- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
- Konu Sahibi teachercnn
-
canım sayfa 10 ve 11 yazdım kürler ben geçen ay sadece sütü kaynatıp oturmuştum buhar içine başka bişe koymamıştım ama bir gün yaptım dur bakim faydası olukmu görecez
onlara da bakarım da bana en ilginci regl döneminin 7. gününden 15. güne kadar olan sürecte kullanılacak bir kür varmıs o dikkatimi cekti...
2 sub bardağı suyun içine bir orta boy soğan 4e bölünüp üzeri kapalı olarak 5 dk kaynatılacakmıs. sonra üzeri açılıp içilebilecek ılıklığa gelince içecekmişsin ve bunu her gün taze yapcakmıssın. bilemedim. kafam karısıyo :) dedim kendi kendime hatta. bu soğanı kaynatıp içicem tm güzel, bebek için ön hazırlık o da iyi ama kokudan adamıı kaçırırsak nolcak
canım bende ilk ayımda hamile oldugumu anlamadım akıntım vardı sonra ufak ufak kanama ve kahve rengi lekelenmelerim oldu tabi hamilelik aklımın ucundan bile geçmiyodu daha evliliğimin ilk ayı bitmişti çünkü doktora gitmedim sonra şiddetli kusmalar başlayınca eşime dedim bi test al yapalım sonuçta çift çizgi :) hamileymişim tabi daha yeni evlilik kocana alışamadan bide çocuk ilk zamanlar kabullenmek zor oldu ama neticede şuanda 16+1 haftalık hamileyim 15 hafta yine lekelenmelerim oldu doktorum bi iğne reçetesi faxladı onu yaptırdın ikigun sonra geçti kontrole gittim bişey yok çok şükür şimdilik bende korku içindeyim bebeğime bişey olurmu acaba diye
inşallahhh canımm
nesli ben de tebrik ediyorum, saglikla kucagina almani dilerim...
meryem, iyi sabrediyorsun valla, ben senin yerinde olsam dakka basi idrar testi yapardim
cnm aynı belirtiler bendede vardı gaz halsizlik tansiyon düşmesıi ateş adetim de 6 gün geçmişti tam umutlanmıştım yarın doktora gidecektik ki bu gün kahverengimsi kan geldi üstüne görmedir diye düşünüyorum yada düsünmek ıstıyorum diyim umarım öyledir senin de 1 haftan geçsin çabucak dilediğin olsun umarım...
kıslar yaaa başım döndü dün ,fazla bir gaz olayım var,sürekli bşyler yiyesim var,arada ateş basıyoo,sarı akıntım var.gögüs ucum çok olmasada agrıyor..tümhamilelik belirtileri var özellikle başım dönünce daha bi umutlandım adetime 1 hafta var... hemen geçsin şu hafta çok merak ediyprum:)
slm kizlar ben aranizda yeniyim 5 aylik evliyim suan vajina kasintim var cok fena neden oluyor bilen varmi bide cok idrara cikiyorum gunde 6 7 defa gidiyorum yardimci olurmusunuz bide hamilelik kac gun sonra belli oluyor simdiden tsk ederim
meryemcim, dualarim seninle...
meryem canin sagolsun, uzulme bak, hem senin bu ikinci degil mi? biz daha siftah yapamadik
takma kafana, olursa olur, olmazsa olmaz de, hic beklemedigin bir anda da gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?