- Konu Sahibi teachercnn
-
sonucu aldım negatif çıktı dünya başıma yıkılmış gibiyim şuananneme bile gitmedim canımın sıkıntısından.bu kadar belirtiler vardı renk degişikli akıntı,gösüm şişti sızlıyordu,altan kendi kendime muayene bile yaptım hepsi boş belirtilermiş meger çok umutlanmıştım ama olmadı napalım kısmet hayırlısı daha kırmızı kartı yemedim 5 aydan beri ugraşıyoz boş bu ay ne kadar kür mür varsa yapacam bunu sonucundada tumassam bilmiyorum yani artık hayal kırıklı yaşam istemiyorum off yeter yaaa etrafımdaki herkes hamile bi ben kalamadım anasını satim
mrb kızlar. ya biz kadınlar ne kadar duygusalız. yazdıklarını okuyunca ağlayasım geldi var ya
üzülme canım ya zamanı geldiğinde olur inş. ki cemrenin dediği gibi senin teselli bulacağın kızın var(allahım esirgesin)
bizde o da yok:84:
dua edelim ve hayırlısını isteyelim
bir müslümanın kendinden çok mümin kardeşine yaptığı dua daha makbulmüş. dualarımızda birbirimize de yer verelim.
allahın izni ile olmayacak bişey yok. yeterki umudumuzu yitirmeyelim canım
mrb kızlar. ya biz kadınlar ne kadar duygusalız. yazdıklarını okuyunca ağlayasım geldi var ya
üzülme canım ya zamanı geldiğinde olur inş. ki cemrenin dediği gibi senin teselli bulacağın kızın var(allahım esirgesin)
bizde o da yok:84:
dua edelim ve hayırlısını isteyelim
bir müslümanın kendinden çok mümin kardeşine yaptığı dua daha makbulmüş. dualarımızda birbirimize de yer verelim.
allahın izni ile olmayacak bişey yok. yeterki umudumuzu yitirmeyelim canım
evet canım iyiki kızım var o olmasa düşünemiyorum halimi onunla teselli oluyorum zaten.dua ediyorum hepimiz için.bide bugün akşam üstü iki kadın akrabamız oluyor ikiside hamiş benide görünce slm vermesen olmaz.gittim yanlarına artık bana da sordular bişe varmı hamiş gibi duruyon sen demesinlermi içim cızladı kendimi o an kısır gibi hissettim bende yok adet olmadım günüm geçmedi daha dedim hiç testten bahsetmedim bile yarın yada birgüne kırmızı kartı yerim heral
aman boşver insanların ne dediğini. böyle şeyleri düşünme bile. hem sen daha kaç yaşındasın?
takmamaya çalışıyorum ama elimde degil.20 yaşındayım sen
kız meryem sen tam kötekliksin. yaşın daha 20.
2.çocuk olmazsa insanlar kısır olduğunu düşünecek diye dert ediyon kendine. daha 30 35 kadar çok zamanın var. dert etme kendine böyle şeyleri
ben 25 yaşındaym
bu arada sen kaçında evlendin ya? hangi ara kızın oldu:44:
17de okumadım yani ben istemedim ve evlendim
canım boşver ya. sen eşinle aranı iyi tut gerisi ne derse desin. umarım o da senin yanındadır.
cahil insanlar işte,sen netten okuyup araştırıp öğrenip doktoruna da başvuruyosun. doğrusunu yapıyosun. boşver o insanların ne dediğini.
hem daha küçüksün. az evliliğinin tadını çıkar. eşinle çocuğunla vakit geçir. zamanı gelince 2.si de olur
sekerlik canim, ozel mesaj gonderemiyorum
aksama misafir var, onun hazirligi var, bi yandan yemek bi yandan internet, oylaniyorum:)
sen nasilsin?
ohoooooo meryem ve teacher, sizin bana abla demeniz lazimmis ama:86::86::86:
günaydın tatlım.
öncelikle hayırlı olsun. Allah bir ömür boyu mutlu olabilmeyi nasip etsin huzurla...
vajinada kaşıntın mantar olabilir... bir de idrara çıkarken yanma hissi var mı ? aynı sorunlar bende de vardı da ordan biliyorum :)
kaşıntı için mantar demişti doktorum onun için bir krem ve iki tane fitil vermişti ( temizliğe dikkat et dedi )
sık idrara çıkma ve bunun yanında yanma varsa ( ki mantar varsa zaten tetiklermiş ) idrar yolu enf. geçiriyor olabilirsin. bence vakit kaybetmeden doktora gitmelisin.
yok canim doktara gitmedim ama bugun iyim:)idrarre ciktigimda yanma oluyordu gece sabaha kadar kasiyodum cinler diyoduki tuvalete firca varya onu al kasi kurtul diyoduama gerek kalmadi jel kullandim 2 gun bugun sukur iyim ama suan isteyim hamis olmak insallah olursam burda sizlerle paylasmak isterim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?