Aklım almıyor hala... Ruhlar hasta

Ne ferace imiş arkadaş! Lise mezunlarının ne denilse yapacak kapasitede olduğunu nerden çıkardınız anlamadım?
"Lise mezunlarının ne denilse yapacak kapasitede olduğunu nerden çıkardınız anlamadım?" böyle bir ifade yok hanımefendi kız hakkında ayrıntı verdim. Bilakis böyle bir anlaşılma olmasın diye de dikkat ederek yazdım. O karşı tarafın ifadesi . O kızın ne dese kabul edeceğini söyleyip durdu ki ölye de oldu. Bu eğitim değil karakter meselesi. Mevzu çok farklı takıldığınız yer ilginç. Evet bence de ne feraceymiş!!

Hakkında hayırlısı bu üzülme zaten sana nasip olsaydı yer yarilip icinede girse kanat takip uzaklara ucsada her türlü evlilik olurdu zaten geçecek merak etme hatta karşına senin dengin bi insan çıkacak belkide aileni mutlaka dinle onlar hiç bir zaman senin kötülüğünü istemezler

Gerçekten öyle... Maalesef öyle... Hiç bir fikrim yok inanın. Gördüm,içmedim, sordum, tabi ki de yalanladı ve kaçtı...

Gerçekten öyle... Maalesef öyle... Hiç bir fikrim yok inanın. Gördüm,içmedim, sordum, tabi ki de yalanladı ve kaçtı...
İnşallah mutlu olacağın karakterli bir insan çıkar karşına ki çıkacaktır da.Yolun başında kurtulmuşsun.Canının yanması da geçip gidecektir elbet.Güzel bir ailen var anladığım kadarıyla bu çok önemli.Gerisi atlatılır.

Değil mi ben de bazı yorumları hayretle okudum. Zannediyorum o arkadaşların hayatlarında hiç basiretleri bağlanmadı, gözleri kör olmadı ya da her şeyi tam olarak doğru yaptılar.
Uzun bir süre neden dedim sonra neden dememek gerektiğini anladım. Nasıl en az duygusal hasarla atlatırım diye bakmak lazımmış. Sizin sıkıntınız nedir? Umarım en kısa zamanda atlatırsınız siz de ...
Burada öyle şeyler yazılmış ki samimiyetle paylaşım yaraya iyi gelir, birinin kulağına küpe olur, sonucun ne kadar hayırlı olduğunu tekrar kişiye gösterir diyordum ama daha ziyade farklı bir yaklaşım var. İlginç.
Teşekkür ederim dilekleriniz için ben de sizin için dilerim en güzellerini...

Sanırım çoğu zaman büyük sözü dinlemeli...
Ben kız adına üzgün olduğumu ifade edemem doğrusu. O halinden gayet memnun gözüküyordu.

Terapist hanim, anlamadim lise mezunu olunca ne oluyormus. Ona bakarsaniz sizde sanirim y.lisans ama yasadiklariniz.

Öyle malesef insan göremiyor ve basireti bağlanıyor.hatalar ve yanlışlar herşey bizim için bu hayatta.

Benim ki 2 yıllık bir ilişkiydi zaten çok zor biriydi. Başta ciddi ilişki istemedi ben de olmaz dedim ayrildik. Sonra tekrar döndü istiyorum deneyecegim dedi. Bağlılık sorunu var aldatma v.s. değil birinin sorumluluğundan kaçan biri. Ben cok kaptirdim kendimi. Kacan kovalaniyor tabi.
2 ay önce ben ciddi ilişki istemiyorum bu bağlılık beni rahatsiz ediyor dedi ve gitti. Oyle kala kaldım sanirim buda benim sinavim ama kotu bir sinav. iyi değilim ama geçecek illaki.

Terapist hanim, anlamadim lise mezunu olunca ne oluyormus. Ona bakarsaniz sizde sanirim y.lisans ama yasadiklariniz.
Yukarıdaki metni bir daha okuyun. Sorduğunuz soruyu kapsayan bir cümle yok orada. Bu karşı tarafın kızı tanımlarken bana kullandığı ifadeler. Ve onun sığlığı... Sanırım siz de lise mezunu olduğunuz için seçici algıyla yanlış yere takıldınız.

Allah en kısa zamanda en hayırlı insanı en güzel şekilde karşınıza çıkarsın...Acınıza devalar bulun en güzel şekilde

Böyle at gözlüğüyle dolaşan erkeklerden nefret ediyorum. Benimde sevgilim vardı onu yapma bunu yapma diyen ayrıldım. Sevgi hiçbir zaman yetmiyor. Gerçekten ucuz yırtmışsın. Anlattıklarının sonunda ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olun gibilerinden birseyler bekledim o zaman yorumun arkana bakmadan kaç kurtar kendini demek olurdu. Gerçekten ucuz yırtmışsın. İki rekat şükür namazı kıl

ucuz atlatmışın gerçekten..
böyle bir adamla evlensen hayatın kayardı.Belli ki kariyerin,işin,eğitimin gayet iyi.İnşallah kendine denk birini bulursun ilerde..
Hala seviyor olabilirsin ama lütfen sana dönmek isterse , pişmanım boşanıcam vs derse inanma sakın..
Hatta kardeşin bile görüşmese iyi olur ki yalancı bir insan , hayatınıza almayın..

zaten bu adam seni sevmiyormuş ki..!!!

Insaallah tesekkur ederim.Evliyken bile hala ulaşmaya çalışan bir insana mi . Allah yazdiysa bozsun. Kardeşime resti çektim o da gerekeni yaptı neyse ki.. dilerim başka kimsenin hayatına kast etmez böyle çirkin insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…