Aklım almıyor hala... Ruhlar hasta

ne manyak herifler var bu hayatta yaa. Valla verilmiş sadakan varmış. Üzülme sukret ve ondan uzak dur. Mümkünse karnesinde iletişimi kessin. Böyle tiplerden herşey beklenir. Olabildiğince uzaklasin

bir solukta okudum..muhtesem bır anlatım muhtesem bır kalemin var akadaşım.kalbın ne temızmış.Allah kurtarmış senı ..şükret şükret şükret.

ve bu adamı sana unutturacak oyle bırı cıkacak kı,allahım yaşadıklarımın mukafatını aldım hamdolsun dıyeceksın..(bayan tecrube)

Akli basinda birine benziyorsunuz iyiki ailenizi dinlemissiniz gidip habersiz falan evlenmemissiniz ALLAH KORUSUN ne kadar sansli oldugunuzu düşünün karşınıza kiymetinizi bilen biri cikacaktir elbet

Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesinaile gibi zenginlik varmı? verilmiş sadakan varmış, Allah korumuş seni de aileni de.... ilerde elbet yaralarını saracak bunları unutturacak biri çıkar karşına

Siz şimdi "ne varmış lise mezununda" yazanlara, yüksek lisans yapmanızla, yaşadıklarımızda dalga geçenlere bakmayın. Çoğu lise, ilkokul mezunu olan sizin kadar şanslı olamayan kadınlar. Alınıyorlar, anlayamıyorlar. Boşverin.

Bunun dışında hep diyoruz, sadece aşk degil sizin gibi okumuş etmiş, belirli bir kalitenin üstü kadınlar, hem duygu hem de mantık evliliği yapmalı.
Aşk aşk aşk, önemli olan ask diyenlere bakmayın.
Mantık olmaZsa ask da iki güne bitiyor.

kadından az olan okumamış çoğu erkek, kadının gözü açılmasın başkasıyla olmasın diye bu sekilde kısıtlıyor.

Bence cok şanslıymışsınız, umarım bundan sonra da sansınız yaver gider, denginiz olan, aşık olabileceğiniz biriyle tanışırsınız. Kendinizden az olanlarla işiniz olmasın.

ne manyak herifler var bu hayatta yaa. Valla verilmiş sadakan varmış. Üzülme sukret ve ondan uzak dur. Mümkünse karnesinde iletişimi kessin. Böyle tiplerden herşey beklenir. Olabildiğince uzaklasin
Elimden geldiğince uzulmemeye çalışıyorum. Tüm bunların üstüne bir de kibirli ilan edildik. Ona da iletişimi kestirdim. Allah vermesin daha ne kadar kötülük çiğlik yapabilir bir insan.

Teşekkür ederim iltifatiniza bi solukta alalacele ve üzüntüyle yazdım. Büyüklerin duası korudu ya Allah bilir... Inşallah benim de temennim o yönde biranevvel huzurlu bir insanla. ..

Akli basinda birine benziyorsunuz iyiki ailenizi dinlemissiniz gidip habersiz falan evlenmemissiniz ALLAH KORUSUN ne kadar sansli oldugunuzu düşünün karşınıza kiymetinizi bilen biri cikacaktir elbet
Onu da teklif etti de Allah dilimi gonlumi bagladi kabul etmedim . hatta babam hasta onunla ilgileniyorum ona rağmen bizim için onları ardında bırak izin vermezlerse nasıl olsa ileride affederler dedi durdu. Sevdigi bi inasana ananı babani ardında bırak diyen kişide ne kadar sevgi saygı mevcut olabilir

Haklisiniz onlar adına da Üzgünüm bi sanslari olabilse keşke daha iyiye kavusabilmeleri için. Ucuz anlattım bu imtihanla ogrenmisimdir inşallah doğru seçim yapabilmeyi. Allah kismetimize iyi insanlar yazsın. En büyük dusturlardan biri bu sanirim insanın özellikle manevî anlamda az olan kisilerden uzak durmasi lazım. Ne kadar severse sevsin inanç zayıf karakter zayıf eğitim de zayıf olunca ne kadar dayansin aşk , sevgi...

Ayyy evlendim her şeye rağmen diyeceksiniz diye içim içimi yedi... çok şükür dedim...
Evet aşk gözünüzü kör etmiş ama neyse ki dönüşü zahmetli şeyler yaşanmadan bitmiş.
Ben en çok adamın Evleneceği kızın babasından yardım alacağını size anlatmasına takıldım... sizden de mi istiyordu para?

Yok çok şükür ki.. benden para zaman zaman istiyordu ufak tefek öyle ciddi meblalar değil. Çünkü ailesiyle çalıştığı yerde maaş değil harçlık alıyordu. Pek tabi yetinemiyordu. Neden izah ettigine gelecek olursak; Sehirlerimiz farklıydı daha kolay bir araya gelebilmek için onun eski işine dönmesi gerekiyorduki harekete değişime açık olabilsin ki ben ondan bunu hiç bir zaman talep etmedim her seferinde kenidince is degistiriyorum şehir degistiriyorum onlara bağlı olmayacagim daha iyi kazanacagim diye son yalvardiginda bile bu yalana ihtiyaç hissetti sonra da ikinci dukkanin senedini benim üstüme yaptılar kızın babası da bana destek oldu orası için olacak ben artık ömür boyu şehir ve is degistiremem diye.... velhasil yaptigi cirkinlige kılıfı... geçen ay da dükkan batmış işte evdeki hesap çarşıya uymamis

Allah kurtarmış. Özgüveni olan bir kadınsınız belli ki. Allah karşınıza kaliteli ve kendi ayağı üstünde durabilen insan çıkarsın dilerim.

Gözlerim çıkıyordu okurken.....
3 gün oruç tut namaz kıl sadaka ver çocuk sevindir bi maaşını löseve bağış yap . Allah a şükret böyle bi adamdan kurtulmuşsun Allah yolunu açık etsin hayırlı etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…