Akıl verir misiniz?

Ya ne bu acele???
Daha 22 yasindasiniz bariz kucuksunuz evlilik icin ustune iliski de yeni daha 7. ayda baslamissiniz evlilik muhabbetine. Adam iliskinin basinda romantiklik olsun diye dillendirmis simdi geri basiyo bariz belli.

Sen de kusura bakma ama kiz olarak hic agirdan almamissin adam daha sana annesinin numarasini mirin kirin ederek vermis sen bi'de babana gidip nisan falan demissin.

Erkek evlenmek istese utanmaz seninkinin niyeti yok okadar. Hem kim dedi erkekler evlenmek ister diye hic denk gelmedim oylesine bi'tanesine denk geldim o da anca konusurdu boyle...

Adamin lafina bakip butun sulaleye haber vermek cok yanlis olmus.
Utangac oldugunu sanmiyorum evlilik dusuncesi biraz sizin itelemenizle olusmus,bence artik evlilik konusunu gundeme siz getirmeyin,guzelce konusun once,ne istediginizi tam bilin ikinizde sonrasinda biraz daha zaman vermek yada ayrilmak cozum olabilir.
Ben esim bana evlenme teklif edince anneme soyledim,annemde babama tanismaya geleceklerinden iki gun once acti mevzuyu,benim ailemle zaten tanisiyordu arkadasimdi cunku oncesinde,beni ailesiyle tanistirdi,iki gun sonra hemen geldiler ailemle tanismaya.
Yani hersey kesinlesmeden kimselere soylemeyin mahcup olursunuz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Biz aynı şehirde okuduk tam 4 yıllık geçmişimiz var sadece ciddi anlamda sevgili olalı. 11. Ay oldu.. Kendisinin çok şükür mesleği var bende kpss girdim atanmayı bekliyorum zaten amacım hemen evlenelim değil en azından adı konsun. Para biriktirip yavaşça hazırlığımızı yaparız diye düşünmüştüm. Haklısınzı ciddi düşünen bir insan aiesiyle bu durumu knuşurdu.. Benim gözüm aşktan kararmışya hep iyi tarafını görüyorum hiç kötü şeyler düşünmedim bile.

Arkadaşlık başka sevgili olmak başkadır.
Arkadaş iken tanıdığınızı sandığınız adam sevgili olunca bambaşka olur. Bunu hiç bir zaman unutmayın.
4 senedir tanışıyoruz üstüne 11 aydır sevgiliyiz hadi evlenelim demek olmaz.
Belli ki laf olsun torba dolsun diye söylenmiş bu cümleler fakat sevgilinizin evlenmeye niyeti yok. Bence akışına bırakın. İstediği zaman ailesiyle tanışırsınız. Aceleye gerek yok hele böyle oyalayan bir insanla hiç acele etmemeniz gerek.

adam evlenmek falan istemiyor.. ailesini aramanız da iyi cesaret, daha sizi tanımıyorlarken çok yanlış olmuş bence.. siz kız tarafısınız ağırdan alın biraz.. bu hafta sonu gelmezler, gelirlerse de evlilik lafı geçmez.. adam istemiyor, sizden çekindiği için de sallayıp duruyor..

Offf evet ben hemen söylediimmm o kadar pişmanım kii şuann keşke dilimi tutsaydımda demeseydimmmmm aileme desem nişan olmayacak bu sefer ilerde gelmek isteseler bana diyecekler hala o çocukla mı görüşüyorsun bize gelip bunları bunları dediniz çocuk oyuncağı mı diyecekler.. Annemde zaten gördüğünde söyledi 22. Yaşında daha çok küçük sende öyle hemen evlilik olmaz 3 yılınız daha var erkekler geç olgunlaşıyor en az yaş farkı 5 olacak ki seninle eşdeeğr olsun diyordu.. Erkek arkadaşım Sürekli evlilik diyordu birde sınıf arkadaşlarımın hepsi bu yazın evleniyo sanırım onlardanda çok etkilendim baktım geri adım atıyo bende sinirlendim madem istemiyorsun ne diye agzına alıp durdun yok nişan olsun şöyle yapalım edelim dedim..o da haftasonu gelecekler büyükler konuşsun dedi

Bu işte bir iş var gibi.Siz bu kadar hazırlanmışken onun uzaktan yakından alakası olmaması,sanki ikiniz farklı ilişkilerin kahramanlarısınız.Keşke siz de biraz ağırdan alsaydınız,erkekler evlenmeyi hemen düşünmeyen ya da işi uzatmak isteyenleri ikna etmek için çabalıyorlar genelde,o daha kıymetli oluyor galiba.:106:

Beni kandırdı diye sinirden ağzıma geleni saydımda söyledim gelecekseniz gelin gelmeyecekseniz banada ümit verme diye.. O dillendirince bende üzerine gidiyorum... Gelirselerde eminim konu açılmayacak annesiyle teelfonda konuşuyoruz bana hiç demedi ki evi yerleştirdikten sonra size geleceğiz diye,.. Tek söylediği 10gün oğlumun evinde kalacağım havadan sudan muhabbetler.. Bende ümidimi kestin bana büyük bir ders oldu keyfi bilir ben hayatıma bakacağım ister gelir ister gelmezz.

Aslında ben tutturmadım ki hadi hemen gelin diye.. Sürekli tarih verdi aileme dedim gelmediler bende mahcup duruma düştüğüm içni ısrar ettim gelin artık diye yoksa ben utanırım hayatta diyemem evde kalmış gibi gelin diye.. Kendisi o şekilde davranınca bende sinirden patladım kaç aydır söz veriyo iptal oluyo sonuçta önemli bir konu istemiyorsa desin. Sayesinde evlilik için can atan bir kız konumuna düştüm

Ve burdan gerekli mesajı almıyorsunuz, ilginç.

Hayatımda ilk defa bir kıza kız tarafı azıcık ağır olur diyeceğim. Yani beni tanısaydınız, bu cümleyi kuruyorsam durumun vehametini anlardınız. Karşı taraftan nasıl göründüğünüz ile ilgili bir fikriniz var mı? Oğulları konuyu bile açmıyor. İşim olmaz diyor ama daha tanışmadan telefonda dert yanan bir kız. Ne zaman geliyorsunuz diye baskı yapan bir kız.

Aklı başında hiçbir erkek anası babası,şu çağda hele 22 yaşındaki oğullarını evlendirmezler.Sen kendindemisin güzelim.Yaşınız çok küçük.Hele bir erkek için evlilik ev sorumluluğu alacak bir yaş değiL.Sen bir hayal dünyasında yaşıyor,kendi kendine gelin güvey oluyor,sonra da çocuğu zorlayıp hem kendini hem de onu zor durumda bırakıyorsun.Yahu sen genç kızsın.Bir erkeğe bu kadar nişanlanalım diye baskı yapılır mı.Çocuğun annesini bile kendin arıyorsun.Oluşturduğun imaj çok hoş mu sence.Ne kadar desinler kısmındası işin.Millete nişan tarihini söylemek,alışveriş yapmak...Allah aşkına millete hangi üniversiteyi bitridiğini söylemenin gururunu yaşa.Önce kendi ayakların üzerinde dur.Evlilik işi öyle senin sandığın gibi,aman seviyoruz herşey hallolur diretir ailesine demekle olmuyor.Bu çocuk ne zaman okul bitirdi,ne zaman askerliğini yaptı,iş güç sahibi oldu,birikim yaptı da evlensin.Onun yanına gitmek için millete laf söz olmasın diye nişan akacakmış.Nişandan ayrılırsan neolacak.Millet mi önemli.Aklını başına topla.Bu kadar evlenme meraklısı olma.

İlerde gerdege girmeyede utanir o
Utaniyomus bas baya oyaliyo hicte seviyo gibi gelmedi bana kusura bakma canim bir kac ayda nasil emin olabiliyosun da evlenmek istiyosun birde hissediyorum seviyo diyosun..
Valla bende cok baska seyler hissediyorum da neyse...
Birde nacizane ufacik bir tavsiye bukadar "koca meraklisi" olarak goruncem diye diretme gercekten karsi taraf cok farkli bakiyor olabilir sanada ailenede..
Zira cok heveslisin hele hele erkek tarafi hic tinlamiyorken bukadar heves yakisik almaz.

Birde masallah sende tam aksine hic cekingen biri degilsin sanirim..
Erkek arkadasina ver annenin numarasini konusim demissin..
Ben sevgilimin yanindayken annesi telefona istiyor da yerin yedi kat dibine giriyorum ve simdiye kadar 3 bucuk yildan fazla oldu halada annesiyle hic konusmadim..

Son düzenleme:
Bende ole bi adamla ayni şeyleri yasadm ben nekdr hevesliysem o okadr umursamazdi sordgmda gecistirirdi sonuç su sozlendik (ama ona gore nisanlandik) 8ay sonra ayrildik ben aileme mahcup oldgmla kaldim gelinlik bile bakmamstim Hevesimi kirardi sürekli yani diycem su tek tarafli iteklemekle ilişki yurumuyo bi yerde tak diyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben o tavrı koydum bana bu haftasonu gelecek annem dedi.. Konuşsun büyükler falan diyo.. Kendisi bana diyor ki çalıştığım yerde tek bekar benim.. BEnim arkadaşım var çocuk benimle yaşıt evli eşide öğrenci bizim meslekte bekarlık kötü herkesin sıcacık evi var. sevdiği yanında ben eve gitmek istemiyorum onca işle dertle uğraşıyorum istiyorum ki eve geldiğinde huzurum olsun sen yanımda ol daha bir şey istemem 18yaşından beri ailemden uzağım doğuda bir başıma kaldım. Herkes eşiyle dostuyla biz ise teelfondan görüşebiliyoruz burdakiler gelin kızmızı iste de getir artık buraya diye söylüyorlarmış.. Anlatıyo bana .. Yanına gittim arkadaşları var onlarında nişanlıları bana diyor ki sürekli seni anlatıyo evlensemde kavuşsak diye.. Off bunları duyunca bende üzülüyorum istiyorum ki olsunda. Bİtsin

Hadi yaa çok üzüldüümm. benimde sonum öyle olacak gibi.. Bu erkekleri anlamak çok güç ne istediklerinden emin değiller .. BEnde öyleyim hevesim kırıldı haftasonu annemle geliyoruz diyo ben yinede inanmıyorumm yaniiii

yaşlarınızda küçükmüş, bence çok güvenme canım ona, bir de ailelere söyleme konusunda acele etmek iyi değil, kesin isteme olayı olur ozaman söyleyin bence.çünkü insan bu sefer aileye mahçup oluyor,bilinmiyor ki ayrılıcakmısın ne olucaksın, valla ben kesinleştikten sonra istemeye yakın söyledim nolur nolmaz diye, herkesede derim çok emin olmadan ve isteme yaklaşmadan söylemeyin diye aileye

Aksine çok utanırım baktım o. Annemle aylarca konuşuyo aramızda muhabbet geçiyordu annemle konuşmak ister misin diye bende hepp sakıınn çok utanırım diyordum en sonunda laf açıldı bende tamam ver o zaman numarasını dedim amacım aramak değildi onu ölçmek istedim baktım lafı çeviriyor.. Yoksa kendimi küçük düşürmemm... Diğer konularda ısrarım kaç tarih sözü verid ekildim bende dayanamadım sürekli yüzüne vurdum ettim yoksa evde kalmış kızlar gibi hadiii geellll evlen benimle demiyorumm..

O kadar pişmanım kii o anlık hevesle hemen söyledim çocuk oyuncağına döndü artık ailemde görbak haftasonuda gelmezler diyo bende ona laf dedirtmemek için erkek arkadaşımı savunuyorum diyemedim ki böyle böyle oldu bu sefer diyecekelr neden kendini küçük düşürdün evlilik meraklısı gibi gösterdin evde mi kaldın da direttin diyecekler haklılarda..

Kapinizda görene kadar inanmada yani bide kadinlari anlamak zor derler hahaaay kendilerine bakmazlarda))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…