Arkadaslar 2 yillik evliyim neredesyse. Esim cook iyi biridir. Iyi davranir hamileyken dusuk yaptigimda hastalandigimda her zaman iyi ve yumuşak kalplidir. Ancak ailesi oyle degil. Evlenirken tek bir bilezik tek bir masraf yapmadilar. Dogunun koyune gittik gorev icin ordan tain cikti baska yere gittik yek kurusa ihtiyacinizbvar mi demediler.ailemi dugunde misafirnetmediler. Dusuk yaptim ne yaptiniz ne ye ihtiyaciniz var demediler. Esim annesine cok duskun. Hepsine ayribayri para gonderiyoruz her ay. Esimin annesi param yok yatılı bakicikli yapacagim yok iste bana diyirlar ki oglun su isi yapiyo hala sen tarlaya mi geliyirsun falan diyirlar diyerek esimden para istiyo. Esimde hayirndiyemez. Evlendigimizden beri borcun icindeyuz herseyi kendimiz yaptik. Ben calismasam esimim maasi evi gecindirmez. Gönderilen paralar benim maasim. Ama bana bir kere olsun saaol kizim demiyirlar. Annesi diyir ki ben onu buyuttum ondan beklentim var. Oglu herseyi yaomak zorunda benim soz hakkim yok. Bana devlete gecersen ek is yap bile dedi yani. Kayinpeder günde 2 paket en pahali sigarayi icer halbuki ihtiyaclari yok. Neyse sorun su ki evlendigimizden beri esime.melekete tain iste diye baski yapiyorlar. Ve esimle hep bu konuda tartisiyoruz. Neler neler konustik anlattim anlasamayiz dedim annen gelinlil bekler ben yapamam dedim. Zaten arkadmdan oturuo esimin arladaslariyla dedikodumu yapan kayin pederim ben bilmiyorim sanarak esime yanimda eski kiz arladasini ima eden bir adam. Ama yok. Onzaman cocuk yapmayalim zamani gelince herkes yoluna godecek demek ki. Ben gidecegim sen gelmezsen gelme dedi bana enson. Nasil davranmam lazim..yardim