Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

Yine sizin gibi evli bi çift arkadaşlarınızda evde etkinlikler yapın oyunlar oynayın mesela cenga gibi
biz ne zaman oyun oynasak birbirimze giriyoruz.
eşimin bi monopoli oynayışı var görmelisiniz.
zannedersinki adama gerçekten leventi vermişler:KK9:
her oyunda aşırı hırslı davranıyo
bi tabu oynayıp bi gün küsmüşlüğümüz bile vardır:KK9:

bence monotonluktan çıkmak için özlemek gerekiyo.
bi de tartışma sonraları ilişki romantikleşiyo.:KK55:

Son düzenleme:
Ayy daha da tazecikmişsin, Allah mesut etsin canım:KK16:
Zaten bi zaman sonra kendi ilgi alanlarınıza da vakit ayırmaya başlıcaksınız, hep dipdibe olmak da sıkıcı gelcek:KK55:
Şimdilik tabi her şeyi beraber yapacaksınız:KK19:

ilgi alanlarımız ortak genelde allahtan. aynı müzkler aynı oyunlar. akşam 9 da geliyo işten çok dipdibe 3 saat oluyorz sonra uyuyorz zaten ..

Benim eşim sabah 8 akşam 11-12 bazen 1 de geliyo :KK1: Pazar günleri tatil. Biz şimdi ne yapalım bir deyiverin.

Yeni evli biri olarak bana tüyolar verirseniz sevinirim.
Masaj yapmak
Beraber tv izlemek
Dizinde uyumak-uyutmak
Kek pasta yapmak,farklı yemekler yapmak
Temiz titiz olmak
yatakla sıcak olmak

bunları yaptık.Peki hergün yapmak bunları sıkıcı hale getiriyorsa, akıllı kadın ne yapar ?

hergün farklı bir şey yapılmıyor ki canım heleki iki tarafta çalışıyorsa ben biraz şanslıyım :KK1: eşimle cumartesi günleri sabaha kadar doya doya yaşıyoruz aksilikler olmazsa tabi pazarda uyuyoruz dinleniyoruz geziyoruz .. e hafta içide erkende 9-10-11 gibi yatıyoruz :KK1::KK1: eşim uykuyu çok seviyor benide alıştırdı :KK1::KK1:

Yine sizin gibi evli bi çift arkadaşlarınızda evde etkinlikler yapın oyunlar oynayın mesela cenga gibi/QUOTE]

Biz bazen iddiasına oynarız bazı oyunları, mesela yenilen bulaşık yıkayacak, masaj yapıcak diye:KK8: Görmelisin yenildiğinde nasıl çamura yattığını:KK1:
Kısacası erkeklerle bişey yapılmaz desek daha iyi galibaEn Büyük KK

Son düzenleme:
Bence bunlar karakterle alakalı biraz da. Yani eğer kişi yeni şeyler denemek istemiyorsa hep kendi rutinin de evden işe işten evdeyse ne yaparsan yap farketmez:)

Biz 3 senelik evli, 8 senelik beraberiz, hiç monotonlaşamadık. Hergün normal farklı şeyler yapmaktansa işe biraz adrenalin katarak ayda 1 bile olsa böle deneyimlerle herşey daha da farklılaşabiliyor.

Bunun dışında dediğiniz gibi biz de kitap okuyoruz ama evde değil, akşam yemekten sonra alıyoruz sırt çantamızı, içine kitaplarımız bir de termosta kahve. Canımız hangi parkı çekerse gidip bi sokak lambasının altında okuyoruz :KK1:

Yine sizin gibi evli bi çift arkadaşlarınızda evde etkinlikler yapın oyunlar oynayın mesela cenga gibi

senin adın ne ? bize benzettim sizi :) senle tanışmam lazım :KK70:D:KK70:
okeyde ıstakasını devirdim diye koluma vurdu eşşek kafalı.. korkudan vurmuş öyle diyo :KK70: refleksmiş.
ben çok sinirlendim arkadaşlarım yatıştırdı ama aslında komik. çünkü ben ıstakayı devirmeden önce şurdan ne geçiyo yaaa dedim bi tek bnmki baktı ıstakayı bi devirdim mal gibi kaldı sevgili eşim hahahahahaha

ilgi alanlarımız ortak genelde allahtan. aynı müzkler aynı oyunlar. akşam 9 da geliyo işten çok dipdibe 3 saat oluyorz sonra uyuyorz zaten ..

İlgi alanlarınız aynıysa daha kolay aslında napacağınızı bulmak:KK55:
Mesela ben eşimle bazen çok zıt düşüyorum, o siyaset programı izlerken ben sevdiğim diziyi izliyorum:KK8:

hergün farklı bir şey yapılmıyor ki canım heleki iki tarafta çalışıyorsa ben biraz şanslıyım :KK1: eşimle cumartesi günleri sabaha kadar doya doya yaşıyoruz aksilikler olmazsa tabi pazarda uyuyoruz dinleniyoruz geziyoruz .. e hafta içide erkende 9-10-11 gibi yatıyoruz :KK1::KK1: eşim uykuyu çok seviyor benide alıştırdı :KK1::KK1:

:)))))) neyse hafta sonu monotonluktan çıkıyomuşunz siz

Bence bunlar karakterle alakalı biraz da. Yani eğer kişi yeni şeyler denemek istemiyorsa hep kendi rutinin de evden işe işten evdeyse ne yaparsan yap farketmez:)

Biz 3 senelik evli, 8 senelik beraberiz, hiç monotonlaşamadık. Hergün normal farklı şeyler yapmaktansa işe biraz adrenalin katarak ayda 1 bile olsa böle deneyimlerle herşey daha da farklılaşabiliyor.

Bunun dışında dediğiniz gibi biz de kitap okuyoruz ama evde değil, akşam yemekten sonra alıyoruz sırt çantamızı, içine kitaplarımız bir de termosta kahve. Canımız hangi parkı çekerse gidip bi sokak lambasının altında okuyoruz :KK1:

siz çok iyiymişinz maşallah.. öncelikle arkadaş olabilmişinz siz :KK66:

Yok canım, Allahtan iki televizyon var:KK1: Biliyor sevmediğimi de :KK1:
Napayım sıkılıyorum:KK31:

tabi cnm farklı zewklerde olabilir ya. mesela bazen sakarya fırat mı ne bi dizi var, onu açıyo, izlemiyorum yani arkadaş, banane askerler bugun ne macera yaşamış, askerliğini anlata anlata izliyo. hım hımmm diyorum ama elim telde. buralardayım o sırada :KK70:D:KK70::KK70::KK70:

tabi cnm farklı zewklerde olabilir ya. mesela bazen sakarya fırat mı ne bi dizi var, onu açıyo, izlemiyorum yani arkadaş, banane askerler bugun ne macera yaşamış, askerliğini anlata anlata izliyo. hım hımmm diyorum ama elim telde. buralardayım o sırada :KK70:D:KK70::KK70::KK70:

Aynen ya, hele ki bi kurtlar vadisi var yaka silktim artık:KK53: Ne buluyolar böyle dizilerde:KK31:
Ben direk söylüyorum, izlediğin dizilere bak diyorum sonra doğruca kendime vakit ayırıyorum o dizi izlerken:KK8:
Ya aslında biz evde tv izlerken bile kanepede yanyana yatan insanlarız, ama o dizi başlayınca afakanlar basıyor çıkıp gidiyorum:KK55:

monoton olmak yada olmamak tamamen eşlerin elinde
biz kocamla 7 24 beraberiz ama evliliğimiz yinede cok güzel maşallah
bizim evdede bi sürü oyun var...monopoly, tabu, scrabble, tombala, kağıt
biz eşimle canımız sıkılınca cıkıp sahilde yürüyoruz... dondurma yemeğe gidiyoruz...arkadaslarla piğknik filan yapıyoruz(cok sık olmasada)
çünkü biz birbirimizle vakit geçirmeyi daha cok seviyoruz..
yürüyüş yapıyoruz bol bol...
film izlyoruz...(mısı patlatıp :))
bide devamlı seyahat ettiğimiz ülke ülke geziyoruz...

1 yıllık evliyim, eşim tam bir ev kedisi. Akşam 7-8 arası evde oluyoruz, yemek hazırladım yedik diyesiye saat 9 buçuk oluyor. Biraz tvye bakar yatarız.
Benim cumartesi pazar tatil, eşimin sadece pazar. Cumartesi günleri evin işlerini hallediyorum, pazar günü de eşime diyorum ki çıkalım gezelim. yok diyor her hün dışardayız ben evde vakit geçirmek istiyorum... Ben de akşama kadar dört duvar arasında çalıştığım için bunaldım gezmek istiyorum. Bu konuda zıt fikirlerdeyiz anlayacağın, o gitmem deyince evde kös kös oturuyoruz. Film izlemek de sıkıyor artık, bildiğin monotona bağladık gidiyoruz.

YaseminA kitap okumayı önermişsin, ben çok severim de benimki okumaz ki :KK51:

X