- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum.Bencil ,iyi niyetten yoksun bir adam tipiSiz bir de öneceki konuyu okuyun da adamın nasıl bir it olduğunu görün asış
Adamın maddi manevi , bedenen kullanmasını falan geçtim artık. Kasadan alır da coin e yatırır mı korkun var ve sen Hala akıl mı soruyorsun gerçekten ? Vallahi pes!! Bu kadar aymazlığa cidden acımıyorum ben bazen .Aslında eczane açmaktan korkmamın bir nedeni de bazen onun coin oynadığını görürdüm ve kasadan alır da coine yatırır diye korkuyordum.
Merhaba. Sizlere soruyu sorup kaybolmak niyetim yoktu. Mesai arkadaşımın cenazesi vardı. 2 gün onun nöbetiyle beraber mesaiye kaldım. Siteye şimdi girebildim. Aslında utanıyorum. Aptallığım bi yana niyetim kimseyi bekletip yıpratmak değildi. Çok işim vardı fırsat olmadı. Şimdi arkadaşlara yavaş yavaş yazacağım. Kişiliğimde büyük bir sıkıntı var farkındayım. İyiliğimi düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Bilmiyorum bunca aptallıktan sonra hala benimle konuşmak ister misiniz. Nasıl bu kuyuya düştüm çözemiyorum. Aslında ben onun yokluğuna alışmıştım. Hastaneye gelip özür dileyince yine aptallaştım. Ve sonra yine terketti işte. Hakettim.Hala ortada yok konu sahibi o kadar insanı üzdün ki. Belli hala sevgilisin savunacak yüzün de yok. Yazık gerçekten . Dünden beri perişan olduk. Seni cinsel bedensel maddi manevi sömüren biri ve sen burada da konuşmazsan giderek yalnız kalacaksın. Burada kimse senin kötülüğünü istemiyor bilakis herkes sana daha da yazık olmaması için yorum yapıyor.
Bağımlı kişiliksin farkında değilsin, bağımlı olduğun için artık kişisel sınırın kalmamış ne derse yapıyorsun onu kaybetmemek için, gel buraya en azından bundan sonraki adımlarını iyileşme sürecini konuşalım ama ayrılman şart. Bir daha bu adamla görüşmemelisin.
Senin yaşadığın şu sürekli hakaret ve şiddet yaşayıp beraber olan insanlar ile aynı
Adamin kariyer plani sizin uzerinize kurulu. Aile icinde harcanan paranin lafi yoksa abisi kendisi icin kredi ceksin, is kursun. Niye sizin sırtınıza binmeye calisiyor?
Kazı ürkütmeden yolmaya calisiyor adam. Kardes, kredi, hepimiz aileyiz, lafi olmaz kismi hikaye. Bir sekilde kandirmaya calisiyorKardeşinin parasını da istetmez zaten öyle bir mesele varsa.
ben iki gün mesaiye kaldım da siteye şimdi girebildim. arkadaşlara yazıcam yavaş yavaş.Gene konuyu terkeden bir konu sahibi
O an biraz sakin olabilseydim farkederdim de işte olacağı varmışBenim takıldığım abisi kredi çeksin batarsanız aile içinde sorun olmaz diyen insanın kardeşinize verdiğiniz borcu geri almadığınız için size kapıyı göstermiş olması.Olmaz bu ilişki yürümez.300 euro içinde soğuk su için.
O kapıyı gösterdi zaten. Sağlık olsun.Adam sizi sogusleme derdinde. Gozunuze perde mi inmis? Yol versenize.
Ekonomik kriz derinleşti ve o da böyle bir kaçış düşündü tabiHala soruyor musunuz cidden? Adam sizin dükkanınıza güvenmiş. Dükkanı açtıktan sonrası zor. Öyle de borç harç olunca ona kalmayacak sizin borcunuz olacaktı. Memur kadın aramanın yeni versiyonu da bu galiba.
O an terkedilme paniğiyle düşünemedimAdamin kariyer plani sizin uzerinize kurulu. Aile icinde harcanan paranin lafi yoksa abisi kendisi icin kredi ceksin, is kursun. Niye sizin sırtınıza binmeye calisiyor?
Kendisi benden kurtuldu zaten :) Hayırlısı olsun.Bu ilişkiden hayır gelmez gibi duruyor bence Kendini kurtar bacım. Eczaneyi de kredi çekip açabilirsin kendine güveniyorsan. Akıllı olduğun sürece batırmazsın merak etme.
Ben de bu sorumluluğu göze alamamıştım işte. Hayırlısı buymuş.Gaziantep diğer güneydoğu illerinden biraz farklıdır. Aileler kazanca ortak olmaz ben hiç görmedim. O dediğiniz Urfada,Diyarbakırda daha çok geçerli. Antepte erkekler iyi esnaflık yapar,kafaları para kazanmaya iyi basar ama bu demek değildir ki hiç dolandırıcı çıkmaz. Sevgiliniz maşallah her yolu denemiş,sana iş kuralım,bana iş kuralım. Kaç yaşında adam,gidip kendi kendine ne kuracaksa kursun neden sizi sürüklüyor? Ayrılmanız iyi olmuş. Eczane sizin diplomanızla açılacak, her şey sizin hesabınızdan ilerleyecek, itin kopuğun eline düşmeyin.
Etinizden sütünüzden faydalanayım demiş güzelce.Hastanede eczacıyım. Kötü bir ilişki atlattım ve sonra bana ilgi gösteren antepli biriyle sevgili oldum. O polonyaya çalışmaya gideceğini söyledi. İzni hazırdı evrağı gördüm. Ukrayna savaşı olunca çalışma vizesi alamadığını randevu sırasına girebilmek için aracıya el altından para vermesi gerektiğini söyledi ve 300 euro verdim. Sanırım doğruydu çünkü almanyaya çalışmaya giden bir arkadaşım da aracıya para vermiş. Savaş yüzünden başvurular arttı demişti. Bunun üstünden 2 ay geçti ve benim ex in başvurusuna cevap gelmedi.
Bana "Abim kredi çeksin sana eczane açalım" dedi. Ben de "Benim zaten bankaya yüklü borcum var, bir de abine borçlanır da bu eczaneyi yürütemezsem iyice batarım" dedim. O da "Bizim burda aileye harcanan paranın hesabı sorulmaz, tecrübeli bir kalfa bulur işin başına geçeriz, burada aileler kalabalık, korkma eczane batmaz, ben de babana kendimi eczanenin ortağı olarak tanıtırım, yoksa o da işsiz birine kızını vermez" dedi. Ben de "Borcuma borç eklemekten korkuyorum, esnaflığıma güvenemiyorum, en azından benim de ortaya koyacak param olsa yine tamam derdim, benim tanıdığım var sana sanayide bir iş bulayım" dedim. Bana "bunun faydası olmaz, elime ne geçer ki" dedi.
Ben vaktinde kardeşim işten atıldığı için ona para vermiştim. Benim ex de "kardeşinden o parayı geri iste bana iş kuralım" dedi. Ben de "kardeşimin sıkıntısı sürüyor, şu anda onu geri vermeye zorlayamam" dedim. Beni elimi taşın altına koymamakla ortak geleceğimiz için çaba göstermemekle suçladı. Görüşmenin anlamı yok dedi.
Aslında eczane açmaktan korkmamın bir nedeni de bazen onun coin oynadığını görürdüm ve kasadan alır da coine yatırır diye korkuyordum. Zaten sanırım artık maliyetler arttı karlar azaldı bu da beni korkuttu. Mardinli bir arkadaşıma sordum. "Eğer sana eczane açsalardı bütün kazancına ortak olurlardı burda aileler herşeyi paylaşır" dedi. Bu doğru mu acaba? Bu ilişki bitmeli miydi yoksa aşkımı boşuna mı kaybettim?
Aslında gerçek basitti ama görmek istemedim.Niye kendi kendine iş yapamıyor da planlarında hep siz (paranız) var?
ben bunları çekiyorum mıknatıs gibi :)Çakalın böylesi görülmedi
Sakaryada tanıştık. Kısa bir süre aynı yerdeydik ben iş arıyordum o sanayide çalışıyordu sonra ben uşağa döndüm o urfaya döndü. İnanmazsın ama vaktinde bir yıl yalvardı bir kez görüşelim diye. İlk büyük kavgadan sonra bir süre kayboldu sonra hastaneye gelip özür diledi. Fiziksel parasal alacağını alınca da yine toz oldu. Bana müstehak.Siz bu pisliği şerefsizi nerden tanıyorsunuz?
En azından buna bari engel olabildim şükür.Eczane kâr yaparmi bilmem ama bu adam seni bildiğin söğüşlemeye calisiyo Allah aşkına senin aile içindeki para mevzularina ne hakla karışıyor senin diplomanla eczane açıp patronculuk oynayacak