Aklım almıyor hala... Ruhlar hasta

"Lise mezunlarının ne denilse yapacak kapasitede olduğunu nerden çıkardınız anlamadım?" böyle bir ifade yok hanımefendi kız hakkında ayrıntı verdim. Bilakis böyle bir anlaşılma olmasın diye de dikkat ederek yazdım. O karşı tarafın ifadesi . O kızın ne dese kabul edeceğini söyleyip durdu ki ölye de oldu. Bu eğitim değil karakter meselesi. Mevzu çok farklı takıldığınız yer ilginç.

Konunuzu bunlara rağmen evlendim diye bitirececeksiniz zannederek endişeyle okudum. Olmayacağı belliymiş bütün bu acıları sanki isteyerek yasamıssınız. Ama hayat tecrübelerle devam eder. Bundan sonra denginizi bulmanız dileğiyle.

Buraya ilk defa yazıyorum . Bu kadar uzun bir yazının okunacağından bile emin olamadım açıkçası bir çok yeri kısa kestim. Tabi ki de "Sonunda aılem ne kadar haklıymış ben görememişim ne kadar şanslıymışım ıyı kı olmamış " dedim . Ve acı bir şekilde bunu deneyimledim. Ama bu demek değil ki ohhh iyi ki olmamış aman üzüldüm ne olacak dedim de bitti. Aldatılıyorsunuz bir defa hem de katmerli ... Okursanız bir daha ben ne yapacağım, unutamıyorum, sevgimiz gerçekti, dönsün diye bekliyorum falan yazmıyor yukarıda...Bunları da yazıya ekleyeyim de ifadeleriniz cevap bulsun. Dilerim siz de olan bitane de şanslı olur.

Bazi insanlarin copu de kiymetli olurmus
Seninki de o hesap
Çöp kiymete binmis :)

Buraya ilk defa yazıyorum . Bu kadar uzun bir yazının okunacağından bile emin olamadım açıkçası bir çok yeri kısa kestim. Tabi ki de "Sonunda aılem ne kadar haklıymış ben görememişim ne kadar şanslıymışım ıyı kı olmamış " dedim . Ve acı bir şekilde bunu deneyimledim. Ama bu demek değil ki ohhh iyi ki olmamış aman üzüldüm ne olacak dedim de bitti. Aldatılıyorsunuz bir defa hem de katmerli ... Okursanız bir daha ben ne yapacağım, unutamıyorum, sevgimiz gerçekti, dönsün diye bekliyorum falan yazmıyor yukarıda...Bunları da yazıya ekleyeyim de ifadeleriniz cevap bulsun. Dilerim siz de olan bitane de şanslı olur

Ne kadar ucuz atlattığının farkında mısın acaba? Bir de yaptığı psikopatlıkları sakin sakin anlatmamış mısın?? Adam seni bırakmasa sen asla ayrılamaz onun elinde kul köle olurmuşsun kusura bakma.

Bazi yorumlar ne kadar acımasız ne kadar duyarsız.
Kurtulmus konu sahibi evet adam beş para etmezmiş evet ama sevmiş işte insan böyle zamanlarda sadece uzunca bir süre neden diyor. Neden tanıdığımı sandığım sevdiğim adam o değil diyor.
Ben de 2 aydır benzer psikolojideyim insan sadece neden diyor başkada birşey söyleyemiyor.

Ne yapayım dememiş ki isyanını insanların ne kadar kötü olduğunu onu hiç tanımayan insanlara hikayesini anlatmış.

Evet verilmis sadakan varmis ve kurtulmuşsun. Umarım ve gönülden dilerim herşeyi sana unutturacak harika bir aşk yaşar ve bu olanları tebessümle hatırlarsın.

Canım zannedersem aranızda maddi uçurumda var bu nasıl bi adam iğrenç mahluk, senin özene bezene seçtiğin saatlerce kafa yordugun (bu arada erkek için alınan hediye kıza nasıl veriliyor hediye ne aldınız meraktan soruyorum sadece) hediyeyi gitmiş kıza vermiş ben açıkçası sadece sana değil o evlendiği kizcagizada üzüldüm ben senin yerinde olsam o pislik adamın ne mal olduğunu kızın babasına anlatırdım işlerinden konulduğunu bir baltaya sap olamadığını en azından yol yakınken çekip alır belki kızını ne diyeyim hakkınızda en hayırlısı buymuş içiniz rahat olsun evlenince ölene kadar aglayacagina şimdi birkaç ay üzülüp ağlarsın canım geçer hepsi geçer bu hayatta

Kolay değil çektiğin acı. Ama sevdiklerinin duası kurtarmış bence seni. Ailen ne kadar haklı biliyor musun??? Okudukça dehşete düştüm. Hele içeceğine bir şey katması.... Merak ettim içtin mi o şeyi??? Neymiş ne atmış içine??

Ben de niye unutamadığını anlamadım.İlaç nedir derdi ne Babasıyla başka kız için konuşması,şahit olman da tuz biber.O gidip evlenmese sen gene isteyecekmişsin.Allah korumuş şükretmelisin.Hiç kalbimi kesip elime verdiler deme kurtulmuşsun

Asıl o evlendiği kıza yazık

Aldatılmanın ne oldugunu bılıyorum. 3 senelik ilişkimi ihanet ile bıtırmıştım. Hemde tesadufen ögrenmiştim. 2-3ay ay ayılıp bayıldım 2-3 ay çook bile ( Yaşımda küçüktü ve ilk sevgılımdı kendisi ondan herhalde) Sonra topladım... Şimdi olsa 1 hafta ağlarım heralde. Değmez. Hele üstüne zaman binip o hırs dinince kendime boşuna eziyet etmişim diye pişman oluyorsun.

Haklısınız adam da değil maalesef. Teşekkür ederim inşaallah. Çekilenler sebepsiz değil...

Adam sizi resmen dolandirmis ,kullanmaya calismis ,
Egitim malesef insana olgunluk katmiyor ,
Sizde boylelikle insanlarin ne kadar cikarci ,planli ve ictren pazarlikli oldugunu ogrenmis oldunuz ,
Deneyim olarak dusunun ,kendinizi kaptirmayin

Icecege kesinlikle askere gitmeden önce seninle birseyler yasamak icin afrodizyak bi sey damlatmata calismis olabilir cinsellik icin ya da baska bisey cok enterasann...

Neyse ki olmadı öyle bir şey. Sevgiyi ilk defa tecrübe ettiğim için. Onun uyuşukluğuyla geç uyandım kendimi kandırdım diyelim. Teşekkür ederim umarım en kısa zamanda...

Aşk bazen gerçekten yeterli değildir.Eğer evlenseydiniz de zaten bu adamla mutlu olamazdın ki.Eğitim farkı önemli değil ama kafa yapısı kültürel farklar bunlar önemli.Mutsuz bir evlilik yaşamaktan kurtulmuşsun.Bu arada içtigim şeye birşey koydu demişsin merak ettim neydi o.

Ne kadar karaktersiz basiretsiz bir adammış, iyiki kurtulmuşsun, Allah korumuş

Hediyeler öyle spesifik erkek eşyası değil. Çerçeveler, saatler, biblolar, tablolar. El emeği işlenmiş özel tasarım hediyelikler... Bu tarz şeyler. Ben kıza üzüldüğümü söyleyemem maalesef. Atı alan üsküdar ı geçmiş. O artık kızın meselesi kendi fark edip kendi kurtulacak. En son mutluluk pozları vermekle meşgullerdi .
Geçecek inşaallah

Bu karakterde bir insanın uzun vadede iyi olabileceğini zannetmiyorum.
AminnnTeşekkkür ederim.Dilerim isteyen herkese hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…