Bence ümidini kesme çünkü daha erken idrarda çıkması için çatma ignesi 36 sonra çatlıyor yani ertesi gün tüplerde rahme gelmesi kana sonrasında idrar geçme süreci var onun için doktorum igne vurulgu günden hariç 17 günde test yap diyor diyer türlü erken yapsan igne etkisi falan varsa deyer yükselmesi bu kadar zaman alıyormuş önden yapmanın bir mantıgı yok beklemek zor biliyorum ama başka çaremiz de yok inşallah seninde sonunda güzel sonuç alacagı ı düşünüyorum tabi ümitli ol ama olmayıncada kendini çok üzme ben bunu defalarca yaşayıp ilk zamanlar çok üzülüyor birkaç gün atlatma sürecim oluyordu sonrasında baktım artık bu bir imtihan rabim ne zaman nasip ederse o zaman olur ben elimden geleni yapıp taktiri Allah a bırakmak öyle yapıyorum öbür türlü üzüldükçe bir sonraki tedavi sürecine girmek istemiyor yıpranıyorusun benim hep duam rabim bizim gibi isteyen bekleyen herkese hayırlı Salih evlatlar nasipBu anlattıklarının. Birebir aynını yasıyorum bende hayırlısı 2 ocakta iğne oldum bende ama erken gebelik testinde cıkardı diye düşünüyorum ve gögsüm falan agrıyor sankş regl olacam yağ
Merhaba canım ben test yaptım bir saat önce pozitif çıktı gidip kan verdim hep pıhtılaşma varmı hemde beta hcg testi öglen sonrası çıkıcak bakalım pek sevinemiyorum tam geçen ay kimyasal olunca kanda da çıkarsa 2 günde bir tekrarlatır doktorum saglıklı ilerliyorum artış oluyor mu diye sanada haber vermek istedim ümidini yitirme zamanı gelmiş se nasip olurBu anlattıklarının. Birebir aynını yasıyorum bende hayırlısı 2 ocakta iğne oldum bende ama erken gebelik testinde cıkardı diye düşünüyorum ve gögsüm falan agrıyor sankş regl olacam yağ
Merhabalar hayırlı olsun cokkk sevindimm kaç coktı beta hcg ibsalllah sag salim kucagına alırsın evlsdınıBence ümidini kesme çünkü daha erken idrarda çıkması için çatma ignesi 36 sonra çatlıyor yani ertesi gün tüplerde rahme gelmesi kana sonrasında idrar geçme süreci var onun için doktorum igne vurulgu günden hariç 17 günde test yap diyor diyer türlü erken yapsan igne etkisi falan varsa deyer yükselmesi bu kadar zaman alıyormuş önden yapmanın bir mantıgı yok beklemek zor biliyorum ama başka çaremiz de yok inşallah seninde sonunda güzel sonuç alacagı ı düşünüyorum tabi ümitli ol ama olmayıncada kendini çok üzme ben bunu defalarca yaşayıp ilk zamanlar çok üzülüyor birkaç gün atlatma sürecim oluyordu sonrasında baktım artık bu bir imtihan rabim ne zaman nasip ederse o zaman olur ben elimden geleni yapıp taktiri Allah a bırakmak öyle yapıyorum öbür türlü üzüldükçe bir sonraki tedavi sürecine girmek istemiyor yıpranıyorusun benim hep duam rabim bizim gibi isteyen bekleyen herkese hayırlı Salih evlatlar nasip
Evde yaptım kan verdim iki saat sonra çıkacak iyi dileklerin için çok teşekkür ederim rabim bekleyen herkese sanada nasip etsin inşallahMerhabalar hayırlı olsun cokkk sevindimm kaç coktı beta hcg ibsalllah sag salim kucagına alırsın evlsdını
Şimdi kan sonucumda çıkmış 209.0Merhabalar hayırlı olsun cokkk sevindimm kaç coktı beta hcg ibsalllah sag salim kucagına alırsın evlsdını
Yaa inşallah çıkar ne zaman sonuç beli olur canımBende şimdi kan verdim negatif biliyorum ama verdim dayanamadım
Benimde cıktı kan sonucum 57.6Yaa inşallah çıkar ne zaman sonuç beli olur canımbenimde doktor 5 gün sonra tekrar test yap dedi teste göre kontrole gel vitamin ilaçlarıma devam ediyorum sulandırıcı iğnede birer gün arayla devam et 5 gün sonraki kan sonucunda sonra muayene nasıl ilerliyecegini beli olacak bakalım inşallah saglıklı bir gebelik olur
İyi canım bence var benden iki gün sonra yapmışsın sen çatma ignesini geç döllenme falan gibi durumlar olabiliyor iki günde bir tekrarla iki katı artış oluyormu kontrol edebilirsin ben yurt dışındayım doktor 5 bekletiyor türkiyede olsam 2 günde bir takip ederdim nasip ya hayırsı nasibimizde varsa olur rahat yine haberleşelimBenimde cıktı kan sonucum 57.6
Acik doktoru dedi 2 gub sonra tekrar ver diye kendi doktorumla görüşmedim henuz yarın ulasıcamİyi canım bence var benden iki gün sonra yapmışsın sen çatma ignesini geç döllenme falan gibi durumlar olabiliyor iki günde bir tekrarla iki katı artış oluyormu kontrol edebilirsin ben yurt dışındayım doktor 5 bekletiyor türkiyede olsam 2 günde bir takip ederdim nasip ya hayırsı nasibimizde varsa olur rahat yine haberleşelim
Ama kaset testte neden cıkmadı acabaİyi canım bence var benden iki gün sonra yapmışsın sen çatma ignesini geç döllenme falan gibi durumlar olabiliyor iki günde bir tekrarla iki katı artış oluyormu kontrol edebilirsin ben yurt dışındayım doktor 5 bekletiyor türkiyede olsam 2 günde bir takip ederdim nasip ya hayırsı nasibimizde varsa olur rahat yine haberleşelim
Canım benimki 209 de çok koyu çıkmadı demeki daha idarara geçmemiş herkes hcg oranı faklı olur hergebeligin bile farklı oldugunu söylerler önemli olan 2 günde bir güzel artışını olması en azından saglıklı ilerliyorun göstergesi olur inşallah saglıklı bir gebelik tir ben sana dedim ama akıntının mantar deyil gebelik belirtisi olabilir Bende de oluyor geçen ayda olmuştu rabim hayırlı etsin artık stres yapma akışına bırak nasip olurAma kaset testte neden cıkmadı acaba
Merhaba canım ne yaptın tekrar test yaptın mı?Benimde cıktı kan sonucum 57.6
Maşallah güzel artış olmuş hayırlısıyla sonuda evladına kavuşmak olur belirti falan yaşıyon mu?Yaptım canım 168 2 gun sonradı
Belirti yasamıyorum suanlık sDece aag kazık agrım oluyor korkuyorum ya sizin nasıl durumlar beta artısı falanMaşallah güzel artış olmuş hayırlısıyla sonuda evladına kavuşmak olur belirti falan yaşıyon mu?
Benim gögüs agrım kasık agrım oluyor mide bulantı falan daha yok aksine yeme artışı var bende yarın tekrar vericem bakalım nasıl saglıklı mı ben geçen ay kimyasal yaşadım diye çok stresli tedirginim yine aynı şey olur diye geçen ay belirtim baya belirgin göğüs agrım versayire hepsi vardı test yaptıktan sonra yavaş yavaş normalleştim beta artıkça ben belirtim artması lazımdı ilk hamileyim ama ögle düşünüyordu bir terslik var diyordum korktuğum başıma gelmişti 116.7 den 3 gün sonra 76,6 düşmüştü çok üzüldü bu ay doktorum 4 gün sonra yap dedi sürekli kendimi takip ediyorum kasık agrım kesilse acaba yine mi kimyasal gögüs agrım hafiflese acbamı gerçek tedavi süreci sonra böyle birşey yaşayıp beklemek çok yıpratıcı yorucu yarın kan vericem sabah sonuç öglen sonrası çıkıcak sabırsızlıkla bekliyorum inşallah saglıklı bir gebelikti ve artık bu son tedavim olur türkiyeye hamiş bir şekilde dönüş yaparımBelirti yasamıyorum suanlık sDece aag kazık agrım oluyor korkuyorum ya sizin nasıl durumlar beta artısı falan
Haa dün evde testim vardı tekrar yaptım koyayım biraz daha koyulaşmıştı o biraz içimi rahatlattı düşüşü olsa beli olması çizgiBelirti yasamıyorum suanlık sDece aag kazık agrım oluyor korkuyorum ya sizin nasıl durumlar beta artısı falan
Belirti yasamıyorum suanlık sDece aag kazık agrım oluyor korkuyorum ya sizin nasıl durumlar beta artısı falan
Merhaba canım bugün tekrar test yaptım 1630.0 çıktı sonucum doktorumla mesajlaştık şimdi kendisi umrede 25 ocakta gelicem o zaman gelirsin muayene ederim dedi çok mutluyum inşallah saglıklı bir şekilde ilerler kucagıma almak nasip olur çok sabertim çok emek verdim rabime hamdolsun inşallah seninde aynı şekilde saglıkla kavuşursun evladına rabim dileyen herkes nasip etsin
Evet verdim 16 ocak 209.0 çıktı 20 ocakta 1630.0 çıktı 25 ocakta kontrole çagırdı doktorumKsn verdiniz mi yine