-
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Teşekkür ederim. Bende bu markaya bakıyordum. Dediğiniz modeli tekrar inceleyelim..Mi robot vacum moop 1c modeli bendeki. Araştırma yaptım çok. Emiş gücü ve toz kutu hacmi büyük olduğu için bunu tercih ettim ben. Benim için önemli olan süpürmeydi. Bir üst modeline de bakabilirsiniz. Onunda silme haritalama açısından daha iyi avantajları var. Piyasadaki fiyat performans açısından ilk sırada tercih edeceğiniz marka bence. İyice araştırın
Tekrar rahatsız ediyorum ama asıl sormak istediğim soruyu unutmuşumMi robot vacum moop 1c modeli bendeki. Araştırma yaptım çok. Emiş gücü ve toz kutu hacmi büyük olduğu için bunu tercih ettim ben. Benim için önemli olan süpürmeydi. Bir üst modeline de bakabilirsiniz. Onunda silme haritalama açısından daha iyi avantajları var. Piyasadaki fiyat performans açısından ilk sırada tercih edeceğiniz marka bence. İyice araştırın
Evet evet sıkıntı yok. Eşyaları düzenliyorum ortada eşya bırakmıyorum. O tüm deliklere masaların altlarına giriyor. Çevresinde gezip girebileceği bir alan muhakkak bulup tamamen temizliyorTekrar rahatsız ediyorum ama asıl sormak istediğim soruyu unutmuşummasa sandalye altına falan rahat girip çıkabiliyor mu bu sevimli şey
Çok teşekkür ederim tekrar. Aklıma en çok takılan nokta buydu..Evet evet sıkıntı yok. Eşyaları düzenliyorum ortada eşya bırakmıyorum. O tüm deliklere masaların altlarına giriyor. Çevresinde gezip girebileceği bir alan muhakkak bulup tamamen temizliyor
Rica ederim yine merak ettiğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarımÇok teşekkür ederim tekrar. Aklıma en çok takılan nokta buydu..
Sizce gerekli mi silme özelliği bana sanki pek işe yaramazmış gibi geliyorGeçen hafta viomi v2 pro aldık .
1 kızım 2 kedim var Haziran gibi 2. Çocuğumuzda gelicek . Sırf kedilerin ortalığa saçtığı kumlar için aldım
1 haftadır kullanıyorum şuana kadar memnunum .
benımkinin silme özelliğinde var onu henüz kullanmadım
Valla kullanmadım Kİ şuan ne desem haksızlık ederim ürüne :)Sizce gerekli mi silme özelliği bana sanki pek işe yaramazmış gibi geliyor
Ben kullanıyorum. Cok memnunum. Ilk etapta bana da gereksiz gelmisti simdi aylik temizliklerde bütün esyalari cekip hem sildirip hem süpürünce oh be dedim. Üstüne günlük her yeritekrar süpürüyorum dolaplarin üstü sehpalarin ustu doğru dürüst toz bile olmuyor.Sizce gerekli mi silme özelliği bana sanki pek işe yaramazmış gibi geliyor
Sizin marka ve model nedir? Silme bezini değişriyor musunuz?Ben kullanıyorum. Cok memnunum. Ilk etapta bana da gereksiz gelmisti simdi aylik temizliklerde bütün esyalari cekip hem sildirip hem süpürünce oh be dedim. Üstüne günlük her yeritekrar süpürüyorum dolaplarin üstü sehpalarin ustu doğru dürüst toz bile olmuyor.
Çok teşekkür ederim araştıracağım. Birde netten mi sipariş verdiniz yoksa mağaza satışı var mıRoborock s5 max. Haftada 1 kez kullaniyorum tüm ev siliniyor. Uygun şeylerle makinaya atip yıkıyorum