Akıl verir misiniz?

erkeklerin tutarlı olması cok onemlı ya olmuyosa zorlama bence gıtmez kı boyle utanıyom dıyo sana da yaklasmaz tovbe tovbe ... yanı nıye yıpratıyon kı hep yuku sen mı tasıcann

canım benim ya kıyamam üzülme hayırlısı olsun ama bu adam sürekli kaçıyo ya boşver bence sen bunu adam gibi ya al karşına konuş yada umursama oyalayıp durmasın seni baksana ailesine bile anlatamamış utangaçmışmışşss

Bak guzel kardeşim. Öncelikle bir kız olarak geri adımda durmayı bilmek gerekiyor.

Kendin demissin ya hani buradakilere imreniyorum diye. O neden biliyor musun? Bu sekilde erkegin adım attıgı olaylarda genelde ya erkek cok istekli olur ya da kadın isteksiz davranır.

Bu dengeyi tutturman gerek. Sen bastan bunca planla zaten "evlilik meraklısı kız" gibi göstermişsin kendini. Haliyle adam peri padişahının kızı olsa ısı rahatına bırakıyor.

Ikincisi de aileye açıklayan her zaman mümkünse ilk erkek tarafı olsun. Ben hep bunu savundum. Cunku obur türlü kız tarafı erken beklerken erkek tarafı gec öğrenip gec hareket ediyor ve bir sürü sorun doğuyor.

Sanmıyorum adam seninle dalga gecmis. Sadece su denge olayını kurmak gerek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle olacak yıprattı beni resmen çokta seviyorum fakat ayrılmaktan başka bir çare bırakmadı bana ( annemi aramış demiş ki annem 2 gün sonra yanıma geliyor burdan doğru yanınıza geliyoruz demiş gelsinler bakalım neler konuşulacak ona göre de kendi yolumu çizerim

Haklısınızz ahh ahh boş boğazlık edip hemen sevincimi paylaşmak istedim.. Şimdi ise kendilerii kaçıyo dahada umrumda değil izin tarihi belli olmuş normalde iznini söz ve nişana saklayacaktı bana dedi ki. 20 gün iznim var bende ailenle geçirirsin işte dedim erkek arkadaşımda senin yanına gelirim ordanda seni alır bizim oraya götürür akrabalarla tanıştırırım dedi bende gelemem utanırım deyince geleceksin dedi.... Zaten daha içimden bile gelmiyor sözmüş nişanmış soğudum resmen bu sefer o istesin düğün diye ben istemeyecem kendimi işime gücüme adayacağım az da o istesin peşimden koşsun ayy nasıl sinirrrr olduuummmm şuan varyaaaaaaaaaa ne hale düştüm bile bileee

Son düzenleme:
Tüm yazılanları okudum. Konunun haricinde diğer yazdıkların tepki alınca yumuşatmaya çalışmışsın gibi geldi. Bence 22 yaş, sınıf arkadaşlarının nişanından, düğününden etkilenemeyecek kadar büyük bir yaş. Erkek arkadaşın 1 değil, 2 değil iptal edip durmuş gelme işini. Ama sen geri adım atmamışsın. 'Eninde sonunda geleceksin' gibi bir izlenim uyandırmışsın. Gelmedi mi? Daha üstüne düşme, bırak. Annesiyle gereksiz yere muhatap da olmuşsun.Ne münasebet yani? Üstelik bu adam daha önce 'Kızlarla işim olmaz' demiş. Ortada fol yok yumurta yok, neredeyse davetiye dağıtacak duruma gelmişsin. Düğün alışverişi, nişan alışverisi yapmaya can atıyorsun ki bunlar bence çok gereksiz hayaller. Bana aile baskısı yüzünden evlenen kızları hatırlattın. Bu adam olgun değil, ayran gönüllü. Nişanı boşver, işine bak sen. Ha illa nişan istiyorsan iki uyduruk yüzük al, birini sağ eline, diğerini sol eline tak, kendinle nişanlan.

yaşla alakalı bir durum değil bence evlilik durumla ilgili kimi var erken yaşta doğru tercihlerle ayaklarının üstünde duruyor ev ve aile sahibi olacak kıvamda oluyor kimi var 70 yaşında halen evlenebilecek biri değil.

aynı yaşlardayız haziranda tanıştık (benim yaşadığım yerde görevli eşim) aralık ayında memlekete gittik ailesiyle tanışmaya ocak ayında nişan oldu aile arasında mayıs ayında düğünümüz oldu şimdide bebek bekliyoruz cocuk için bile uzun yıllar olmasın gibi hayallerimiz olmadı ve eşimin çokta iyi baba olacağından eminim size yaklaşımı önemli zaten mesleği gayet iyi bekar yaşayacağına bir düzeni olur sevdiği yanında olur.

bazı erkekler gerçekten utangaç olabiliyor ben eşimle annemi ilk başta yolda karşılaştık öyle tanıştırdım tanışmaya gelemiyordu :) ve ailesylede pek konuşamıyordu sevgilim var diyemiyordu ki aileside öyle sorun yapcak birileri değil evlen diyorlarmış sürekli ama bazı konuları konuşamaz halen eşim ben söylerim sen söyle der hamile olduğumu bile ben söyledim söyleyemedi ki herkes çok istemesine rağmen. bizim şansımız yengesinden yana oldu o hep aracı oldu annesiyle falan konuşmada onun sayesinde oldu hızlıca diyebilirim yoksa eşime kalsaydı halen bu ay diğer ay diye uzardı eminim hadi gelin tanışmaya diyemez annesini evimize davet bile edemiyor kırk kere söylememe rağmen.

belki ailesinden uzak diye öyle bilemiyorum ama bazı erkekler cidden böyle olabiliyor sen bu yaşta ne evlenmesi vs vs diyenleri boşver biz aranızdaki ilişkiyi bilemeyiz ne kadar anlatsanda bize sen sevgilinin davranışlarına bak sana karşı nasıl merhametlimi sevgili ve saygılımı sonrasını ona bırak zaten annesi gelince tanışmaya gerisi hallolur bizimde aileler girdi işin içine biz hiç plan yapmadık ekim gibi düşünüyorduk hadi madem evlenceksiniz geç olmasın dediler bi baktık evlenmişiz o süreci beklerken öyle hızlı gelişti ki (daha bize tanışmaya ne zaman gelecekleri belli değildi bi anda düğün hazırlığı içerisinde olduk) herşey olacağına varır bu süreçte sen sıkma sevgilini bayanlar biraz daha tez canlı ama erkeklerin bazen düşündükleri bişey oluyor akıllarında ve bazen paylaşmıyorlar önce bi evlenme teklifini al onu söyle :) ilerde gülümseyeceğiniz anılar biriktirin üzmeyin birbirinizi. güzel haberlerini alırız inş.

Ortada hic bi sey yokken niye actin konuyu ailene? Hem bi babaya kizini agustosta istemeye gelecekler deyip gulmek nedir? Anne-babayla, heleki babayla bu kadar yuz goz olunurmu? Bak nihayetinde eline yuzune bulastirmissin her seyi. Nedir bu heves, nedir bu acele? İkinizinde yasi kucuk. İs ciddiye binince soyleseydin su gun gelecekler diye, oyuncak etmissin elinde.

Hem niye utaniyormuski, utanacak ne varmis. Ayip bi seymi evlenmek istemek? Niye sakliyor birlikte oldugunuzu, hic dusunmedinmi bunu? Simdiki gencler daha ilk gunden koyuyor fotosunu heryere. Bence durum hicte sandigin gibi degil.

Bundan sonrada oglanin annesinden duymadan kendi ailene hic bi sey soyleme, hatta annesine kendi annenin tlf. Nosunu ver, siz arayip soyleyin, boylesi daha uygun olur, de.

Konunun hepsini okumadım ama utangaç olmasi gereken sensin boşver birazda sen onun gibi davran gerçek niyeti anlaşılır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…