Akıntı rengi nedir bu korkuyorum

Doktorum umrede atamaadım ama saglıklı yani acildeki doktor öyle dedi
Yaa senin doktorunda mı umrede benim doktorumda umrede ama biz mesaj haberleşiyoruz hatta ben benim içinde dua edermisiniz dedim oda senin için de dua edicem saglıklı evlatlar nasip etsin diye rabim isteyen herkese sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun ben çok stres yapıyorum geçen ay kimyasal olunca doktor keseyi görüp kalp atışı duyup evet herşey yolunda demeden ben rahatlamıyacam benim gögüs agrım oluyor bazen agrı aralıp normalle dogru dönünce korkuyorum mide bulantısı falanda yok sadece arada kasık agrım oluyor iştahım çok açık hiç doymuyorum öyle yaa bian önce doktora muayene olup rahatlamak istiyorum

Benimde iştahıö cokkkk acıkkk yaaa cok

Farklı duygular ama ben bu bekleme süresi çabucak geçsin gerçekten hamilemiyim ögrenmek istiyorum
Ben doktora ulasamıuorum ilçede pturuyorum ya yazılar okudum dıs gebelik falan sag kasıgımda agrıyor korktum acaba beta artısım normalmi 16sı-57
18i-168
21i-690 normal mi acaba

Ben doktora ulasamıuorum ilçede pturuyorum ya yazılar okudum dıs gebelik falan sag kasıgımda agrıyor korktum acaba beta artısım normalmi 16sı-57
18i-168
21i-690 normal mi acaba
Artışın normal artmış kasık agrısı da Bende de oluyor baya saplanıyor bazen bazen hiç birşey yok benim 2 tane sag yumurtam gelişmişti büyük ihtimal sag tarafada yerleştiginden dolayı senin hangi tarafa yumurtan olmuştu

Sagda olmustu 1 yumurtam benimde sizinde sag taraftamj agrı oluyor

Sagda daha çok solda az hafif oluyor seninde sag yumurtan oldugu için saga yerleşmiş ondan daha çok agrın oluyor
Yerleştikten sonrada agrı olur mu acaba ben gittiğimde 3 haftalık falandım kese gözükmemişti ama rahimde yerleşecegi yeri gözükğyor dedi doktor susb acaba yerleştimi

Yerleştikten sonrada agrı olur mu acaba ben gittiğimde 3 haftalık falandım kese gözükmemişti ama rahimde yerleşecegi yeri gözükğyor dedi doktor susb acaba yerleştimi
Valla canım ben daha doktor muayenesine gitmedim 25 ocakta gidicem ben çatlatma iğnesi vurdum tam 7 günüde nasıl bir agrım vardı belim sag kalçam sag kasık falan baya agırdı dedim evet yerleşiyor neredeyse bir haftada agrısı oldu saplanıp çıkar gibi agrı şimdi çok az oluyor özelikle bir yerlere uzandıgımda benim enson adet tarihim 14 Aralık 31 aralıkta çatlatma ignem adet günü baz alsak 25 tam 6 haftalık olmuşum ama doktor keseyi boyutuna göre de ayarlıyor haftasını geç döllenme oldugunda şimdi tek duam saglıklı bir hamilelik olsun gittigimde kese valla görsün bir sıkıntı yok herşey yolunda desin diye dua ediyorum rabim herkesin kini saglıklı sıhhatli kucagına aldırsın

Merhaba canım benim bugün kontrol vardı keseyi gördük 5 haftalık dedi 2 hafta sonra tekrar gel ozaman kalp atışını dinleyecez dedi çok mutluyum çokk rahatladım sende rahat ol hayırlısıyla sende kesesini görürsün o endişelerin geçer

Benimde betam 2500 oldu doktorum 30 u cagırdı insallah kesen için

Evet canım 8 indede kalp arısı slıcaz insaallaaah sen ne yaptın
İyi maşallah sevindim Benimde 8 kalp atış için gidicem canım senin kese kaç mm di kaç haftalıksın birde bulantı falan varmı? Ben 25 gittigimde 5 haftalık demişti ona göre bugün 7 ci haftaya girmiş oldum benim bulantım falan yok şişkinlik falan gögüs şişkinlik ara ara agrı oluyor öyle benim annem ablamlar baya bulantı falan yaşamışlar bende öyle olurum diyordum ama şimdilik çok şükür çok iyim çok iştahlıyım sürekli acıkıyorum bebeyim saglıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…