- 22 Temmuz 2014
- 211
- 32
- 38
- Konu Sahibi Sweetshadow6
-
Yakın çevreme derdimi anlatamıyorum sizlere anlatıp rahatlamak istedim umarım bana yardımcı olursunuz...
Öncelikle Benim bir ilişkim var erkek arkadaşım ve bende 22 yaşındayız. Önceden arkadaş olarak tanışmışlığımız vardı şuanda 11 aylık bir ilişkimiz var.. Gelgelelim ki benim asıl derdime kızlar biz aylar öncesinden evilik ile ilgili kararlar almıştık 2015 yılında düğün yaparız bu ağustos ayında da nişan olur diye sürekli konuşup planlar yapıyorduk... Bende tabii kii dört gözle yaz gelsinde adım atalım diye düşünüyordum. Kendisi annemle falan telefonda konuşur eder tanışmak istedi bende hemen numarasını verdim.. Bizim evede geldi ailemle tanıştı (babam hariç).... zaten ciddi düşünüyoruz annemlede konuşsunlar diye düşündüm.. Aylar geçti 7. Ayımıza girince dayanamayıp annenin numarasını verir misin dedim amacım annesiyle konuşmak değildi kendiliğinden numarayı vereceği günü bekliyordum... ilk başta sonra konuşursun gibisinden laflar söyledi epey uğraştım bizi biliyorlar mı diye bana söylediği laf ben çok utangacım aileme söyleyemedim onlar benim whatsapp profilimde fotoğrafımızı gördü o sayede öğrendiler seni dedi ve sonradan öğrendim ki bizim fotoğrafımızı koyduğu zaman akrabalarını engellemiş ben ise saf saf inanıyordum hepsi bizi biliyor diye...rastgele babası whatsaap açınca fotoğrafı görmüş o sayede öğrenmişler... yoksa ben sanıyorum ki hepsinin haberi var aradan belli zaman geçti ne yapıp edip annesinin numarasını aldım ve konuştum..ben tüm aileme ve akrabalarıma ağustosta nişan olacak istemeye gelecekler diye ona güvenerekten aylar öncesinden söyledim... en sonunda mayıs ayında gelsinler tanışsınlar dedi mayıs ayı geldi ortada ailesi falan yok haziran dedi haziranda ailesi falan yok ağustos ayında nişan dedi nişan falan yok en sonunda dayanamayıp ağzıma geleni saydım. temmuzun sonu gibi annem gelsin tanışsınlar dedi. kızlar o kadar çok planımız iptal oldu ki artık inanamıyorum bile mezuniyetime gelecekti o tarihte işi çıktı ağustosta akrabamızın düğününe beraber gitmeyi düşündüm o tarihe yine işiyle ilgili problem çıktı gelemiyor hep bizim plan yaptığımız tarihte aksilik çıkıyor oysa her kızın hayalidir nişan gününün düğün gününün hayali kurmak şuan hiç birşeyden emin olamadığım için alışverişe bile gidemiyorum forumda pek çok topic okudum herkesin sevgilisi sözlüsü nişanlısı eşi .... nişan olsun diye dayatmış ..sizlerden çoğu askerden gelince hemen ailesinin kolundan tutup kızım evine gitmiş.. Ben bunları okurken çok imreniyorum bizim ilişkimizde ise erkek benmişim gibi sürekli ağzıma alıyorum ne zaman geleceksiniz artık nişan olsun diyorum. Bunları söylerken çookk utanıyorum sanki erkek benim de onun istemesi lazım benimde naz yapmam gerekirken bizde işler tersine...Kendisinden o heyecanı göremiyorum normalde erkekler sabırsız olur adı konulsun ister bizde ise tam tersi bu haftasonu sanırım annesi kardeşi ve kendisi gelecek o da annesi ev yerleştirmeye yanına gidiyor işleri bitince bize uğrayacaklarını kendisi bana söyledi .. ve inanın halen daha annesine bile nişan istiyoruz diyemiyo çok utanıyormuş kızlar ben ne yapayım lütfen akıl verin kafaya taka taka bunalıma girdim . Aileme kaç defa mahcup oldum yalancı durumuna düştüm babama dedim şu zaman geliyorlar... kızını isteyecekler ağustosta diye gülerek takılıyordum şimdi adamın yüzüne bakacak yüzüm kalmadı koskoca insanları ne hale düşürdüm onlarda adı konsun rahat rahat görüşürsünüz sevgiliyken yanına yollarsam elalem bana ne der hangi baba kızını sevgilisinin yanına başka şehire gönderir yarın bir gün ayrıldın sonra demeyecekler mi şu kişi sevgilisinin yanına gitti etti diye... Ciddiyete binsin o zaman yollarım rahat rahat görüşürsünüz diyo ne yapacağım bilmiyorum beni sevdiğinden eminimde kızlar insan sevdiğe kavuşmak için dünyaları karşısına alıyor benimki ise çok rahat bende nişan söz telaşını yaşamak istiyorum o heyecanı yaşamak alışverişe çıkıp elbisemi beğenmek en önemliside soranlara karşı şu tarihte nişanım olacak demek istiyorum...
Biliyorum çok uzun oldu şimdiden okuduğunuz için çok teşekkür ederim....
Öncelikle Benim bir ilişkim var erkek arkadaşım ve bende 22 yaşındayız. Önceden arkadaş olarak tanışmışlığımız vardı şuanda 11 aylık bir ilişkimiz var.. Gelgelelim ki benim asıl derdime kızlar biz aylar öncesinden evilik ile ilgili kararlar almıştık 2015 yılında düğün yaparız bu ağustos ayında da nişan olur diye sürekli konuşup planlar yapıyorduk... Bende tabii kii dört gözle yaz gelsinde adım atalım diye düşünüyordum. Kendisi annemle falan telefonda konuşur eder tanışmak istedi bende hemen numarasını verdim.. Bizim evede geldi ailemle tanıştı (babam hariç).... zaten ciddi düşünüyoruz annemlede konuşsunlar diye düşündüm.. Aylar geçti 7. Ayımıza girince dayanamayıp annenin numarasını verir misin dedim amacım annesiyle konuşmak değildi kendiliğinden numarayı vereceği günü bekliyordum... ilk başta sonra konuşursun gibisinden laflar söyledi epey uğraştım bizi biliyorlar mı diye bana söylediği laf ben çok utangacım aileme söyleyemedim onlar benim whatsapp profilimde fotoğrafımızı gördü o sayede öğrendiler seni dedi ve sonradan öğrendim ki bizim fotoğrafımızı koyduğu zaman akrabalarını engellemiş ben ise saf saf inanıyordum hepsi bizi biliyor diye...rastgele babası whatsaap açınca fotoğrafı görmüş o sayede öğrenmişler... yoksa ben sanıyorum ki hepsinin haberi var
Biliyorum çok uzun oldu şimdiden okuduğunuz için çok teşekkür ederim....
Son düzenleme: