• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akilli kadinlara ihtiyacim var taktik icin

tikli

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
48
24
8
35
Arkadaslar 2 yillik evliyim neredesyse. Esim cook iyi biridir. Iyi davranir hamileyken dusuk yaptigimda hastalandigimda her zaman iyi ve yumuşak kalplidir. Ancak ailesi oyle degil. Evlenirken tek bir bilezik tek bir masraf yapmadilar. Dogunun koyune gittik gorev icin ordan tain cikti baska yere gittik yek kurusa ihtiyacinizbvar mi demediler.ailemi dugunde misafirnetmediler. Dusuk yaptim ne yaptiniz ne ye ihtiyaciniz var demediler. Esim annesine cok duskun. Hepsine ayribayri para gonderiyoruz her ay. Esimin annesi param yok yatılı bakicikli yapacagim yok iste bana diyirlar ki oglun su isi yapiyo hala sen tarlaya mi geliyirsun falan diyirlar diyerek esimden para istiyo. Esimde hayirndiyemez. Evlendigimizden beri borcun icindeyuz herseyi kendimiz yaptik. Ben calismasam esimim maasi evi gecindirmez. Gönderilen paralar benim maasim. Ama bana bir kere olsun saaol kizim demiyirlar. Annesi diyir ki ben onu buyuttum ondan beklentim var. Oglu herseyi yaomak zorunda benim soz hakkim yok. Bana devlete gecersen ek is yap bile dedi yani. Kayinpeder günde 2 paket en pahali sigarayi icer halbuki ihtiyaclari yok. Neyse sorun su ki evlendigimizden beri esime.melekete tain iste diye baski yapiyorlar. Ve esimle hep bu konuda tartisiyoruz. Neler neler konustik anlattim anlasamayiz dedim annen gelinlil bekler ben yapamam dedim. Zaten arkadmdan oturuo esimin arladaslariyla dedikodumu yapan kayin pederim ben bilmiyorim sanarak esime yanimda eski kiz arladasini ima eden bir adam. Ama yok. Onzaman cocuk yapmayalim zamani gelince herkes yoluna godecek demek ki. Ben gidecegim sen gelmezsen gelme dedi bana enson. Nasil davranmam lazim..yardim

Arkadaslar 2 yillik evliyim neredesyse. Esim cook iyi biridir. Iyi davranir hamileyken dusuk yaptigimda hastalandigimda her zaman iyi ve yumuşak kalplidir. Ancak ailesi oyle degil. Evlenirken tek bir bilezik tek bir masraf yapmadilar. Dogunun koyune gittik gorev icin ordan tain cikti baska yere gittik yek kurusa ihtiyacinizbvar mi demediler.ailemi dugunde misafirnetmediler. Dusuk yaptim ne yaptiniz ne ye ihtiyaciniz var demediler. Esim annesine cok duskun. Hepsine ayribayri para gonderiyoruz her ay. Esimin annesi param yok yatılı bakicikli yapacagim yok iste bana diyirlar ki oglun su isi yapiyo hala sen tarlaya mi geliyirsun falan diyirlar diyerek esimden para istiyo. Esimde hayirndiyemez. Evlendigimizden beri borcun icindeyuz herseyi kendimiz yaptik. Ben calismasam esimim maasi evi gecindirmez. Gönderilen paralar benim maasim. Ama bana bir kere olsun saaol kizim demiyirlar. Annesi diyir ki ben onu buyuttum ondan beklentim var. Oglu herseyi yaomak zorunda benim soz hakkim yok. Bana devlete gecersen ek is yap bile dedi yani. Kayinpeder günde 2 paket en pahali sigarayi icer halbuki ihtiyaclari yok. Neyse sorun su ki evlendigimizden beri esime.melekete tain iste diye baski yapiyorlar. Ve esimle hep bu konuda tartisiyoruz. Neler neler konustik anlattim anlasamayiz dedim annen gelinlil bekler ben yapamam dedim. Zaten arkadmdan oturuo esimin arladaslariyla dedikodumu yapan kayin pederim ben bilmiyorim sanarak esime yanimda eski kiz arladasini ima eden bir adam. Ama yok. Onzaman cocuk yapmayalim zamani gelince herkes yoluna godecek demek ki. Ben gidecegim sen gelmezsen gelme dedi bana enson. Nasil davranmam lazim..yardim

Alla alla iyi valla bu erkek anaları iki duygu sömürüsü yapıp istediklerini alıyorlar oğullarından. Ben çalışıp da öyle KP ve KV deye para gönderemem arkadaş kusura bakmasınlar oğulları naparsak yapsın.

Benim ailemde uzakta.

yok sizin ailenize para gönderiyor musunuz?
ya da aileniz sizin oraya tayin olmanızı istiyorlar mı?
kısacası sizin ailenizin bunca yıl okuttukları çocuklarından bir beklentileri yok mu?

eşin ne güzel kendi ailesini düşünüyor.sizin aileniz için de aynı hassasiyeti sırf sizin iyiliğiniz ve esenliğiniz için düşünmesi gerekir. Ancak öyle bir istek yoksa belki düşünecek bir şey yoktur.

Alla alla iyi valla bu erkek anaları iki duygu sömürüsü yapıp istediklerini alıyorlar oğullarından. Ben çalışıp da öyle KP ve KV deye para gönderemem arkadaş kusura bakmasınlar oğulları naparsak yapsın.
Para icin tartismak istemiyorum sabir gostermeye calsiyorum ama asla onun memleketinde yasamak istemiyorum zaten oraya gidersek kesin bosaniriz. Kv cok tatik bilen biro ve surekli doguru taktiklerle ilerliyor

Benim ailemon yanina gidelim o zaman bende baski yapayim dedim erkek ve kadin ayni degil erkek kendi bildigi çevre de yasamak zorunda diyor

nedenmiş? kusura bakmazsanız eşinizi anlamak için kılavuza ihtiyaç var diyeceğim.

Ayyy bı para verme konusu daha bende bu konudan muzdaribim ama bizim şöyle bı artımız var , onlar para ıstıyor biz vermiyoruz. Şuan küsüz :D
Eşin yanı tam sopalık neymış efendım kendı gitcekmiş sen gelmeessen gelmeymiş, Bence ne yap ne et ikna et yakınlarda oturma geçim olmuyor yakında.

Para icin tartismak istemiyorum sabir gostermeye calsiyorum ama asla onun memleketinde yasamak istemiyorum zaten oraya gidersek kesin bosaniriz. Kv cok tatik bilen biro ve surekli doguru taktiklerle ilerliyor

O zman gitmemek için elinden geleni yap restini çek gitmiyorum de

yok sizin ailenize para gönderiyor musunuz?
ya da aileniz sizin oraya tayin olmanızı istiyorlar mı?
kısacası sizin ailenizin bunca yıl okuttukları çocuklarından bir beklentileri yok mu?

eşin ne güzel kendi ailesini düşünüyor.sizin aileniz için de aynı hassasiyeti sırf sizin iyiliğiniz ve esenliğiniz için düşünmesi gerekir. Ancak öyle bir istek yoksa belki düşünecek bir şey yoktur.
Benim ailem para talep etmez ama esim kardeslerime hediyeler alir. Onlari mutlu eder. Benim zoyaretlerimde elim bos gondermez. Nakit parayi ailem kabul etmez. Benim ailem istese onalra da verir. Ailem bizim yanimiza gelin tasinin demez hic.

Ayyy bı para verme konusu daha bende bu konudan muzdaribim ama bizim şöyle bı artımız var , onlar para ıstıyor biz vermiyoruz. Şuan küsüz :KK70:
Eşin yanı tam sopalık neymış efendım kendı gitcekmiş sen gelmeessen gelmeymiş, Bence ne yap ne et ikna et yakınlarda oturma geçim olmuyor yakında.
Okadar cok ikna etmeye calistim ki 2 senedir tek kavga konumiz bu. Ailesi ve arkadaslari surekli arayip buraya tasinin diyor.

Resti çekeceksin yola gelirsr gelecek gelmezse de kendi bilir olur mu öyle şey canım kendi evlenmiş yuva kurmuş artık kararları annesine babasına göre değil eşine göre şekillenmeli. Resti çektikten sonra geri adım atmayacaksan çek geri adım atarsan isteklerini daha çok direterek gelir karşına. Çocuk falan da düşünme bence bu aşamada...

Aaa benden bitane dahamı var ne .Bende çok çabaladım tatlım benim rızkımo onlara yediremezsin dedim bu sefer gizli göndrmeye başladı o daha kötü neyi nr kadar yolladıüını bilemiyosun sonuç olarak lanrt olsun naparsan yap dedim ve ben pes ettim haa.benim bi kuruşumuda göndermedi kendi parasını yollasın kendi zorda kalsın gerçi evlilikte mecburen sende zorlabıyosun ama ne bilim işte ben pes ettim sana ne deyim bilemedim

O zman gitmemek için elinden geleni yap restini çek gitmiyorum de
Gitmiyorum dedim zaten sen yalmiz gidersin dedim. Bana tamam diyor. İster simdi ister on sene sonra ben gidecegim sen ister gel ister gelme. En iyisi cocuk yapmayalim dedi. Bu konu olunca cok kati bambaska bi adam ya

Okadar cok ikna etmeye calistim ki 2 senedir tek kavga konumiz bu. Ailesi ve arkadaslari surekli arayip buraya tasinin diyor.
Eğer taşınacaksanız
kv le evınızın arasında mesafe olsun. Suan kavganız bu ama ınan taşınıca bu sefer aileler girecek araya ve dahada buyuyecek.
Şuda var eğer paranı vermeye devam ederse eşin ailesine bence işten çık.
Eğer gercekten gıtmek ıstemıyorsanda gözuunu korkut derım. Eğer gidersen ben gelmem de gidersede sende ailenın yanına gt bı sure belkı vazgecer.

bence işi bırakın.ailesine göndermeye parası varsa,sizin çalışmanıza da gerek yoktur..uzatın ayaklarınızı yatın evde yaa.bu ne böyle.çalışıcam ve eşimin ailesine vercem.yapamam ben heralde...
yada benimde ailemin ihtiyacı varmış deyin..o ne kadar gönderiyosa sizde ailenize o kadar gönderin..anneniz sizin için biriktirsin..

Benim ailem para talep etmez ama esim kardeslerime hediyeler alir. Onlari mutlu eder. Benim zoyaretlerimde elim bos gondermez. Nakit parayi ailem kabul etmez. Benim ailem istese onalra da verir. Ailem bizim yanimiza gelin tasinin demez hic.

hımmm, ya şöyle söyleyeyim, ben ailelerin çocuklarından beklenti içinde olmalarını garipsemiyorum. Bu beklentiyi karşılayabilecek durumda olan kişilere de tavsiye ederim, yaşlı insanların gönüllerini hoş tutsunlar.
sizin durumunuzda sizin gönlünüz bu işe çok yok, o zaman tabi ki doğru değil. belki ailesine gönderdiği kadar parayı, siz kendi ailenize kendi birikiminiz olarak gönderebilirsiniz. sebebini de anlatırsınız. ozaman kabul ederler.

ilgili şehre taşınma olayı ise, bence sebepleriniz gayet yeterli, taşınmak istemeyişinizin. ama eşinizin taşınma isteğini de görmeniz gerekir. Karşılıklı uzlaşarak karar vermelisiniz.
Yani bulunduğunuz şehirdeki sosyal hayatınız kötü ise, eşinizin memleketinde daha mutlu olacaksa, biraz hak verebilirsiniz.

Aaa benden bitane dahamı var ne .Bende çok çabaladım tatlım benim rızkımo onlara yediremezsin dedim bu sefer gizli göndrmeye başladı o daha kötü neyi nr kadar yolladıüını bilemiyosun sonuç olarak lanrt olsun naparsan yap dedim ve ben pes ettim haa.benim bi kuruşumuda göndermedi kendi parasını yollasın kendi zorda kalsın gerçi evlilikte mecburen sende zorlabıyosun ama ne bilim işte ben pes ettim sana ne deyim bilemedim
Ben zaten maasimi direk borclar icin ona veriyorum para hic gozumde degil artik ilk basta cok batiyordu tabi. Kv me dedim ki ben devlete gececegim ama maasim cok dusecek dedim bana eski yerde de parttime calisirsin dedi

Back
X