- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim işi girgira vurduk artık da gerçeklik payı baya yüksek yaniii
Hee demek sorun yaşta degil adamın kendisinde
E şimdi içlerinden gelmeyen şeyi istemeyin diyrsunda insan 2 hafta evden çıkmadan durur mu arkadaş?ben duramiyorum sahsen.
E iki çocuğu eşime bırakıp ben gezeyim desem kabul etmez.gel beraber gezelim desem surat asar.çıkarsak da surat asma devam eder.sorsan ya başı ağrır ya disi..
Çıkmasam kavga ediyoruz çünkü ben sürekli evde oturmak istemiyorum ve bunaliyorum.dışarı çıkmak açılmak sohbet etmek istiyorum kafa dengi insanlarla..eh eşimin asosyalligi geçecek degil ya zamanla hep evde mu oturayim?
:)))) bi keresinde "bana masaj yap dedim , aah! dedim hep ben yapıyorum".
-"tamam" dedi.
yaptığı masajı görsen,tek elle dokunuyo dalga geçer gibi. ama suratta ciddi ifade.
"napıyosun sen şimdi " dedim
-"sıra sende" dedi
ay çok fena bunlar ya D:
evet ben 27 esim 46 yasinda
Hehe simdi ben esimi hep sikayet ettim diye hep kötü seyler olmuyo canim,iyi taraflari da var.yemek yapar temizlik yapar,ufak tefek yardım isterim yardım eder,sofra kurar.nazar değmesin diye soylememistim ama bak söyledim galiba
İster istemez monotonlaşıyor zamanla evlilikler.
Çocuk gerçekten renk katıyor evliliğe, zamanı gelince tabi.
Biz eşimle çok sıkılırsak oğlumla beraber üçümüz oynuyoruz, ev de maç yapıyoruz koridorda :)
Oğlumuz uyuduktan sonra akşamları film izlemeye çalışıyoruz.
Yine akşamları bol bol birbirimize vakit ayırıyoruz :)
Ben malesef oğlumu pek kimseye bırakamıyorum, o yüzden başbaşa dışarıda pek vakit geçiremiyoruz.
1 gün sonra evlilik yıldönümümüz, artık aşıcaz kendimizi, annanesine bırakıp dışarı çıkacağız inş.
Allah herkesin yuvasına huzur versin inş, herkesin mutluluğu daim olsun inş.
41 kere masallah
kısa tatiller yapmak bence evliliği monotonluktan kurtarır
evet insan istemeye de korkuyo, daha çok borçlu çıkartıyorlar adamı:)))) bi keresinde "bana masaj yap dedim , aah! dedim hep ben yapıyorum".
-"tamam" dedi.
yaptığı masajı görsen,tek elle dokunuyo dalga geçer gibi. ama suratta ciddi ifade.
"napıyosun sen şimdi " dedim
-"sıra sende" dedi
ay çok fena bunlar ya D:
ohh ohh şimdiden içimi bi tatil heyecanı kapladımerak etme 1 hafta tatil yapcaz ama bu sefer 2 kati fazla yararlancam tatilden daha cok guneslencem, daha cok denize gircem, daha cok gezcem bi senin icin bi benim icin yapcam herseyi eee artik uyumam gece gunduz tatil yapmam lazim
canım benim maşallah size zaten, daha önce de demiştim siz aktifsiniz baya, gezip tozma konusunda şimdi bide tatil geliyo, ohh misssSelam kizlar
Monotonluk heralde birazda her iki tarafin karakterine bagli olarak olusuyor
Esimle 1 senelik evliyizdir; 5 senede öncemiz var ve hiç bir zaman monotonlasmayacagimizi düsünüyorum. Esim sürekli espri yapan gülmeyi / güldürmeyi seven birisi, sürekli degisik seyler yapma pesinde olan birisi. Ayni sekilde bende kah küçük süprizler olsun kah anlik çilginliklar olsun elimden geldigince ortami hos tutmaya calisiyorum.
Hiç bisey yapamiyosam disardan gelipte üzerimizi degisirken bi oyun havasi koyuyorum (özellikle Ankaranin baglari ) son ses ve esimle karsilikli göbek atiyoruz
Yani gerçekten karakter meselesi sanirim bu monotonluk.. Evlenmeden önce en çok korktugum seydi ama çok sükür henüz yasamadik, yasayacagimizida sanmiyorum
canım benim maşallah size zaten, daha önce de demiştim siz aktifsiniz baya, gezip tozma konusunda şimdi bide tatil geliyo, ohh misss
Biz de "a be kaynana naptın bize " diye diye göbek atıyoruz, bazen romantik bir şarkı çıkınca kalkıp dans ediyoruz, jenga oynuyoruz fln
İster istemez monotonlaşıyor zamanla evlilikler.
Çocuk gerçekten renk katıyor evliliğe, zamanı gelince tabi.
Biz eşimle çok sıkılırsak oğlumla beraber üçümüz oynuyoruz, ev de maç yapıyoruz koridorda :)
Oğlumuz uyuduktan sonra akşamları film izlemeye çalışıyoruz.
Yine akşamları bol bol birbirimize vakit ayırıyoruz :)
Ben malesef oğlumu pek kimseye bırakamıyorum, o yüzden başbaşa dışarıda pek vakit geçiremiyoruz.
1 gün sonra evlilik yıldönümümüz, artık aşıcaz kendimizi, annanesine bırakıp dışarı çıkacağız inş.
Allah herkesin yuvasına huzur versin inş, herkesin mutluluğu daim olsun inş.
Bizim evde garip olaylar oluyo,eşim bebise yogurt yediriyo ben çay içiyorum
Hehe simdi ben esimi hep sikayet ettim diye hep kötü seyler olmuyo canim,iyi taraflari da var.yemek yapar temizlik yapar,ufak tefek yardım isterim yardım eder,sofra kurar.nazar değmesin diye soylememistim ama bak söyledim galiba
Eşlerimiz hep hamarat ya ondan hepimuz burdayiz galiba
Yok bugun karpuz yemiyelim diyorum,bakarsin eşim bir jest falan yapar bi çay getirir,karpuzu zor günler için saklayalim
sağol tatlımtesekkür ederim Deryam sizede kocaman masallah ki
ayyy bayiliyorum o "abe kaynana"yada bidahakine onu koyup costurayim ortami
jengada süper fikirmis canim alip denemek lazim yaa sonunda sen kazandin sen hile yaptin diye birbirinize dalmiyor musunuz
selammmselam kızlarrrrrrrrrrrrrr :)
nörüyonuz bakalım ?
adamı evde çalıştırıyo resmen ya D
benimkide mutfağa daldığı zaman genelde o öyle yapılmaz böyle yapılır diyologlarımız oluyo.
bi gün pizza yapıcam ben dedi, nası yapılcağını biliyo sandım bende tabi., izliyorum böyle..
pizza bildiğin devasa poğaça oldu,şiştide şişti mayadan..
ayıp olmasın diye yedim.
ben yapsam bu olmamış der. biz çok idareciyiz ya walla.
sende koca mayalı hamuru götürmüşsün ya yazık
doğru valla hep idareciliğimizden kaybediyoruz
sağol tatlım
yok şimdiye kadar kavgaya tutuşmadık ama tatlı kapışmalar oluyor tabi, tavsiye ederim
kavga sonrası daha ihtiraslı oluyo yaaaa
selammm
iyilik sen nasılsın?
sorma ya.. daha önceden yaptınmı bu pizzayı dedim. hayır dedi.
o an derin düşüncelere daldım. zehirleniyoruz hastaneye kaldırıyoruz. yan yana yatmışız midemizi temizliyolar D:
çok şükür bişey olmadı biraz cırcır olduk hahahahahahaha
Aman kavga etmeyin de ne yaparsaniz yapin:))Kavgasiz,gurultusuz yapilan her basit durum bile evliligi neselendirir.Universiteden bir arkadasim vardi ara ara kavga cikarttirim zor kadini oynarim yoksa esim benden sikilir,kolay bulur beni derdi....Ha sonunda ne mi oldu bosandilar ve 4 yil sonra tekrar ayni adamla evlendi.Ha kuzum bastan alttan alip en son soyleyecegini bastan soylemeseydin be kuzum.Mutsuz ve guvensiz...Kavgalar tuzu biberi derler ama gunumuz insani cekmiyor kapiyi kapatip cekip gidiyor.Kimsenin kimseyi anne veya baba gibi nazini cekecegi yok.Himm bunu birakirim onu alirim.Peki ortadaki mazlum cocuklar.Anneye gitse uvey baba babaya gitse uvey baba...Acaba bizim anne babamiz bu sekilde ayrilip gitselerdi biz ne dusunurduk...Pardon ya konuyu dallanip budaklandirdim:))Ama icimde kalmis.Empati kurmak lazim cocuklarimizla ilgili ((