Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

1 yıllık evliyim, eşim tam bir ev kedisi. Akşam 7-8 arası evde oluyoruz, yemek hazırladım yedik diyesiye saat 9 buçuk oluyor. Biraz tvye bakar yatarız.
Benim cumartesi pazar tatil, eşimin sadece pazar. Cumartesi günleri evin işlerini hallediyorum, pazar günü de eşime diyorum ki çıkalım gezelim. yok diyor her hün dışardayız ben evde vakit geçirmek istiyorum... Ben de akşama kadar dört duvar arasında çalıştığım için bunaldım gezmek istiyorum. Bu konuda zıt fikirlerdeyiz anlayacağın, o gitmem deyince evde kös kös oturuyoruz. Film izlemek de sıkıyor artık, bildiğin monotona bağladık gidiyoruz.

YaseminA kitap okumayı önermişsin, ben çok severim de benimki okumaz ki :KK51:

benimki haftanın 7 günü çalışıyo arkadaş böyle bi iş sistemi olamaz. kendi işi.. bırakamıyo .. ewet bişeyler bulmak lazım:KK31:

biz kedi beslemeye başladık, evimize ayrı bi heyecan geldi. eşim başta çok sıcak bakmıyodu, biraz büyüsün bırakırız diyodu ama şimdi o da çok alıştığını itiraf etti, kedicik bize iyi eğlence oluyo
kedi dışında akşamları komik şeylere bakıyoruz, mesela karikatür siteleri yada birbirimize fıkra anlatmak gibi
oyunlardan bahsedilmiş, katılıyorum, kesinlikle tabu oynamam diyen eşim şimdi tabuya bayılıyor, ayrıca baya gülecek şey çıkıyor tabudan, oyundan sonra bir hafta kadar oyundaki komik şeylere gülüyoruz, gülmek ikimizi de deşarj ediyor.
bizde film izliyoruz ama komik yeşilçam filmlerini izliyoruz. kopmalık sahneler, insanı yaran replikler, öylesine geyik için izliyoruz tavsiye ederim.
bide haftasonu etkinlikleri var, yakın bir şehre gitmek olabilir, günübirlik bir tura katılmak olabilir.
birlikte kitap okumadık hiç ama ikimizin de okuduğu bir kitabı tartışıyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz.

benimki hayvanlardan tiksiniyo:KK47: bense tam bi kedi köpek delisiyim. o yüzden o şıkkı geçiyorum. ya şeyi sorcam 2 kişi tabu ası oynuyosunuz onu anlamadım :KK31:

Eline ver bilgisayarı neleri almaz o zaman kafası dimi :KK53: Şimdi film bakıyorum şöyle gerilimli bi korku, akşama izleriz diye ama bişey bulamadım önersenize :44:

korku filmi mi izliceksiniz yahu romantik bişeyler izleyin. yada komedi :KK70: bana ne oluyosa :KK70::KK70:D:KK70::KK70::KK70::
mesela click var şahane bi film.

Eşimle beraber tavla oynarız, kağıt oynarız, her akşam film izleriz( olmazsa olmaz),içkisini yudumlarken ona eşlik ederim, puzzle yaparız, yan yana oturur kitabımızı okuruz, mümkün oldukça yurt dışına çıkarız, hafta sonları şehir dışına çıkar kaçamak yaparız, kedimiz var onunla ilgileniriz...yemekten sonra sofrayı eşim kaldırır ve makineye dizer:KK16:bazı hafta sonları Taksime eğlenmeye gideriz, dağıtırız:KK36: biz beraberken hiç sıkılmıyoruz... Kısacası canımız ne isterse onu yapıyoruz:KK36: monotonluktan tamamen uzak bi hayatımız var,Hergün eğleniyoruz:KK36:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.jpg
    $image.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Biz de muhabbet kuşu aldık, genelde kavga ile sonuçlanıyor ilgimiz :KK9: Ben daha önce de beslediğim için avuç içine alınmaktan nefret ettiğini biliyorum, eşim de tutup sevmek istiyor korkutuyorsun diye bağırıyorum adam bezdi yani ilişmiyor artık hayvana :KK60:

bizde papağan düşünüyoruz :)))) hahahahaaha komik olmuş o

monotonlasan benim evliligim :KK43: aslinda bu konuyu benim acmam gerekirdi :)) esimin isi evde bilgisayar basinda oldugu icin devamli yanyanayiz ama onun gozu hep monitorde sonra 5 bucuk 6 gibi isi bitince aliyor gitarini eline aksam yatana kadar onunla ilgileniyor. gitardan baska hicbir sey zevk vermiyor ona :KK43:( sikintidan patliyorum resmen esimle hic paylasimimiz yok beraber uyumak ve karsilikli yemek yemek disinda bir aktivitemiz yok. ama bir de isin iyi yanindan bakarsak yine evde sikildigim gunlerden birgun bu siteyi kesfettim aslinda daha onceleri varligindan haberim vardi ama hic girip bakmamistim. sitede biraz gezinince hosuma gitti uye oldum :)

o gitar çalarken sende yanına gidip onu izlesene, yada sende gitara sar bana öğret de. yada şarkı söyle sesin güzelse. yada oyna kız. tut bi tarafından konunun :KK70: yada güzel akustik gitar şarkılar çal, bunu çal de ,çalamazsın falan de şakalaşın, denesin. bi şekilde eşlik et.

Eşimle beraber tavla oynarız, kağıt oynarız, her akşam film izleriz( olmazsa olmaz),içkisini yudumlarken ona eşlik ederim, puzzle yaparız, yan yana oturur kitabımızı okuruz, mümkün oldukça yurt dışına çıkarız, hafta sonları şehir dışına çıkar kaçamak yaparız, kedimiz var onunla ilgileniriz...yemekten sonra sofrayı eşim kaldırır ve makineye dizer:KK16:bazı hafta sonları Taksime eğlenmeye gideriz, dağıtırız:KK36: biz beraberken hiç sıkılmıyoruz... Kısacası canımız ne isterse onu yapıyoruz:KK36: monotonluktan tamamen uzak bi hayatımız var,Hergün eğleniyoruz:KK36:

çok iyimiş beee!!! benim eşim tavla bilmiyo garibim :) kağıtta bilmiyo :)))) film bizde izleriz. içki kullanmaz.. puzzle bizde alcaz ewet.kitap sewmez. eğlence içinde yorgun oluyo. sanırım bizim sorunumuz zaman yaratabilmek :/:KK31:
ama size MAŞALLAHHHHHH:nazar:

nese yalnız değilmişim aktivitesizlikten ölme konusunda.. kocalardan bişey olcağı yok en iyisi biz bize eyleyelim kendimizi napalım asşldksflksdfslksd

acaba dansöz kıyafeti alıp bi kıvırsak mı karşılarında, tak tak tıııııııırrrrrrr taakk :KK70::KK70:D:KK70::KK70::KK70:D

Tavla bilmiyordum, kağıt oynamayı bilmiyordum ama eşim öğretti ve şuan tek rakibim thy:KK52: küvet doldurun kızlar mis gibi köpükle doldurun ve eşinizle keyf yapın, harika oluyor:KK36:

Tavla bilmiyordum, kağıt oynamayı bilmiyordum ama eşim öğretti ve şuan tek rakibim thy:KK52: küvet doldurun kızlar mis gibi köpükle doldurun ve eşinizle keyf yapın, harika oluyor:KK36:

sana bişey söylicem :KK70: teklif ettim .. dediki çok su parası gelir :KK1::KK1::KK1::KK1:

o gitar çalarken sende yanına gidip onu izlesene, yada sende gitara sar bana öğret de. yada şarkı söyle sesin güzelse. yada oyna kız. tut bi tarafından konunun :KK70: yada güzel akustik gitar şarkılar çal, bunu çal de ,çalamazsın falan de şakalaşın, denesin. bi şekilde eşlik et.

aslinda ben de gitarlardan ve gitar calmaktan cok hoslanirdim ama esim sagolsun soguttu beni :) o gitar calarken yalniz olmaktan yana ben de ilismiyorum artik eskiden cok mucadele ederdim ilgisini baska seylere cekmek icin ama artik alistim sanirim onun bu hallerine :) en buyuk hatam ne oldu biliyor musun? :) ona dogum gununde mutluluktan havalara ucurmak icin en cok sahip olmak istedigi gitari aldim artik gunun cogunu onunla geciriyor :)) sanirim kendim ettim kendim buldum :KK70:

aslinda ben de gitarlardan ve gitar calmaktan cok hoslanirdim ama esim sagolsun soguttu beni :) o gitar calarken yalniz olmaktan yana ben de ilismiyorum artik eskiden cok mucadele ederdim ilgisini baska seylere cekmek icin ama artik alistim sanirim onun bu hallerine :) en buyuk hatam ne oldu biliyor musun? :) ona dogum gununde mutluluktan havalara ucurmak icin en cok sahip olmak istedigi gitari aldim artik gunun cogunu onunla geciriyor :)) sanirim kendim ettim kendim buldum :KK70:

aman beee :/ çok fena olmuş :KK70: resmen öyle olmuş yalnız.. iyi bari ilişme sende kendini eyleyecek bişey bul.bi gecede uyurken yatağa gitarı koy, buyur beraber yatın de :KK70::KK70:D:

sana bişey söylicem :KK70: teklif ettim .. dediki çok su parası gelir :KK1::KK1::KK1::KK1:

aynisini benimkide demisti :KK70: bir keresinde de adama romantiklik olsun diye kirmizi rujumla banyonun aynasina sevgi sozcukleri yazmistim ne dese begenirsin umarim o yazi o aynadan cikar o lafin ustune ben hemen aynayi temizlemeye koyuldum :KK70: hic romantizmden falan anladigi yok :)

aynisini benimkide demisti :KK70: bir keresinde de adama romantiklik olsun diye kirmizi rujumla banyonun aynasina sevgi sozcukleri yazmistim ne dese begenirsin umarim o yazi o aynadan cikar o lafin ustune ben hemen aynayi temizlemeye koyuldum :KK70: hic romantizmden falan anladigi yok :)

ahahahahahaahahaahahahha -afedersiniz kızlar- ÖKÜZLER ! :KK70: Ulan sonra kadının niye şevki kaçtı bakımsız diye dertleniyolar, cevap alamıyoruz abi biz.

Allahim çok güldüm inan, gitarla da ne oynanır ama:KK8::KK1:

X