- Konu Sahibi teachercnn
-
- #1.041
teşekkürederim canım evet ikizlerim geliyor çok güzel bir duygu:)senin ilk bebeğinmi? inş saglıkla kucamıza alırız hepimiz bebişlerimizi.benimde pantolonum karnımı sıkımaya başladı karnım çabuk çıkacak gibi:)hava açınca beli lastikli hamile pantolonları var ondan alıcam bebişlerim rahat olsunlar kuzularım.
selamlar
topiğinizi zaman zaman okuyordum
şimdi baktım ki nerdeyse hepiniz hamile kalmışsınız ne güzel
bebişlerinize sağlık versin rabbim
meryemgulmira tebrikler ikiz bebeğin geliyormuş
ne güzel bir duygudur kimbilir
benim de oğlum olacak inşallah
sizin gebelikler daha yeni sanırım
ben 29. haftama giricem yarın
şekerlik kaşıntıdan söz etmişsin
göbeğinin çatlaması için henüz erken
bebe yağı alerji yapıyor olabilir, ona dikkat et, çünkü genelde alerji yapıyor bebe yağı
ben 25. haftama kadar 10. haftadan itibaren badem,kakao,kayısı,buğday yağı karışımı, vazelin ve acıbadem sütü kullandım dönüşümlü olarak
25ten sonra da lierac jele başladım
şimdilik çatlağım yok bakalım ama 30dan sonrası önemli asıl
teachercnn kilo almadım ama göbeğim çıktı demişsin
çok normal bir durum benim de öyleydi
göbek belli değildi ama pantolonlarımın önü zorluyordu
bebeği ilk zamanlar sıkıştırmak iyi değil
hamle pantolonu kullanmaya başlayabilirsin bence
ben de erken başladım kullanmaya
önemli olan rahat etmek
hepinizi tekrardan tebrik ediyorum
canım çok teşekkür ederiz. inşallah Allah hepimize sağ salim sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder. evet pantolonlar sıkıyo belden ya. almadım hamile pantolunu en geniş olanlardan giyip idare ediyorum işte şimdilik ama en kısa zamanda gerekiyo. seninde çok az kalmış. Allahın izniyle inş. kolay olur doğumun. nasıl gidiyo. ilk zamanlarla son zamanları kıyaslarsan?
utopya çok teşekkürler ya çok güzel aydınlattın valla. ekledim seni. sorularım olursa tecrübelerinden faydalanmak için sorarım. tekrar teşekkürler
meryeeemm şekerliiikkk minikgeliiiinnnnn cemreeeeee
nerelerdesiiiniiiizzz?
merak ediyom ya arada yazın başlığımıza. habersiz bırakmayalım birbirimizi.
inş herşeyiniz yolundadır.
yerim ben o bebisi...Allah o'nu korusun, yarabbim...Eki Görüntüle 389738
bu da bebişimin geçtiğimiz çarsamba günkü durusu kızlar :) çok tatlı değil miiiiii
KIZLAR BENİ HATIRLADINIZ MI HEPİNİZ HAMİLE KALDINIZ DİYE İKİ SATIR YAZIP ÇIKMIŞTIM HANİ:) UĞURLU GELİN DİYEAllah razı olsun sizden uğurlu hamileler sizi:) çift çizgiyi gördüm az önce:)) çok mutluyum ya dua nızı da istemiştim dua ettiyseniz Allah razı olsun.
teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu. çook başka bişey ya ama şimdiden korku sardı içimi. bi korkuyorum bi gülüyorum bi ağlıyorum manyak oldum resmen.)))
mrb kızlar 10 günden beri annemde yatıyordum orda nette yok.pazar günüydü denize gittik oturduk bir iki saat eve geldik 4 katta oturuyorum asansörümüz yok çıkınca yoruldum biraz birde uyku çöktü yattım uyandımda laboya gidim dedim birden kan geldi drmu aradım nöbetçiymiş ALLAH'tan gittik bebişlerin kalp atışları var iyi gözüküyorlar ama içinde kanaman var biraz dedi ilaç verdi bir yeme laboya kalktım 1 hafta laboya gittimde damla damla kahve rengi leke geldi şükür kesildi 2günden beri bebeklerimi kaybedecem diye çok korktum ALLAH birdaha yaşatmasın inş.bugün konrole gittim kalp atışlarını dinleyebilirmiyiz dedim ilk aylarda bebe zararlı dedi ama dur göbek kordonundan azıcık dinletim dedi duyunca öle rahatladımki çok şekerlerdi ya ALLAH'ım esirgesin kuzularımı ama içerde biraz kanaman var dedi ilaca devam et yine damla şeklinde leke olursa korkma ama kanama olursa hemen gel dedi inş.bişe olmaz dua edin banada bol bol.bulantılarım geçmişti ne güzel dün geri başladıevime geldim bugün kızım evimizi özledim diye sızlıyordu eşimde duramaz oldu özlemiş aşkım bir yemek yap yat temizli ben yaparım diyor kendimide iyi hissedince geldim işte böle kızlar hayırlısıyla şu aylar geçse alsak bebişlerimizi kucaklarımıza inanın nasıl büyütürüm ikizleri diye düşünüyordum ama şimdi onu hiç düşünmüyorum bıran önce aylar geçsin dogurim kucama alim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?