsa eğer kendinizi benim yerime koyun ve şöyle düşünün; uzun soluklu ve bağlılıkla bir sevgi yaşıyorsunuz bu kız bunu sessiz sessiz izliyor sonra başlıyor sosyal medyadan tutun da girdiği aile ortamlarına kadar sevdiginiz kisiyle olan karşılıklı diyaloglarinizi, birbirinize beslediginiz sevgiyi her yerde anlatıyor ,iç geciriyor, haset ediyor.. aleni aleni bunu yapmaktan keşke beni de böyle sevse demekten çekinmiyor. Siz varken ona hediyeler, aşk mektupları yolluyor, yolunu gozluyor, sevgisini haykiriyor bi şekilde ilişkiye başlıyor ve evleniyor. Tabiki tek taraflı bir arıza değil bu. Karşılıklı kabahat... yine de siz bu kıza acıyip uzulebiliyorsaniz önden buyrun.. sizi alkışlarım... ama benim gönlüm buna el vermez. Hak ettiğini çeksin.

O destansi mesajinizda bunlar yazmiyordu ama ! Yada ben kaçırdım. . Oyle yaptiysa iyi o zaman haketmis oyle bi adami !

Ay çok enteresan hadiseler..Ama ne kadar onursuz dimi..utanmasi filan da yok.acaba psikiyatrik sorunlarimi var diye düşündüm.onunla evlenen kıza inanın üzüldüm..Çok değişik bi vaka çünkü.ama siz güçlü bı insansınız Allah'ın izniyle gecicek bu günler uzulmeyin

Kendimi okudum resmen hikayede.
Bende hataya dogru ilerliyodum son anda kurtardim.
"Biri bu kizo durdurmali off, ayni ben" diyordum icimden. Ama cok sukur sonlara dogru gozu acilmia bi kiz gordum.
Dedgim gibi mevzu tipki ben. Baska kizlar, askerde ölup bitmelere. Tek fark su an hala bekar, Avare geziyor.

Su an nasilmiyim? Aradan 3 sene feln gecti ayrilali. Ve bin sukur cok sukur oyle biriyls evlenmedim. Allahim tam zamaninda gozumu acti elhamdulillah bin sukur.
Bi fakiri sevindir. Allahin sevgili kullarindanmissin.

Bence sana ulaşmaya çalışırsa, kardeşinle konuşmak falan değil direkt sana bir ulaşma olursa eşine söyleyeceğini söylemelisin sadece. Tekrarlarsa da gerçekten söylemelisin.

Hayat ne kadar garip, bazılarımıza hiçbir uyarı görünmüyor. Evlenip öyle görüyoruz dünya kaç bucak. Sizin yazınızda size sayabileceğim en az 20 30 uyarı var. Allahtan evlenmemişsiniz.

Zaten erkek kardeşin tepkisinin basit bir kıskançlık tepkisi olmadığı ağlamasından ve kendine yazık edeceksin demesinden belli. Dönülmesi gereken nokta oymuş. Önünüze iyi insanlar çıkar umarım artık.

Uyandım da çok sonra uyandım işte olan geçen zamana oluyor. Kısmet... Umarım hakikatli güzel bir insan, insanlar çıkar hepimizin yoluna....
O gördüğünüz 20- 30 uyarıyı yazabilir misiniz rica etsem ben biraz daha netleştiririm görüşümü böylelikle...
Hayat garip, cilveli işte....

Size de çok geçmiş olsun... Dilerim hayırlı biri çıkar karşınıza...

Hem nasıl... Ne onur varmış maalesef ne şeref... bu duygulardan haberdar olduklarını dahi sanmıyorum...
Hem utanması yok hem de sen üzüldün diye Allah beni hesaba çekmez diyebilecek kadar yüzsüz...
Muhtemelen var sorunlar da neler Allah bilir.
İnşaallah geçecek. Allah büyük bundan büyük dertler vermesin afiyet versin hepimize...

Bu tur seyler gokyuzunden dert olarak inmiyor, sadece is hayati nasil yasacaginizi bilmiyorsunuz.
Problem sizin gelen sinyalleri goz ardi etmenizden olusmus.
Hayat hep boyle adamlarla dolu, yani sizi ozellikle kotu birisi bulmus degil, sadece sizin gozunuz hic acik degilmis.
O yuzden kusura bakmayin ama kadinlarin genel bir problemi bu, yanlis adam secmek.
Cogumuz cok saf ve iyi niyetliyiz cunku.

Sizin başınıza ne geldi de açık gözlulugunuzle bertaraf ettiniz

Umarım karsiniza sizi mutlu edecek biri çıkmıştır... ve dilerim Rabbim bana da nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…