Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

Okur da işine gelmiyor işte, benimki de baya bahane üretir Yok yorgunum yok kafam almıyor, ama internette takılalım desem hiç yorgunluğu kalmaz
Sanırım hepimizin derdi kocalarla ortak bişey yapamamak

biz kedi beslemeye başladık, evimize ayrı bi heyecan geldi. eşim başta çok sıcak bakmıyodu, biraz büyüsün bırakırız diyodu ama şimdi o da çok alıştığını itiraf etti, kedicik bize iyi eğlence oluyo
kedi dışında akşamları komik şeylere bakıyoruz, mesela karikatür siteleri yada birbirimize fıkra anlatmak gibi
oyunlardan bahsedilmiş, katılıyorum, kesinlikle tabu oynamam diyen eşim şimdi tabuya bayılıyor, ayrıca baya gülecek şey çıkıyor tabudan, oyundan sonra bir hafta kadar oyundaki komik şeylere gülüyoruz, gülmek ikimizi de deşarj ediyor.
bizde film izliyoruz ama komik yeşilçam filmlerini izliyoruz. kopmalık sahneler, insanı yaran replikler, öylesine geyik için izliyoruz tavsiye ederim.
bide haftasonu etkinlikleri var, yakın bir şehre gitmek olabilir, günübirlik bir tura katılmak olabilir.
birlikte kitap okumadık hiç ama ikimizin de okuduğu bir kitabı tartışıyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Okur da işine gelmiyor işte, benimki de baya bahane üretir Yok yorgunum yok kafam almıyor, ama internette takılalım desem hiç yorgunluğu kalmaz
Sanırım hepimizin derdi kocalarla ortak bişey yapamamak

Eline ver bilgisayarı neleri almaz o zaman kafası dimi Şimdi film bakıyorum şöyle gerilimli bi korku, akşama izleriz diye ama bişey bulamadım önersenize :44:

Biz de muhabbet kuşu aldık, genelde kavga ile sonuçlanıyor ilgimiz Ben daha önce de beslediğim için avuç içine alınmaktan nefret ettiğini biliyorum, eşim de tutup sevmek istiyor korkutuyorsun diye bağırıyorum adam bezdi yani ilişmiyor artık hayvana

Eline ver bilgisayarı neleri almaz o zaman kafası dimi Şimdi film bakıyorum şöyle gerilimli bi korku, akşama izleriz diye ama bişey bulamadım önersenize :44:

Hiç sorma çok sinir bozucu bu adamlar
Dur düşüneyim, ben pek korku filmi sevmem , izlemem de ama yıllar önce Tepenin Gözleri diye bi film izlemiştim düşündükçe hala tüylerim ürperiyor Ama belki sen korku çok seviyosan bunu sevmeyebilirsin, benim korku limitim biraz düşük de

İzledim, mutantların kıza tecavüz etmeye çalışmasına midem bulanır hala:120: Canım bu akşam testere gibi bişey izlemek istiyor ama şöyle güzelmiş diyebileceğim bişey bulamadım

İzledim, mutantların kıza tecavüz etmeye çalışmasına midem bulanır hala:120: Canım bu akşam testere gibi bişey izlemek istiyor ama şöyle güzelmiş diyebileceğim bişey bulamadım

İŞte korku filmleri de ya iyi ya kötü oluyor. Ortası yok
Çok zor güzelini bulmak, ama başka film önerebilirim sana, korku değil yalnız. Yakın zamanda Forrest Gump diye bi film izlemiştim, çok beğendim. Zeka geriliği olan bi adamın hayat hikayesini anlatıyor Sonracıma bi de Aramızda Bebek Var. Doğum sahnesinde ağlamıştım

Ben seviyorum önerdiğin tarz filmleri, ama benim herif izlemiyor. Ya onu gerecek ya da yerinden zıplatacak film olacak ona yarışlı dövüşlü, bildiğin erkeksi aksiyon filmlerinden.

monotonlasan benim evliligim aslinda bu konuyu benim acmam gerekirdi :)) esimin isi evde bilgisayar basinda oldugu icin devamli yanyanayiz ama onun gozu hep monitorde sonra 5 bucuk 6 gibi isi bitince aliyor gitarini eline aksam yatana kadar onunla ilgileniyor. gitardan baska hicbir sey zevk vermiyor ona ( sikintidan patliyorum resmen esimle hic paylasimimiz yok beraber uyumak ve karsilikli yemek yemek disinda bir aktivitemiz yok. ama bir de isin iyi yanindan bakarsak yine evde sikildigim gunlerden birgun bu siteyi kesfettim aslinda daha onceleri varligindan haberim vardi ama hic girip bakmamistim. sitede biraz gezinince hosuma gitti uye oldum :)

Texas katliamını izleyebilirsin

Ben seviyorum önerdiğin tarz filmleri, ama benim herif izlemiyor. Ya onu gerecek ya da yerinden zıplatacak film olacak ona yarışlı dövüşlü, bildiğin erkeksi aksiyon filmlerinden.

Aynen benimki de öyle, ama bi filmden çok etkilenmişti Uçurtma Avcısı'nı seyrettin mi, o film ilgisini çekebilir:26:

Yarın pazar eşinle beraber pikniğe gidebilirsin evde yemekleri hazırla koy sepete bir parka gidin güzelce eğlenin.

Aynen benimki de öyle, ama bi filmden çok etkilenmişti Uçurtma Avcısı'nı seyrettin mi, o film ilgisini çekebilir:26:

İzlemedim, ama hatırlattığın iyi oldu okumak istediğim bir kitaptı, bu ayki maaşımla bunu alayım o zaman Önce kitabını okumam lazım, sonra filme geçerim.

Geçen gün yarısına kadar izledik onu, ne zaman ki eşim "bunların hepsi filmin sonunda ölüyor" dedi benim için film bitti, bir umut belki kurtulurlar demiştim ama sonunu öğrenince dedim kapat hevesim kaçtı

Ben son çıkan serisini izlemiştim esas kız hayatta kalıyor sonunda kuzeninin bakımı üstleniyor kuzeni,esas kız ölmüyor.Son ayini izleyin o zaman.

İzlemedim, ama hatırlattığın iyi oldu okumak istediğim bir kitaptı, bu ayki maaşımla bunu alayım o zaman Önce kitabını okumam lazım, sonra filme geçerim.

Evet ben de öyle yapmıştım, ama kitabı okursan filmden pek etkilenmeyebilirsin. Kitap o kadar güzel yani, emin ol
Ben şimdi aynı yazarın Bin muhteşem güneş'i aldım onu okuyacağım ama ne zaman bilmiyorum:26:

Ben son çıkan serisini izlemiştim esas kız hayatta kalıyor sonunda kuzeninin bakımı üstleniyor kuzeni,esas kız ölmüyor.Son ayini izleyin o zaman.
Benimki ölüyor demişti Son ayine bakarım, duymamıştım teşekkür ederim

Benim için kitap filmden önce gelir, kitapla doyar filmi de tatlı niyetine yerim Göçebe'yi okumuştum en sevdiğim kitaptır, filmi fiyaskoydu benim için ama yine de oturup keyifle izledim.

Sen SÖr'ün konusuna gelsene, hepimizi kitap kurduna çevirdi hatun

kaç yıllık evlisin? ne güzel yan yana mı yatıyosunuz ? ya bnm kocam uzanıyo bi koltuğa, diğerine de ben,her akşam kay diyorum kenara bende gelem diyorum, sıcak hayatım ya diyo

ohhhhh maşallah kız size süper bir çiftsiniz
burda sahil yok olsa her akşam inerim valla,dondurmayı evde balkonda yiyos :) mısır bizde patlatırız, ama izlencek güzel film bulamıyoruz burda dvd ci yok bide .. ülke ülke gezmek için vakit yok deli gibi çalışıyo adamım :):):) inş ilerde fırsat olurda kaçarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…