- Konu Sahibi teachercnn
-
- #1.061
ay Allah korusun ya, 4 kat inilip cikilir mi ilk uc ay hem de ikizlere gebe iken? ilk uc ay disari cikma bence, dikkat et kendine..bak kizdim sana simdi, bebisleri rahatsiz etme
Ya napim kızda sıkıldı sürekli evdeyiz kendimide iyi hissediyordum gittik nerden bilim böle olacanıdikkat ediyorum hep canım olaca varmış ne yapsan boş ALLAH'a emanetiz
mrb kızlar 10 günden beri annemde yatıyordum orda nette yok.pazar günüydü denize gittik oturduk bir iki saat eve geldik 4 katta oturuyorum asansörümüz yok çıkınca yoruldum biraz birde uyku çöktü yattım uyandımda laboya gidim dedim birden kan geldi drmu aradım nöbetçiymiş ALLAH'tan gittik bebişlerin kalp atışları var iyi gözüküyorlar ama içinde kanaman var biraz dedi ilaç verdi bir yeme laboya kalktım 1 hafta laboya gittimde damla damla kahve rengi leke geldi şükür kesildi 2günden beri bebeklerimi kaybedecem diye çok korktum ALLAH birdaha yaşatmasın inş.bugün konrole gittim kalp atışlarını dinleyebilirmiyiz dedim ilk aylarda bebe zararlı dedi ama dur göbek kordonundan azıcık dinletim dedi duyunca öle rahatladımki çok şekerlerdi ya ALLAH'ım esirgesin kuzularımı ama içerde biraz kanaman var dedi ilaca devam et yine damla şeklinde leke olursa korkma ama kanama olursa hemen gel dedi inş.bişe olmaz dua edin banada bol bol.bulantılarım geçmişti ne güzel dün geri başladıevime geldim bugün kızım evimizi özledim diye sızlıyordu eşimde duramaz oldu özlemiş aşkım bir yemek yap yat temizli ben yaparım diyor kendimide iyi hissedince geldim işte böle kızlar hayırlısıyla şu aylar geçse alsak bebişlerimizi kucaklarımıza inanın nasıl büyütürüm ikizleri diye düşünüyordum ama şimdi onu hiç düşünmüyorum bıran önce aylar geçsin dogurim kucama alim diye düşünüyorum
1.sayfadan son sayfaya kadar yazdıklarınız okudum. Hatta okurken şekerliğin,meryemin,teacher'in ne zman hamile olacağını merak ettim. Hamileyim haberini ilk veren şekerlik sanırım ayağını sürttü .. Allah eli,ayağı düzgün,sağlıklı sıhatli,uzun ömürlü evlatlar nasip etsn hamişlerimize? Peki birşey sorabilirmiyim???
Acaba benide aranıza alabilrmisiniz?,uğurunzdan dualarınzdan yararlansam :18:
aramıza hoşgeldin tatlım :) dualarımız senden yana olacak bunu unutma sakın... çok değişik bir duyguymus bu hamilelik anneliğe hazırlanmak... helesi son iki gündür hissetmeye basladım artık. haftadayız normal sanırım :) bir de gelişimi 1 hafta önden gidiyordu bakalım önümüzdeki randevumuz 14 mayısta o zaman cinsiyetimizi de öğrenicez :) darısı senin de basına inşaAllah
Çok ama çok teşekkür ederim canım,Allah razı olsn.. İnşallah o duyguyu bende tadarım çünkü çok istiyorum. Kız yada erkek hiç farketmiyordr heralde yeter ki sağlıkla al kucağına,annemin bir sözü vardır bir avazda kurtulursn inşallah.Benim içinde dua et,hamilelerin duası kabul olurmuş
her bebeğimi gördüğümde usgde... her cırpınısını hissettiğimde duamdır bu zaten. rabbim her isteyen insanlara hayırlısıyla bu duyguyu yasamayı nasip eyle diye... dilerim en yakın zamanda tadarsın sen de bu duyguyu tatlım... ben coğu yolu denedim hoş geçmişi okumussun ama hatırlatayım... ilişki sonrası yan yat emi :) cok etkisi oluyor. yumurtalıklar sağda ya da solda olduğu için
daha hamile olmadan bunu hissediyorsam,hamilelik nasıl birseydir,nasıl bir mutluluktur kimbilir :) Çok teşekkür ederim dualarn için, tavsiyen için
Allah yardımcın olsun ve duaların en yakın zamanda kabul olsun tatlım :) ben hala şoktayım biliyor musun 4. aya girdik ama :) daha gecen gün bir elbise giydim göbüsüm biraz cıktı anaa ben hamileyim gerçekten dedim
KIZLAR BENİ HATIRLADINIZ MI HEPİNİZ HAMİLE KALDINIZ DİYE İKİ SATIR YAZIP ÇIKMIŞTIM HANİ:) UĞURLU GELİN DİYEAllah razı olsun sizden uğurlu hamileler sizi:) çift çizgiyi gördüm az önce:)) çok mutluyum ya dua nızı da istemiştim dua ettiyseniz Allah razı olsun.
1.sayfadan son sayfaya kadar yazdıklarınız okudum. Hatta okurken şekerliğin,meryemin,teacher'in ne zman hamile olacağını merak ettim. Hamileyim haberini ilk veren şekerlik sanırım ayağını sürttü .. Allah eli,ayağı düzgün,sağlıklı sıhatli,uzun ömürlü evlatlar nasip etsn hamişlerimize? Peki birşey sorabilirmiyim???
Acaba benide aranıza alabilrmisiniz?,uğurunzdan dualarınzdan yararlansam :18:
teachercnn
ask olsun canım bana bişi dememişsin cok kırıldım gerçekten bebişimi onca fotosunu ekledim falan(( tmm tmm annadım ben seni
Canım benm hoşgeldin aramıza ama okuduysan yazdıklarımızı aylarca bekledik. ümitsizliğe düşmek üzere olduğumuz anlar oldu. ama ALLAH tan umut kesilmemeli ve dua ederek beklemek sabretmek gerekiyo. inşALLAH ALLAH sana da isteyen herkese de nasip eder
Hoşbuldum =) Evet eylül ayından beri bu topiktesiniz:) Ama herkese uğur getirmiş. Herkes önce Allah'ın izniyle sonra sizlerin ve kendi dualarıyla hamile kalmış. Umarım benimde bu hayalim gerçekleşir..
Sağlıkla kucağına al emi
canımmm beniiiimmmmmm. o kadar çok şey yazdım ki sonra dönüp okumadım ne yazıp yazmadığımı. senin bebişine bakmaz olur muyum? baktım. çok da sevindim. inşallah daha ileriki günlerde de ALLAH onları görmeyi bize nasip eder. bende ekliyim resmini salı günü doktor dönüşü. kusura bakma tamam mı alıngan annecik
Hoşbuldum =) Evet eylül ayından beri bu topiktesiniz:) Ama herkese uğur getirmiş. Herkes önce Allah'ın izniyle sonra sizlerin ve kendi dualarıyla hamile kalmış. Umarım benimde bu hayalim gerçekleşir..
Sağlıkla kucağına al emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?