Bu rengi normal bir renkmi onu anlayamıyorum mantar falan olmasındaCanım kötü düşünme bende 6.gunumdeyim henuz boyle biseyle karsilasmadim ama akintinin olmasi normal igneden kaynakli diye biliyorum
Cok tesekkür ederim içim rahatladı birazMantar akıntısı süt kesiği seklinde oluyormus senin sıvı
Bu degil yani degilmi ben ayırt edemşyorum telaştanİnternet arastirdim bende sen soyleyince mantar akıntısı nasıl olur diye orda yaziyordu süt kesiği seklinde oluyor falan diye canım
Merhaba canım bende 1 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum aferdersi iki gündür Bende de süt eksigi gibi oluyor kaşıntı agrısızı yapıyormu sen mantar kanısına enfeksiyona yoruyon. Benim bu dörtücü çatlatma iğnesi tedavi iki ay olmadı geçen ayda kimyasal oldu bu ay yine denedim bakalım hayırlısı olsun sende bence kafana takma akıntıyı olabiliyor bir tedavi görüyorsun hormonlar falan normal akıntı olması bence rahatsızlığın varsa kaşıntın agrın sızın falan doktora git ama dedigim gibi diyer türlü akıtılar normal hakında hayırlısı olsun inşallah bu ayki tedavin güzel sonuçlansınArkadaslar çokk özür dileyerek yazıyorum ama 10 gun önce catlatma iğnesi vuruldum yani 2 ocakta ve bugun bu sekilde vbir akımtım var bu ne akıntısı manntar mı enfeksiyonmu acaba cok kafaöa takıldı dr da ulasamıyorum ne olur bana yardım edin
Süt eksigi gibi akıntı lar mantar falan belirtisi İnternete araştırdım gibi yorumlar okudum alt ama süt kesigi gibi akıntı lar hamilelik belirtisi gibide görüyorlar senide ümitlendirmek istemem ama böyle olanlarında biliyorum benim diyer ay kimyasaldada öyle akıntım olmuştu buay daha var günüme test için ama diyer ay hamilelik belirtisi yaşayınca tabi devam etmedi ama artık biliyorum nasıl belirtiler bende oldugunu çünkü hep araştırır merak ederdim her belirtiyi acba hamilemiyim geçen ay görmüş oldum saglıklı değildi devam etmedi inşallah bu ay saglıklı birşekilde olur diye dua ediyorum rabim isteyen dileyen herkes hayırlı evlatlar nasip etsin bizede imtihanımız kolaylaştırsınArkadaslar çokk özür dileyerek yazıyorum ama 10 gun önce catlatma iğnesi vuruldum yani 2 ocakta ve bugun bu sekilde vbir akımtım var bu ne akıntısı manntar mı enfeksiyonmu acaba cok kafaöa takıldı dr da ulasamıyorum ne olur bana yardım edin
Ya yok ama kafama cok takıp stres yaptım diye vajinamda psikolojik acı hissediyor gibiyim cok pinpirikliyiö bende 2 ocakta yapıldım iğne bugn test yaptım erken gebelik negatif hiç çizgi falan yok bence bu ayda olmadı benimMerhaba canım bende 1 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum aferdersi iki gündür Bende de süt eksigi gibi oluyor kaşıntı agrısızı yapıyormu sen mantar kanısına enfeksiyona yoruyon. Benim bu dörtücü çatlatma iğnesi tedavi iki ay olmadı geçen ayda kimyasal oldu bu ay yine denedim bakalım hayırlısı olsun sende bence kafana takma akıntıyı olabiliyor bir tedavi görüyorsun hormonlar falan normal akıntı olması bence rahatsızlığın varsa kaşıntın agrın sızın falan doktora git ama dedigim gibi diyer türlü akıtılar normal hakında hayırlısı olsun inşallah bu ayki tedavin güzel sonuçlansın
Merhaba canım merak ettim nasılsın akıntı n herhangi bir Belirtin varmı benimle yakın tarihte oldugun için geçen yazmıştın testi negatif çıkmış falan çok erken yapmışsın ben yarın yapıcam mesela ben 31 aralıkta vurmuştum çatlama igne mi sende bence perşembe günü yapmalısın dogru sonuç alman içinArkadaslar çokk özür dileyerek yazıyorum ama 10 gun önce catlatma iğnesi vuruldum yani 2 ocakta ve bugun bu sekilde vbir akımtım var bu ne akıntısı manntar mı enfeksiyonmu acaba cok kafaöa takıldı dr da ulasamıyorum ne olur bana yardım edin
Amıntım din vardı bugun yok ara ara sancı vuruyor regl olacakmıs gibi regl olana kadar vermiycem kan bosuna koluma iğne girmesin 22 si beklenen eegl tarihm gecerse kan veririm ama regl olacak gibiyimMerhaba canım merak ettim nasılsın akıntı n herhangi bir Belirtin varmı benimle yakın tarihte oldugun için geçen yazmıştın testi negatif çıkmış falan çok erken yapmışsın ben yarın yapıcam mesela ben 31 aralıkta vurmuştum çatlama igne mi sende bence perşembe günü yapmalısın dogru sonuç alman için
Amıntım din vardı bugun yok ara ara sancı vuruyor regl olacakmıs gibi regl olana kadar vermiycem kan bosuna koluma iğne girmesin 22 si beklenen eegl tarihm gecerse kan veririm ama regl olacak gibiyim
Prıgeny diye marka ile erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi hiççç yok yani kesin negatifMerhaba canım merak ettim nasılsın akıntı n herhangi bir Belirtin varmı benimle yakın tarihte oldugun için geçen yazmıştın testi negatif çıkmış falan çok erken yapmışsın ben yarın yapıcam mesela ben 31 aralıkta vurmuştum çatlama igne mi sende bence perşembe günü yapmalısın dogru sonuç alman için
Prıgeny diye marka ile erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi hiççç yok yani kesin negatif
Ve bugun 14. Gun yani çift olsa olurdu bence tutmadı canım regl olacam benMerhaba canım merak ettim nasılsın akıntı n herhangi bir Belirtin varmı benimle yakın tarihte oldugun için geçen yazmıştın testi negatif çıkmış falan çok erken yapmışsın ben yarın yapıcam mesela ben 31 aralıkta vurmuştum çatlama igne mi sende bence perşembe günü yapmalısın dogru sonuç alman için
Canım ben 31 çatlatma ignesi oldum bugün benimde igneden hariç 15 gün oldu yarın sabah evde test yapıcam doktorum öyle dedi anca çıkarmış erken yapma dedi bana geçen ay kan pıhtılaşması ilacı vermişti kimyasal oldu buayda sulandırıcı igne verdi 7 tane ayın 2 sinde başladım birer gün arayla vurdum eyer yarın idrar testi çıkarda kanda da baktırıcam pıhtılaşma testide yaptır ona göre pıhtılaşma varsa sulandırıcı igne devam ederim dedi bende yarın sabah yapıcam bakalım hayırlısı ben diyer ay kimyasal olunca belirti yaşayınca bu ayla kıyaslıyom sanki varmış gibi geliyor bana tabi yarın sabahda test yapıcam beli olur ama bence senin için erken ümit kesmen benden daha geç yapmışsın çatlatma iğnesini benim pıhtılaşma durumu olmasa bende 17, 18 beklerdim ama varsa ilaç igne başlamam lazım canım bak bunlar benim belirtim tesbitim olmayan aylarda çatlatma ignesi sonra vucut sıcaklığı artı tam 36 saat sonra agrım oldu birkaç saat sonrada o sıcaklık gitti bende oldumu acaba derdim gögüslerim mesela dokununca agırıyor Du bende gebelik oldu herhalde diyordum ama geçen ay oldugunda çatlatma iğnesi sonrası yine agrım vucut sıcaklığı artı sonra düştü iki gün son tekrar artı uyurken yanıyordum ellerim içi ayaklarım yanıyordu en ufak bir hareket yemek yerken bile terliyorudum birde iştahım fena artmıştı ne görsem canım çekiyor gösülerimden mesela dolgun ama dokununca falan agrı yok taki 14, 15 günde sertleşmeye gece kalktığımda falan agrımaya başladı baya farklılıklar vardı yani bu ayda aynı belirtiler yaşıyorum bu ay birde tam 7 günde inanılmaz agrı girmişti rahim kasıklarım kalçam falan mesela sag tarafıma özelikle sonrasında da ara ara agrı giriyor kasıklarım ama en çok sagda oluyor soladada oluyor oranınki daha az öyle benim deneyim tesbitlerim böyle bakalım hayırlısı inşallah saglıklı bir gebelik olur geçen ayki gibi birşey yaşamam rabim sanada isteyen herkesede hayırlı evlatlar nasip etsinVe bugun 14. Gun yani çift olsa olurdu bence tutmadı canım regl olacam ben
Bu anlattıklarının. Birebir aynını yasıyorum bende hayırlısı 2 ocakta iğne oldum bende ama erken gebelik testinde cıkardı diye düşünüyorum ve gögsüm falan agrıyor sankş regl olacam yağCanım ben 31 çatlatma ignesi oldum bugün benimde igneden hariç 15 gün oldu yarın sabah evde test yapıcam doktorum öyle dedi anca çıkarmış erken yapma dedi bana geçen ay kan pıhtılaşması ilacı vermişti kimyasal oldu buayda sulandırıcı igne verdi 7 tane ayın 2 sinde başladım birer gün arayla vurdum eyer yarın idrar testi çıkarda kanda da baktırıcam pıhtılaşma testide yaptır ona göre pıhtılaşma varsa sulandırıcı igne devam ederim dedi bende yarın sabah yapıcam bakalım hayırlısı ben diyer ay kimyasal olunca belirti yaşayınca bu ayla kıyaslıyom sanki varmış gibi geliyor bana tabi yarın sabahda test yapıcam beli olur ama bence senin için erken ümit kesmen benden daha geç yapmışsın çatlatma iğnesini benim pıhtılaşma durumu olmasa bende 17, 18 beklerdim ama varsa ilaç igne başlamam lazım canım bak bunlar benim belirtim tesbitim olmayan aylarda çatlatma ignesi sonra vucut sıcaklığı artı tam 36 saat sonra agrım oldu birkaç saat sonrada o sıcaklık gitti bende oldumu acaba derdim gögüslerim mesela dokununca agırıyor Du bende gebelik oldu herhalde diyordum ama geçen ay oldugunda çatlatma iğnesi sonrası yine agrım vucut sıcaklığı artı sonra düştü iki gün son tekrar artı uyurken yanıyordum ellerim içi ayaklarım yanıyordu en ufak bir hareket yemek yerken bile terliyorudum birde iştahım fena artmıştı ne görsem canım çekiyor gösülerimden mesela dolgun ama dokununca falan agrı yok taki 14, 15 günde sertleşmeye gece kalktığımda falan agrımaya başladı baya farklılıklar vardı yani bu ayda aynı belirtiler yaşıyorum bu ay birde tam 7 günde inanılmaz agrı girmişti rahim kasıklarım kalçam falan mesela sag tarafıma özelikle sonrasında da ara ara agrı giriyor kasıklarım ama en çok sagda oluyor soladada oluyor oranınki daha az öyle benim deneyim tesbitlerim böyle bakalım hayırlısı inşallah saglıklı bir gebelik olur geçen ayki gibi birşey yaşamam rabim sanada isteyen herkesede hayırlı evlatlar nasip etsinha birde benim akıntım oluyor halen ara ara bazen beyaz çürük peynir gibi bazenda yumurta çatladıgı zamanki gibi ben biraz fazla yazdım hakını helal et