Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

oldu bu iş :KK70: bende iyi kıvırırım shakira misali. ama eşime oynayınca fazla kıvırma sakin ol diyor. yeteneklerimi öldürdü bu adam benim hahahaahah

Allahim ,sen eşine de mi oynadin:KK1:
Ben hiç yapamam öyle seyler ancak düğünden düğüne:KK1:
Oda malum kimse evlenmiyo evlilik korkusundan:KK1:haklılar Valla

ewet ya :KK70: aman allahım ya :KK70: haklıyım dibine köküne kadar.lunaparka götürüp onu sallanan kayığa bindircem tüm korkularını unutcak :KK70:

:KK9::KK9::KK9:üstüne kusarsa bide görürsün sen o zaman korkuyu:KK9:

Allahim ,sen eşine de mi oynadin:KK1:
Ben hiç yapamam öyle seyler ancak düğünden düğüne:KK1:
Oda malum kimse evlenmiyo evlilik korkusundan:KK1:haklılar Valla

valla yorumun bana değildi ama eşinede mi oynadın diyince dayanamadım:KK1:
bende oynarım eşime nolcak kııız:KK9:
gerçi ondanda anlamıyolar ya neyse:KK9:

valla aklımdan geçiyodu ya hahahaha:KK9: olsun ilk şarkımız bu ay koptum:KK9:
en sonda bütün kızlar toplandık diye uydururuz öküzcüklere:KK9:

neden olmasın :)))))şimdi eşim aradı kim var neden gülerek konuşuyosun dedi. kızlarla dedim. kim geldi dedi yok kadınlar klübü dedim. forumdaki şeyleremi gülüyosun dedi. eee büyük baş işte kardeşim :KK70:

neden olmasın :)))))şimdi eşim aradı kim var neden gülerek konuşuyosun dedi. kızlarla dedim. kim geldi dedi yok kadınlar klübü dedim. forumdaki şeyleremi gülüyosun dedi. eee büyük baş işte kardeşim :KK70:

:KK9:forumdaki şeyler:KK9: cümleler bile aynı nedense forumdaki şeyler:KK9:
benim öküzcümde der öyle forumdaki şeyler heee sizin forum mu:KK9:
ahh bi bilse nasıl dedikodusunun yapıldığını:KK9:

o değilde benimki geçenlerde spor odasında spor yapıo sabah. genelde şarkı eşliğinde yapar bunu. sabah sabah "kimiz bir fidanın gülller açan dalıyız" adlı şarkıda spor yaparken yakaladım.:KK70:D:KK70:::KK70: bundamı spor yapıosun dedim başka şarkı bulamadım dedi. saşdlksdfslşf ya allahım yarabbim bi akılllı rastlamazmı ya

Akşam akşam iyi guldum de karavan bana koydu baya:KK1:
Allah bozmasın yazan arkadasin huzurunu keyfini.bide geçen sene normal tatil yaptık,bu sene karavan demez mi:KK1:eşime dedim sen beni 4 yıldır normal tatile goturemedin:KK1:

Akşam akşam iyi guldum de karavan bana koydu baya:KK1:
Allah bozmasın yazan arkadasin huzurunu keyfini.bide geçen sene normal tatil yaptık,bu sene karavan demez mi:KK1:eşime dedim sen beni 4 yıldır normal tatile goturemedin:KK1:

walla banada koydu :KK70: tamam allah ağızlarının tadını bozmasın da bizimde moralimizi bozmasın arkadaş :KK70:

X