- 7 Mayıs 2013
- 242
- 1
Yine sizin gibi evli bi çift arkadaşlarınızda evde etkinlikler yapın oyunlar oynayın mesela cenga gibibiz ne zaman oyun oynasak birbirimze giriyoruz.
eşimin bi monopoli oynayışı var görmelisiniz.
zannedersinki adama gerçekten leventi vermişler
her oyunda aşırı hırslı davranıyo
bi tabu oynayıp bi gün küsmüşlüğümüz bile vardır
bence monotonluktan çıkmak için özlemek gerekiyo.
bi de tartışma sonraları ilişki romantikleşiyo.
Ayy daha da tazecikmişsin, Allah mesut etsin canım
Zaten bi zaman sonra kendi ilgi alanlarınıza da vakit ayırmaya başlıcaksınız, hep dipdibe olmak da sıkıcı gelcek
Şimdilik tabi her şeyi beraber yapacaksınız
Yeni evli biri olarak bana tüyolar verirseniz sevinirim.
Masaj yapmak
Beraber tv izlemek
Dizinde uyumak-uyutmak
Kek pasta yapmak,farklı yemekler yapmak
Temiz titiz olmak
yatakla sıcak olmak
bunları yaptık.Peki hergün yapmak bunları sıkıcı hale getiriyorsa, akıllı kadın ne yapar ?
Yine sizin gibi evli bi çift arkadaşlarınızda evde etkinlikler yapın oyunlar oynayın mesela cenga gibi/QUOTE]
biz ne zaman oyun oynasak birbirimze giriyoruz.
Biz bazen iddiasına oynarız bazı oyunları, mesela yenilen bulaşık yıkayacak, masaj yapıcak diyeGörmelisin yenildiğinde nasıl çamura yattığını
Kısacası erkeklerle bişey yapılmaz desek daha iyi galiba
Yine sizin gibi evli bi çift arkadaşlarınızda evde etkinlikler yapın oyunlar oynayın mesela cenga gibibiz ne zaman oyun oynasak birbirimze giriyoruz.
senin adın ne ? bize benzettim sizi :) senle tanışmam lazımD
okeyde ıstakasını devirdim diye koluma vurdu eşşek kafalı.. korkudan vurmuş öyle diyorefleksmiş.
ben çok sinirlendim arkadaşlarım yatıştırdı ama aslında komik. çünkü ben ıstakayı devirmeden önce şurdan ne geçiyo yaaa dedim bi tek bnmki baktı ıstakayı bi devirdim mal gibi kaldı sevgili eşim hahahahahaha
ilgi alanlarımız ortak genelde allahtan. aynı müzkler aynı oyunlar. akşam 9 da geliyo işten çok dipdibe 3 saat oluyorz sonra uyuyorz zaten ..
hergün farklı bir şey yapılmıyor ki canım heleki iki tarafta çalışıyorsa ben biraz şanslıyımeşimle cumartesi günleri sabaha kadar doya doya yaşıyoruz aksilikler olmazsa tabi pazarda uyuyoruz dinleniyoruz geziyoruz .. e hafta içide erkende 9-10-11 gibi yatıyoruz eşim uykuyu çok seviyor benide alıştırdı
İlgi alanlarınız aynıysa daha kolay aslında napacağınızı bulmak
Mesela ben eşimle bazen çok zıt düşüyorum, o siyaset programı izlerken ben sevdiğim diziyi izliyorum
Biz bazen iddiasına oynarız bazı oyunları, mesela yenilen bulaşık yıkayacak, masaj yapıcak diyeGörmelisin yenildiğinde nasıl çamura yattığını
Kısacası erkeklerle bişey yapılmaz desek daha iyi galiba
aynen tatlım yaaaa
bi çamura yatar görmelisin.
yanımda şahidim olsada ''bana ne yaaaa'' der zeytinyağı nolucek
Bence bunlar karakterle alakalı biraz da. Yani eğer kişi yeni şeyler denemek istemiyorsa hep kendi rutinin de evden işe işten evdeyse ne yaparsan yap farketmez:)
Biz 3 senelik evli, 8 senelik beraberiz, hiç monotonlaşamadık. Hergün normal farklı şeyler yapmaktansa işe biraz adrenalin katarak ayda 1 bile olsa böle deneyimlerle herşey daha da farklılaşabiliyor.
Bunun dışında dediğiniz gibi biz de kitap okuyoruz ama evde değil, akşam yemekten sonra alıyoruz sırt çantamızı, içine kitaplarımız bir de termosta kahve. Canımız hangi parkı çekerse gidip bi sokak lambasının altında okuyoruz
aynen tatlım yaaaa
bi çamura yatar görmelisin.
yanımda şahidim olsada ''bana ne yaaaa'' der zeytinyağı nolucek
benim ewe acil oyun almam lazm burdan kendime sonuç çıkardım. oyunu kaybetsinde bi kere bulaşıkları yerleştirsin
wallamı :))) kötü olmuş o . rolde yapılmaz izleme taklidi falan :))))
benim ewe acil oyun almam lazm burdan kendime sonuç çıkardım. oyunu kaybetsinde bi kere bulaşıkları yerleştirsin
Evet evet, bence de oyun al
Yok canım, Allahtan iki televizyon varBiliyor sevmediğimi de
Napayım sıkılıyorum
tabi cnm farklı zewklerde olabilir ya. mesela bazen sakarya fırat mı ne bi dizi var, onu açıyo, izlemiyorum yani arkadaş, banane askerler bugun ne macera yaşamış, askerliğini anlata anlata izliyo. hım hımmm diyorum ama elim telde. buralardayım o sıradaD