Evet çalışıyorum. Empati kurması için örnek verdim. Ama.ben o seviyelere inmem. Çok şükür iş arkadaşlarım ile mesafeli saygılı bir ortamim var.Kesinlikle çok haklısınız ama aynı şey kendilerine yapılsa acaba aynı tepkiyi verir mi siz çalışıyor musunuz eğer calisiyorsaniz sizde taktik uygulayın şuraya gidicez şu şu var diye mesela
Eşim çok dürüst kizacagimi bilse sadece bana değil herkese doğruyu söyler. Ayşe yi de kendi söyledi. Söylemese ben bilemezdim ki.Ayşe ninde olduğunu söylemek durumunda mı kaldı size.Zira sadece Ahmet'le Mehmet'le birşeyler yapıyoruz da deme imkanı yokmuydu en başından beri? Anladığım kadarıyla Ahmet eşine hiç bahsetmemiş sadece sizin eşiniz Ayşeyide dahil etmiş .Eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz ya Ahmet eşinizi rahat çıkabilmek için kullanıyor diğer ihtimal ..bu ihtimali katmayalım hiiç ...siz en güzeli bir gün birlikte piknik organize edin içiniz rahat etsin
Esinibtaniyorum. Numarasi da var bende. Daha sık görüşmeye karar verdimKesinlikle izin vermezdimm. Kesinlikle olamaz böyle bir durum burnundan getirirdim. O ne ergen gibi benim haberim yoktular, son anda geldiler falan.. Ahmet dediğiniz kişide evliymiş, onun eşini tanıyor musunuz?
Hiç sormayın. Sanki ben hiç ortam görmedim. Cirkef olmak istemem yoksa bende her akşam bir iş arkadaşım ile yemeğe gitmeyi bilirim. Ne yapacağımı bilmiyorumDelikanlı kız o, sen anlamazsın demesi bile ağzına çarpmak için yeterli. Kızı öveceğim diye sizi yeriyorsa geçmiş ola. Siz kıskançsanız ben ultra manyağım heralde. Hiç abartmamışsınız, az bile kalmış tepkiniz.
Nasıl ne ne yapabilirim. Ayşe ile yada Ahmet ile hiçbir şekilde muhatap olmak istemem. Eşim ile halletmek istiyorum ama o da zor gorunuyorEşinize de Ahmete de ayşeye de nefes aldırtmayın.
Yoksa en son öğrenen siz olursunuz.
Yazık olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?