• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl verir misiniz lütfen :(

Bence boşverin artık boşanmışsınız kapatın o defteri.Face de takip etmeyi bırakın gerekirse face kapatın.Kendinize acımayı bırakın.Adamın umrunda değil demek ki sizde takmayın o sizden çok mu değerli boşverin.Ne güzel eviniz, işiniz var artık kendiniz için yaşayın.Sizi hak etmeyen insandan, onu hatırlatan sosyal medyadan onu hatırlatan yerlerden bile uzak durun.

Hanimlar bugun olan bisey bu neydi simdi diyorum; ex esim musveddesi bugun babamin cep telefonu nu aradi ve dedigi aynen su " ben x.. 5 adet plak vardi bulamiyorum denizde mi kaldi cope mi atildi tek bunu sorucam demis babamda sorarim dedi kapatti.bana soyledi yok hic gormedim olsada zaten cope atardim aradan 7 ay gecmis bosanali ben onun esyalarini zaten mahkeme sonrasi dagittim gormek istemedigim icin koca evlilik yikilmis adam aylar donra plak pesone dusmus ve babamin cebini ariyor yuzsuzce.babam yokmus fiye arayacakti arama baba birak sunu dedim ve sms attim atarken yine ariyodu mesgule attim ve oyle bisey yoktu gormedim yazdim ve sustu.simdi hep dudunuyorim neydi bu simdi niye babami ariyo,neden aylar sonra salak bir plak icin ariyo heme 5 adetmis,neden babamin cep teli onda kayitli silmemis....kafamda hep sorular...ne yapmayi calismis olabilir bayram bahanesiyle babamin nabzini mi yokluyo diye dusunuyorum.beni aramiyoda neden babami ariyo?sizce nedir bu?
Aynen söylediği gibidir, plakları bulamamış sormuş. Size de yazmamış ki yanlış anlamayın diye. Başka anlamlar yüklemeye çalışmak yalnızca sizi üzecektir.

Her şey o kadar yeni ki ruh haliniz normal.
Anormal olan onu takip etmekte ki zayıflığınız.
Yanlış anlamayın ama yaplanları hazmedemediğiniz için zorlanıyorsunuz ki kolay da değil haklısınz haksızlıklar olmuş.
Aslında çok şanslısınız farkında mısınız?
Güçlü ve beceriklisiniz.Bir ana kuzusu ve saygısız bir insanla uzun bir hayatı üzüntü ile geçirmekten kurtulmuşsunujz.
Ya tersi olsaydı ya çaresiz kalsaydınız bu imkanları elde edemeyecek durum da olsaydınız.
Ben derim ki sosyalleşin.
İşinizden kalan zamanlarda bir arkadaşla başlayıp zamanla çevre genişletin akşam çayları sinema dışarda kahve içme gibi faaliyetlerde bulunun kızlarla.
İleride karşınıza iyi bir insanda çıkabilir ya da yalnız ama arkadaşlarla dolu bir hayatınız da olabilir
Kendinizi mutlu etmeye odaklanın gerisini boşverin siz becerikli bir insansınız neden güçlü bir ruhunuz olmasın.
Bitmiş bitmiştir elbet hayat boyu hatırlanacaktır ama bu geleceğinizi asla engellememli.
Maneviyatınıza da güç verin dua edin inancınıza yönelin Rabbimize dua edin bunlarda sizi yalnız ve mutsuz hissetmenize engel olacaktır.
Başarmak sizin eliniz de bugün sıfırlanmış farzedin her şeyi yeni bir güne yeni düşünce ve ruh haliyle merhaba deyin yeni bir ben çok güzel olacaktir.

Beni ariyamaz cunku kizacagimi teli acmayacagimi bilir.babamdan cekinirdi aramasi tuhaf geldi.hayir aptal plak olsa kac yazar 7ay olmus ben senin plagini nediye tutayim skil var mantik var.hangi yuzle babami ariyo evi terkederken bile babamin karsisina cikmaya cesareti yoktu tel acip ben evi terkediyorum diyen adam hangi cesaretle babami ariyo.ne ii bayramlar demis ne de merhaba falan hizli hizli konuya girmis.kufur yiyip kapatacak diye tek bunu soracam demis hizli hizli.hayir anliyamadigim bende olsa kac yazar aylar sonra arayip ne cesaret soruyosun ne kadar kiymetliymis plaklari. Ben degersizim beni cope atti ama adam plak pesine dusuyor plagi onemsiyor.ben sahsen tenezul edipde aramam bu kadar onemliki yuzsuzce arayip soruyor.hemde babami korktugu adami ariyo.ozguveni tavan yapmis bu adamin.insan utanir ararken.sasiriyorum ne yapmaya calisti diye iste.ondan hic beklenmedik bir davranis sergiledi cunku.

Beni ariyamaz cunku kizacagimi teli acmayacagimi bilir.babamdan cekinirdi aramasi tuhaf geldi.hayir aptal plak olsa kac yazar 7ay olmus ben senin plagini nediye tutayim skil var mantik var.hangi yuzle babami ariyo evi terkederken bile babamin karsisina cikmaya cesareti yoktu tel acip ben evi terkediyorum diyen adam hangi cesaretle babami ariyo.ne ii bayramlar demis ne de merhaba falan hizli hizli konuya girmis.kufur yiyip kapatacak diye tek bunu soracam demis hizli hizli.hayir anliyamadigim bende olsa kac yazar aylar sonra arayip ne cesaret soruyosun ne kadar kiymetliymis plaklari. Ben degersizim beni cope atti ama adam plak pesine dusuyor plagi onemsiyor.ben sahsen tenezul edipde aramam bu kadar onemliki yuzsuzce arayip soruyor.hemde babami korktugu adami ariyo.ozguveni tavan yapmis bu adamin.insan utanir ararken.sasiriyorum ne yapmaya calisti diye iste.ondan hic beklenmedik bir davranis sergiledi cunku.

Bence bir psikologa gitmelisiniz. Cidden yardımcı oluyor. Onun dışında da bundan sonraki ilişkilerinizde kimseye haddinden ve hakettiklerinden fazla değer vermeyin.

'Boşandın ve bizi çevreye rezil ettin' ne demek? Çok sinirlendim. Olmuyorsa çevreye ne? Sırf çevremizdekilere rezil olmayalım diye mutsuzsak boşanamayacak mıyız? Allah'ım Türk milletinin artık ufku genişlesin. Ne olur...

Evliliğinizle ilgili yorumuma gelince. Böyle olması daha hayırlı olmuş anlattıklarınıza göre. Anneci-babacı bir eşle ne kadar mutlu olunabilir ki? Aradan da 7 ay geçmiş. Sevgi değil de takıntı bu bence.

psikologa gitme konusunda hiç cevap vermemişsiniz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Psikolog konusunda dusuncemi sormussunuz dusunmedim degil ama bir bakimada uzak geliyor gitme dusuncesi.arastirdimda oturdugum yere yakin var mi biri uceeti nddir diye ama yakin cevrede yoktu hatta bu siteden birkac kisiyede ozelden sordum psikologdaki deneyim dusunce ve gozlemlerini ne kadar uceet vs ama yanit alamadim.kredise odedigi. Icin ne kadar bir butce ayrilir bilmiyorum.ama istiyorum bilmiyorum yani....

Ben boyle bir adamjn suratjna bakmazdim.
Adam gitsin simdi Annesiyle yasasin , sen halla neyini takip edip kendini harap ediyosun...

Seninki sevgi degil . TAKINTI resmen , bosver haystina bak , o oyle cunku.

Back