Akıllı hanımlar bana da bir akıl verin..

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
36
Hayırlı akşamlar. Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
Canım sıkkın moralim bozuk. Ben kıskanç yapılı biriyim abarta bilirim bu yüzden akıl istiyorum sizden. Eşim memur çalıştığı yere 1 yil oldu tayini çıkali. İsimleri takma kullanacagim. Burda Ahmet (evli) diye bir arkası var. Bu bir yıl içinde samimi oldular. Aynı kurumda Ayşe (bekar) diye bir bayan var. Ahmet ve Ayşe yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Dışarda hep birlikteler. Son zamanlarda eşim de bunlarla dahil oldu. Birlikte piknikler gitmeleri başka şehirde gezmeler. 3lu takılıyorlar.
Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Pikniğe gittiklerini duyduğumda kızdım. (Gideceğini biliyordum ama erkek erkeğe gidecekler sanıyordum) madem bayan var beni de goturseydin dedim.
Haberim yoktu Ahmet çağırdı dedi. Bugün de yine sehirdisina gittiler. Kim kim gidiyorsunuz dedim Ahmet Mehmet ben gidiyoruz dedi. Sonra geldiklerinde Meet işi çıktı gelmedi dedi. Eee ikinci tek mi gittiniz dedim yok son anda Ayşe de geldi dedi. Bende kızdım. Ne iş bu kızın sizinle her yerde ne işi var dedim.
Rahatsız olduğumu bildirdim fessat oldum. Kız delikanliymis arkadasmis.ben anlayamazmisim...

Gerçekten ben anlayamıyor muyum? Cahil miyim? Normal mi bu durum?

Şunu da belirteyim 1 ay kadar önce Ahmet karısı ile tanışmak istedim onları yemeğe davet ettim. Eşime madem böyle yakınlar Ayşe de çağır gelsin onla da tanışırız dedim. Tamam dedi sonra Ayşe işi var gelemiyor dedi. Ahmet eşi ile konuşurken ağzını yokladim kurumdan kimseyi tanıyor mu diye. Eşim pek işinden bahsetmez dedi. Anladığım kadarı ile Ayşe yi hiç tanımıyor. Bende hic bahsetmedim. Bende Ahmet in eşi de çalışan ünv okumuş insanlarız. Madem öyle kardeş gibiler neden onların ortamlarına giremiyoruz. Neden bizim dışımızda gelişiyor herşey.

Eşim Ahmet ile Ayşe nin daha uzun süren bir geçmişi var diye herşeyi Ahmet'in üstüne atıyor. Sürekli o çağırdı diyor. O çağırınca bende yok diyemedim diyor.

Eşim normalde herşeyi anlatır bana. Bugün de tartışınca hata bende ki gelip sana söylüyorum dedi. Bundan sonra duymazsin merak etme dedi.

Son düzenleme:
Yani benim eski is arkadaslarim da hepsi ya evliydi yada iliskileri vardi. Biz bir yerde takilsak her zaman esler veya kiz arkadaslari yanimizda yoktu yani. Ama onlarin ici rahatti. Cünkü beni taniyan bilir: Benim yanimda kimse esini veya sevgilisini aldatamaz. Oracikta müdahele ederim. Saklamam da. Bir is arkadasimin bekarliga veda partisinde tek bayan bendim bu yüzden Sizin sorunuza gelince: Her is hayatinda olan kadin otomatik olarak tehlike degildir. Biraz bu kafadanda cikmamiz lazim. Ama komple esleri disarda tutmalari hos degil ve ortada birsey yoksa bile toaf gözüküyor. Esiniz baskalarla gezecegine sizi de gezdirsin :)

Ayşe ninde olduğunu söylemek durumunda mı kaldı size.Zira sadece Ahmet'le Mehmet'le birşeyler yapıyoruz da deme imkanı yokmuydu en başından beri? Anladığım kadarıyla Ahmet eşine hiç bahsetmemiş sadece sizin eşiniz Ayşeyide dahil etmiş .Eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz ya Ahmet eşinizi rahat çıkabilmek için kullanıyor diğer ihtimal ..bu ihtimali katmayalım hiiç ...siz en güzeli bir gün birlikte piknik organize edin içiniz rahat etsin

Kesinlikle çok haklısınız ama aynı şey kendilerine yapılsa acaba aynı tepkiyi verir mi siz çalışıyor musunuz eğer calisiyorsaniz sizde taktik uygulayın şuraya gidicez şu şu var diye mesela
Evet çalışıyorum. Empati kurması için örnek verdim. Ama.ben o seviyelere inmem. Çok şükür iş arkadaşlarım ile mesafeli saygılı bir ortamim var.

Eşiniz Ayşe ile baş başa gezmiyor ki sonuçta... Bana abartiyorsunuz gibi geldi. Belki Ayşe kendi cinsiyetiyle takılmayı sevmiyordur. Var öyle insanlar. Benim de lisede bir arkadaşım vardı kız bizimle hiç takilmazdi hep erkek ortamlarında bulunurdu. Erkeklerle daha iyi anlasiyordu. Ha kötü niyetli biri de değildi. Sadece yapısı öyle. Davranışları da erkek gibiydi. Kız gibi giyinmezdi mesela vs... Belki Ayşe de öyle biridir.

Eşim çok dürüst kizacagimi bilse sadece bana değil herkese doğruyu söyler. Ayşe yi de kendi söyledi. Söylemese ben bilemezdim ki.
Ona göre çok normal bir durum. Bende Ahmet eşimi kullanıyor diye düşündüm. Yada belki aralarını yapmaya çalışıyor olabilir.
4yillik evliligimde kimseye yalan söylediğini görmedim. Ama artık sana anlatmam dediği için de çok bozuldum. Yani açık açık artık arkandan iş ceviririm dedi.

Kesinlikle izin vermezdimm. Kesinlikle olamaz böyle bir durum burnundan getirirdim. O ne ergen gibi benim haberim yoktular, son anda geldiler falan.. Ahmet dediğiniz kişide evliymiş, onun eşini tanıyor musunuz?
Esinibtaniyorum. Numarasi da var bende. Daha sık görüşmeye karar verdim

Hiç sormayın. Sanki ben hiç ortam görmedim. Cirkef olmak istemem yoksa bende her akşam bir iş arkadaşım ile yemeğe gitmeyi bilirim. Ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…