- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
- Konu Sahibi teachercnn
-
- #1.081
sekerlik bebişin çok tatlı ALLAH'ım esirgesin nasıl gidiyo hamişlik bende yarın eklicemde nasıl ekleniyor tarıf edermisin canım
kuzum benim şaka yaptım dün :) alınganlık değildi... sen nasılsın bulantıların falan ne alemde ? hamişliğe alısabildin mi ?
canım benim dualarım seninle dilerim en yakın zamanda hamiş kalırsın sen de...
canım gözün aydın. Senin adına çok sevindim.İNŞALLAH ALLAH isteyen herkese nasip eder HAYIRLISIYLA
allah razı olsun ,çoook sağolun =) beklemedeyim adetime 10 gün,umarım olmamda bebişim gelir
mrh bende ne zamandır takip ediyorum hepinizi yeni annelerin dualarını almak inanın çok motive ediyor bekleyenleri bende bu ay yumurta takibine başladım yumurtamın çatladığını gördük normalde 5-6 mayıs adet olmam lazım (inş.olmam) hala beklemedeyim bazen kesin bu ay olacak diyorum kendi kendime seviniyorum bazende olumsuz düşünerek ağlıyorum allahım herkese bekleyenlere nasip etsin yeni anneler dualarınıza ihtiyacımız var unutmayın bizleri :)
kızlar nerelerdesiniz sesiniz solunuz çıkmıyor herşey yolundadır inş bebişleriniz napıyor kıpırdıyorlarmı bakim
kızlar nerelerdesiniz sesiniz solunuz çıkmıyor herşey yolundadır inş bebişleriniz napıyor kıpırdıyorlarmı bakim
merhaba tatlım yeni geldik :) bebişimiz kıpırdanmaya basladı teyzesi :) hani cok belirgin değil ama cok tatlı :) hafiften seyirttiriyor annesini :) sen napıyorsun iyi misin ? nasıl geçiyor hamişlik var mı bir sıkıntı ?
bu arada kızlar kıyafetlerle aranız nasıl. göbek çııyo yavaş yavaş. tişörtlerimin hiç birini görmek istemyorum yaaaaa. hamile gibi de değil göbek. kilolu biriymişsin gibi görünüyo şimdi.
Bir sıkıntı yok şükür iyiz bebişlerle :)kızlar benim tahminime biri kız biri erkek gibi bu gittimizde belli olur:)nerden tahmin ediyorsun derseniz kızımıda da bu aylarda arada kıpırtısını hissetmiştim sagdaki bebişi aynı kızımdaki gibi hissettim soldaki bebişimde farklıydı sanki kayıyor dönüyor gibiydi uzandımda arada bir hissediyorum kuzucuklarımı
Ben bir tane aldım hamiş pantolonu beli ayarlanıyor onu giyorum şimdilik ama tişörtlerimi giyorum daha 1 kilo almışım :)iyip içip yatıyorum tartıldımda 2 3 kilo almışımdır diye bekliyordum şaşırdım zaten ben almak istemiyorum bebişlerim alsın gelişsinler kuzucuklarım
mrb canım. çok şükür herşey yolunda. yok teyzesi bizimki daha çok minik. sanırım 19. 20. haftalarda hareketleri hssederiz.
bu arada kızlar kıyafetlerle aranız nasıl. göbek çııyo yavaş yavaş. tişörtlerimin hiç birini görmek istemyorum yaaaaa. hamile gibi de değil göbek. kilolu biriymişsin gibi görünüyo şimdi.
Ben bir tane aldım hamiş pantolonu beli ayarlanıyor onu giyorum şimdilik ama tişörtlerimi giyorum daha 1 kilo almışım :)iyip içip yatıyorum tartıldımda 2 3 kilo almışımdır diye bekliyordum şaşırdım zaten ben almak istemiyorum bebişlerim alsın gelişsinler kuzucuklarım
maşallah arkadaşım
ikiz annelerine çok bayılıyorum darısı bana olsun inşallah...
biz 5 senedir bebek özlemi çekiyoruz ne olur dua et
dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ..bi ümit işte
hamilelerin duası kabul olur bu uğurda çok çaba sarfediyoruz ...
sekerlik benimki 2 kese oldu için yan yana sag sol diye tarif ettim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?