Akıntı rengi nedir bu korkuyorum

Bende de bulantı vs yok kese 2 cm di 2 bucuk olunca kalp atısı alınır dedi kaç haftalık oldugunu demedi bana ya bende sormadık heyecandan sanırım . Bendede iştah artısı ara ara kasık agrısı gögüs hassasiyetim vee progestandan dolayı sanırımm uyyykuu uyuyorum baya

Hu hafta progestanı bırakıcak kanama vs yok diye letu ile gebe kaldıgım için tiske atmamk için kullandırmıs

Senden detaylı kan tahlilleri idrar tahlili vs aldımı
Bende de sendeki belirtiler gibi var bende vajinal progestoron kullanıyorum doktorumum banada devam et dedi 13 haftaya kadar bana adet döngünle haftan uyuşuyor geç döllenme gelişim geriliği falan yok iyi dedi 5 haftalık dedi zaten adet tarihime görende aynı 7 haftaya girdim bugün bana detaylı test falan yapmadı benim vitamin deyerlerime falan bakmıştı tedavi başlamadan önce zaten baya vitamin kullanıyordum şimdi yeniledi dozlarını yine kullanıyorum ben şimdi özbekistandayım türkiye gibi ilerlemiyor herhalde normal dönüş yapıcak tık hamilelik olunca doktor 8 inde muayene edelim bir sıkıntı yoksa öyle gidebilirsin dedi bizde biraz daha uzattık birazdaha haftam ilerlemesi daha iyi olacak uçak yolculuğu falan düşündürüyordu türkiyeye gidince artık eksik yapılması gereken test falan yaptırırım sana yaptılar mı test falan?

Yaptılar suanlık sadece demir kullanıyorum damla seklinde ve progestan folik asit

Reactions: Lim
Yaptılar suanlık sadece demir kullanıyorum damla seklinde ve progestan folik asit
Yaa ne testleri yaptılar ne yapılması gerekiyor bilimiyorum ne testi yaptıklarını biliyormusun bende doktoruma sorarım türkiyede yapıyorlar bunları yapmamız gerekmiyor diye

Bizde dinledik bugun cok sukur
Rabim saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin tabi isteyen bekleyen herkese nasip etsin hep dualarımdalar o imtihan yaşadım için dua çok önemli rabim saglıklı sıhatili hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabim saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin tabi isteyen bekleyen herkese nasip etsin hep dualarımdalar o imtihan yaşadım için dua çok önemli rabim saglıklı sıhatili hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminnn amin çok içten aminnn

Reactions: Lim
Bidaha ne zaman gideceksiniz acaba
22 şubatta gidicem nasip olursa türkiyeye dönüş düşünüyoruz 27 şubatta gitmeden tekrar kontrol olalım diyoz bakalım hayırlısı artık bugün 8 hafta 3 günlügüz mide bulantısı falan yok iştahım var yemeklerimi yapıp yiyebiliyorum çok şükür sadece şişkinlik gaz falan oluyor geçen doktoruma söyledim oda az az sık sık ye dedi yürüyüşde yapabilirsin çok tempolu olmamakla birlikte öbür türlü iyim çok şükür beni birtek yolculuk korkuyor 5 saat uçuş son tekrar memleket için bir buçuk saatlik uçuş daha baya yorucu olucak inşallah basınç falan etki etmeden giderim sen nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor

Benimde iyi ama bana doktorum bidaha subat sonu veya mart bası gel dedi ama sabredemiyorum gitsemmi bidaha

Benimde iyi ama bana doktorum bidaha subat sonu veya mart bası gel dedi ama sabredemiyorum gitsemmi bidaha
Bence sabret rahat ol canım benim türkiyeye gitmem geç olursa şubat sonu yada marta giderim bir sıkıntım olmadıgı sürece gitmenin geregi yok sık sık bence

Gögüs agrılarınız devam ediyor mı sizinde
Evet var geceleri daha çok oluyor zaten ben hamilelik ögrenir ögrenmez bralelet sporcu atleti giyiniyorum onu için gün içinde rahatım ilerleyen aylarımda hamilelik için olanlarda alıca emzirmeyede uygun olanlardan senin nasıl agrın kusman falan oluyormu

Merhabalar bugun kontrolde kalp atısı alamadık bebegimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…