Bence ümidini kesme çünkü daha erken idrarda çıkması için çatma ignesi 36 sonra çatlıyor yani ertesi gün tüplerde rahme gelmesi kana sonrasında idrar geçme süreci var onun için doktorum igne vurulgu günden hariç 17 günde test yap diyor diyer türlü erken yapsan igne etkisi falan varsa deyer yükselmesi bu kadar zaman alıyormuş önden yapmanın bir mantıgı yok beklemek zor biliyorum ama başka çaremiz de yok inşallah seninde sonunda güzel sonuç alacagı ı düşünüyorum tabi ümitli ol ama olmayıncada kendini çok üzme ben bunu defalarca yaşayıp ilk zamanlar çok üzülüyor birkaç gün atlatma sürecim oluyordu sonrasında baktım artık bu bir imtihan rabim ne zaman nasip ederse o zaman olur ben elimden geleni yapıp taktiri Allah a bırakmak öyle yapıyorum öbür türlü üzüldükçe bir sonraki tedavi sürecine girmek istemiyor yıpranıyorusun benim hep duam rabim bizim gibi isteyen bekleyen herkese hayırlı Salih evlatlar nasipBu anlattıklarının. Birebir aynını yasıyorum bende hayırlısı 2 ocakta iğne oldum bende ama erken gebelik testinde cıkardı diye düşünüyorum ve gögsüm falan agrıyor sankş regl olacam yağ